嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

兩側 CD 點滴

兩側 CD 點滴

1.  知道家人會岀外兩星期。本以為也可以玩 cd 兩星期。是全天那種。人算不如天算,最後只得一天玩。# G1 _( t9 W! u% B8 ^, A
% x! X: S; _+ E0 Z! P9 e6 S- @
2. 拍了相,已經 delete 了,但吾小心開了 recent delete box (iphone) . 比女見到。由於面用手機擋了,只拍了面型及頭髮。好彩她以為是其他親戚 (scare)' s! X( z( s5 |9 Q

- R/ E/ W. ~% S/ Y1 k(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
覺得好的就按一下感謝吧~~
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# misslady 的帖子

千萬不可給家人,和女友知道

小心呀。 看到便麻煩喇。

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-18 20:07 發表   
  X$ i8 V( m+ E$ i千萬不可給家人,和女友知道
( P8 V7 U; S8 ]1 k& N% d. K: a2 k1 Q1 D
$ u& E$ w. I2 {: u
只是太不小心。
享受 一分一秒的 CD

無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知

其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。

引用:
原帖由 chowman 於 2018-7-18 23:15 發表   
; _/ a. l& [0 s9 e8 q2 Z& S無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知
, [7 H; p" V1 S, g/ L; g4 |6 w/ A" T
應該吾會報吋的。
享受 一分一秒的 CD

好可惜....兩星期變1日

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-7-18 23:23 發表   
. x: z( Q" j+ O3 E# t$ ~/ i其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。
" G; a# C# L% ~: Z$ c( ~
3 M4 Z, u9 e6 O3 N  ^8 O
只有一個 wish
享受 一分一秒的 CD

Need to be very careful!

如何將相片永久delete呢(在安卓机)

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-7-19 10:30 發表   
  ]' _) j$ g) Y( \) ?1 g如何將相片永久delete呢(在安卓机)
2 ]4 S8 Q% p$ c. e
我都好想知

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-7-19 12:53 發表   
& R' d3 [' e9 j" x" c3 Y: F, s6 O( I: t; R6 C: D+ ^% u
我都好想知
" q" C: R/ f7 T6 g" a" b/ M, H$ i' n& C! Q- Y
這個應該 問其他 group
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

最弊俾屋企人知道,同齡都仲好
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2018-7-19 00:19 發表   0 M; ~) ^7 ?. n+ b! X5 i$ Q
/ `, y6 X( A& [9 G) h4 f1 s6 C

9 S6 u* z% b, \0 J  c$ N0 V應該吾會報吋的。
- ]- @6 @" `4 t) j
我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂

安全第一,珍惜生命

引用:
原帖由 password 於 2018-7-19 22:38 發表     w- [0 a4 T7 R. n. B+ ]* ~2 ]# V
安全第一,珍惜生命
2 f' @! v- }# G+ t3 V* u
8 \) [# R, P0 u  A& \
Wow....looks CD be found is really bad.
享受 一分一秒的 CD

要小心小心

引用:
原帖由 Marie0749 於 2018-7-19 18:50 發表   
2 _: P8 a% U6 C& c+ t& Q
" J2 Z" W) ^% b! f2 G/ B( ~, N我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂
4 K5 ?# T* n- I
, U" d8 b5 |  e+ I* b5 L
個姐姐,吾知那個是老闆!1 E8 p( p: t6 O0 M0 H
& p0 n9 I. @. F- I5 {0 G
報寸* n, c1 K+ k5 D0 z
9 C  I- A9 E4 h4 \2 F: r4 K
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 14:41 發表   
/ r, j; Z: F( w* N/ \# ^, X' h: ]3 \. v% s- G
' p, N: b6 s  q% K# o" r4 ^6 h
個姐姐,吾知那個是老闆!
! n6 p0 p5 ~0 Q; ]: k. E
9 V3 f/ ?8 y6 ~: J4 d# s報寸
- }+ E" I; Z5 a( y姐姐唸,madam 先係老闆:-)
情色免問,謝謝。