嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

露底,尷尬

露底,尷尬

吾記得,新買的底底在公事包。
今早,公司大廈坐電梯。只有兩個女仔 OL 。公司電梯,門是好似鏡,完全反映。

當公事包拿東西,這底底掉下了。遲了一秒,立即拾回。同電梯女,應該見到。

好 (╯﹏╰)。

換了是你,你會⋯⋯?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
問到先算,唔需要急於解釋。

但心中要準備定標準答案: 尋晚同老婆/女朋友行街時買,佢唔記得拎返,我都冇為意仲起個袋度。

當有女同事問你: 點解收埋女裝內衣? 你可以作出引導性陳述: 冇呀,尋日買,唔記得放番低。 (要表現平靜淡定)
如果佢對你有興趣,想同你玩,自然私底下再會聊你傾相關話題。
如果情況相反,佢地反感,先至用標準答案回應。

<<ff. 上腦>>

唔洗霖咁多啦,又唔系咩事,人地或者都無關心咁多
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 gila 於 2018-6-22 12:39 發表   
問到先算,唔需要急於解釋。

但心中要準備定標準答案: 尋晚同老婆/女朋友行街時買,佢唔記得拎返,我都冇為意仲起個袋度。

當有女同事問你: 點解收埋女裝內衣? 你可以作出引導性陳述: 冇呀,尋日買,唔記得放番 ...
有見地。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-6-22 13:22 發表   
唔洗霖咁多啦,又唔系咩事,人地或者都無關心咁多
個女可以冇戴 Con 。
希望。
享受 一分一秒的 CD

SO 真是糗以前也有從口袋掉出女內褲....
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

閒事莫理又應該唔會當面問係咪你既, 又未必會associate係你著 (另一種context既戰利品?)
不過人地就茶餘飯後話題+1

引用:
原帖由 cd382638 於 2018-6-22 16:00 發表   
SO 真是糗以前也有從口袋掉出女內褲....
也有人見到?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-6-22 16:21 發表   
閒事莫理又應該唔會當面問係咪你既, 又未必會associate係你著 (另一種context既戰利品?)
收下風先。
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

她們應該不會理,只想伱是送給情人

如果是我,我也是扮無事發生咁,好淡定咁執番算,問到就當然是說買給老婆或女朋友,今晚送驚喜給她,但忘了還在袋中。
不過正常心態,女仔始終仲怕鑑介過當時環境的你,應該不會問,不過後面d說話就難擋了,始終把口生響人地度,閒言閒語是是非非,始終好難避免

返工地方多唔多辦公室,如果多冇咁容易點相

引用:
原帖由 misslady 於 2018-6-22 13:48 發表   

個女可以冇戴 Con 。
希望。
這想法難D

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-6-22 16:21 發表   
當冇發生過,唔理唔認

新買的有包裝, 當送俾人都可以
好彩不是著過原味那些吧

你去了times square 買? CD 去?

引用:
原帖由 lazygigi 於 2018-6-22 22:58 發表   
好彩不是著過原味那些吧
對,是新的。
未著過。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 lazygigi 於 2018-6-22 22:59 發表   
你去了times square 買? CD 去?
不是。
分店平日買的。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 黑絲襪 於 2018-6-22 19:32 發表   
如果是我,我也是扮無事發生咁,好淡定咁執番算,問到就當然是說買給老婆或女朋友,今晚送驚喜給她,但忘了還在袋中。
不過正常心態,女仔始終仲怕鑑介過當時環境的你,應該不會問,不過後面d說話就難擋了,始終把口 ...
我忘記那兩個青春 OL。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 lazygigi 於 2018-6-22 22:58 發表   
好彩不是著過原味那些吧
當戰利品解釋,當堂威返哂