嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

婚紗ソ初體驗

婚紗ソ初體驗

著起華麗的婚紗感覺超HIGH
: N3 j+ ?6 l% P8 e4 W5 d7 [8 h' y這件婚紗比我想像中厚,實淨同重  v( r% q* k* b* h1 `. S. E" F
面料婚紗娟表面相當光滑,好大舊布,相腳夾住超爽

! ?8 A5 U; \5 ^- z! }' o' w我著住佢玩左成晚,玩到虛脫…
5 v( H: S( I" e+ `6 ?% G玩婚紗問題:唔洗得,冇位濟
& P0 T6 f* F; y( }" J8 b6 ?3 r/ \+ [7 r3 Y9 `- ]. I
1 q3 }5 d. Y, s
: |1 d+ W" q' W, p$ K4 j
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚既婚紗,一生穿一次小玩意

喺邊度買?我都想着

wow! 這件婚紗款式不錯很美
) M+ U- Y! ~5 U" l& s同意樓主所說婚紗很大件,9 T; V" y4 j" l$ p. U0 g, J# w
不容易收藏

回復 1# aaasss201204 的帖子

自己買定租吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

是的,而且又重。( c4 N6 V& A+ {( x8 G; }
5 j) P5 G0 P& [  H* n. Z, G
有冇著,白色 bra 底,襯 婚紗呢?
享受 一分一秒的 CD

Need the white bra, panty and hose as a set!

一直都想試下著婚紗.
. I# Z5 F' k$ F$ p. R可惜無機會......

網拍看到很多都是無袖的款式 感覺撐不起來就會滑掉

buy from taobao?wear girdle?

唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感
  H- {& ~; V0 q; M(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-8-3 00:22 發表     ^% z) z8 A$ m0 `/ j
唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感
1 Y) F5 K$ s4 c1 S& S(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)
6 N; |* ?5 h) r' J' {. ?
( Y8 `0 J/ p( J& p3 D3 A( l二百多元。加郵寄費,都吾平。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 346 於 2018-8-2 00:42 發表   - E8 h1 C* E5 k: r9 i3 B
好靚既婚紗,一生穿一次小玩意
0 R! w# J3 @. Y  _, e9 i
+ W0 R8 h! _% H, j' J
對的。# w6 Q' f$ T* f
所以我選,影樓著,拍照。
享受 一分一秒的 CD

婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大

引用:
原帖由 kof_1998 於 2018-8-3 14:31 發表   / ?3 ]4 J! g5 p
婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大
; x/ ^; W$ g4 S
* l+ U5 b, b  Z/ N$ V3 j* l( ]& L有地方收藏。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-8-2 09:26 發表   
' M  C2 Y0 d( V- W: l! e9 {wow! 這件婚紗款式不錯很美
# V6 b) I8 y4 O6 Z, A1 _同意樓主所說婚紗很大件,5 e3 H* ^0 A5 m$ g
不容易收藏
0 [+ k( {6 Q/ |3 Y3 `3 ~. q! q: b+ M  L( g7 x8 l( s$ \2 z
我諗真係唔係買幾錢的問題! c6 {  I: N) E# _: S. \  ]& r
有錢買都冇地方放

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-8-4 14:40 發表   
. |! u1 L" l6 ~; J5 c1 u6 \
/ _- h  \& ~& X# \  |1 y+ q8 Z; h6 m) {) F( [! B- r0 i3 J9 y
我諗真係唔係買幾錢的問題
0 ?* x8 @8 r& ^9 ~& O" e, n有錢買都冇地方放
7 {1 a+ a( K& \) v

1 I3 ?! g3 g0 ~0 o8 t( L  S8 C* L8 \" w" z4 ?
呢個先係最最最頭痛的問題.( |7 Z; Z% v! Y3 b1 l) e) }
某部份COSPLAY衫雖然貴, 但至少可以放係倉先, 但婚紗就算去租倉都放唔到幾多套......

我也偏愛婚紗系∼加總起來買了有5.6套了吧∼

回復 1# aaasss201204 的帖子

可以比洗衣店洗。。。。。