嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD vs 女友

CD vs 女友

自從開始拍拖就好耐都冇再cd.....雖然有同過女友講自己會CD既事,但佢接受唔到, H, U. e0 M  q  v. P
大家點同女友相處? 一齊分享下?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# ceciceci 的帖子

女仔通常喜歡 men 一點男人

小晴就吾會講啦,因為講左多數都接受吾到,接受到都吾會想你再著
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

想交就找我的那種

cd就未,但講過會戀物(底底)

所以我找了個男朋友…

引用:
原帖由 hojasho 於 2018-8-2 22:00 發表   
# k5 s- `8 c% q# A* fcd就未,但講過會戀物(底底)
; u7 T: |0 {7 V- v! T+ v/ l% E: B! o. J! [$ A5 R3 Q
應該好 d (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ceciceci 於 2018-8-2 17:33 發表   2 x- L* X7 }! g# R# z
自從開始拍拖就好耐都冇再cd.....雖然有同過女友講自己會CD既事,但佢接受唔到
  F+ `& Z5 [& I  R6 }% A! v大家點同女友相處? 一齊分享下?
4 \) q* o, e; ~" d# O' t0 t
$ q' \8 N, z( L* f
好多姊妹的,面對問題。
享受 一分一秒的 CD

我都識ㄧ個女子; 她男友是CD。莫非是你?

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-8-3 09:58 發表   1 o- ~/ w2 k) m+ v) c, O
我都識ㄧ個女子; 她男友是CD。莫非是你?
! `4 N  x+ G" m  I) |7 k
2 j& D6 @4 l& p$ a9 B
其實個女仔的男友,是姊姊你6 D9 |5 e0 J! n$ B+ ]9 ?
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-8-3 09:58 發表   
$ d7 ^1 C4 c3 L& D8 Y* E我都識ㄧ個女子; 她男友是CD。莫非是你?
1 K* L% R' O  D2 L1 z' u/ g5 w; `$ I: B0 b4 X5 |! N
應該唔會....掛

引用:
原帖由 ceciceci 於 2018-8-2 17:33 發表   # T; ~2 z, W. I: m7 V% F
自從開始拍拖就好耐都冇再cd.....雖然有同過女友講自己會CD既事,但佢接受唔到( Y+ x: S0 p' i: j3 |0 y
大家點同女友相處? 一齊分享下?
+ C3 g8 d* l  M: k, u: V) q6 M
) D1 n  e8 N3 E' w8 z% j# w
其實依D野每個人女友想法都好唔同,你個女友接受唔到係人之常情% u* d. G2 W/ u4 c  T
! s6 Y, p4 @3 F/ C& j7 q+ o
但有D女友比較開放式,即係:冇所謂、唔介意
8 u" R3 f8 P  Q" L
+ E5 v! U/ S; T9 a$ q+ N! ~有部份D女友要男友坦白講出黎,好過日後佢自己發現,0 U* k5 J+ b0 ~- n3 R3 a
* Z. y' w# W3 Q. e" c5 @# I' N- O
講左出黎後,有機會接受你曾經CD過,同埋有可能有好奇心知道關於更多你CD野都未定# o9 }4 y( Z, [3 w" |9 K

" m& g! @' J) V) E' i不過我既案件同你係相反,我女友比較開放式,
' ]: [. r0 O7 s' K; O8 D  c& l" W
雖然我女友比較開放式,但我只同佢講我有絲襪尖頭高跟鞋戀物癖,3 l2 S0 b- H2 ~& @; v6 o

6 S# F% D4 r9 j9 p佢都冇乜太大反應,仲好開心對住我講唔緊要、冇所謂,
& _- R1 W" E! ^1 L  r7 H9 c* k) }) ^1 \# w) \
自此穿絲襪、高跟鞋被她睇到,已經係家常便飯。
! D! }: j8 D5 H  y: A2 K
0 _0 s, U/ A9 `  c# U[ 本帖最後由 wolfhell0204 於 2018-8-3 14:51 編輯 ]

我係女仔我會接受你cd多過戀物,因為你cd後好似女仔而有此興趣比起鍾意著女性底褲之類的戀物看起來比較正常,但cd後完全唔似女仔就另一回事!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

我又鐘意CD, 又戀物, 又有D M屬性, 真係唔知點俾另一半知~

其實可以約法3 章 , 比個私人時間你做自己想做ge 事 .. 畢竟呢樣野真係冇害人 , 又唔係咩變態野 , 點解要有接唔接受呢個問題?

我個ex知左之後都話冇所謂 但其實佢好care 之後都散左
/ I, ]) _4 {% E0 n4 K  b反而而加呢個係一齊之前已經講左 相處得唔錯 有時見到對方有咩衫褲飾物靚仲會交換😂

我想對另一半坦白,畢竟可能係陪伴一世既人,唔想有野隱瞞
8 M2 z; ]. I5 {4 E8 ?7 v但佢反應好大,完全接受唔到,要我丟哂d野....
2 M* R9 @0 U2 Q' r雖然有試過決心唔再諗,但行街睇衫都會忍唔到/ b. o8 t# x* T$ F0 |" E
可以既話真係唔想著男裝...

引用:
原帖由 Fayia:( 於 2018-8-3 20:30 發表   , M6 H9 Y7 t6 B4 d7 u1 ]' b% N
我個ex知左之後都話冇所謂 但其實佢好care 之後都散左
6 t! O$ O( I$ t$ f: T& \' l反而而加呢個係一齊之前已經講左 相處得唔錯 有時見到對方有咩衫褲飾物靚仲會交換😂
* s2 I8 w2 c. f' |3 x6 Y/ m' h2 h* n% J- g9 m
真好的。
享受 一分一秒的 CD

每次見到呢d 情況就覺得好委屈,好唔fair....
+ M& T1 ^" i8 U. ~. {
7 C- j% L8 a  g4 Z1 n
! ]; K) _2 }3 Z, u' |
引用:
原帖由 ceciceci 於 2018-8-3 22:21 發表   , C+ A0 a2 }# R: ?# R% Z
我想對另一半坦白,畢竟可能係陪伴一世既人,唔想有野隱瞞
* e) y6 j2 s% {( H但佢反應好大,完全接受唔到,要我丟哂d野....
" t' B& E0 @$ B# B4 k! G3 P6 I9 T( G! o雖然有試過決心唔再諗,但行街睇衫都會忍唔到
9 k+ T0 m2 X" _  @0 M可以既話真係唔想著男裝...

如果你是不想放棄cd,那就一定要講清楚啦,女朋友可以搵過,結左婚都可以離婚,自己興趣跟隨自己一世!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!