嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係ts/藥娘
5 L2 _1 S) B! ^, q+ `. m' _  _3 @% n0 C% ?' v& |; w& {( D2 D+ i8 ]
穩定關係唔止性, 感情一定係行先
5 C; _- O% m6 Q5 v. W% Q8 a- A: A; ^/ N, Z% x5 a; t
我29歲直男, 搵到好累, 希望係妳
$ ]  R4 t9 \* _/ j1 {0 k! B
' O5 N$ W2 C5 k多謝任何睇哂呢段字的人
8 m8 h/ ]/ U. ~; [" E
% z. @7 {5 K1 z3 n6 n[ 本帖最後由 timmy0354 於 2018-8-19 21:02 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

感謝分享

有穩定關係ts/藥娘
; r) U# @3 T9 G& R這是需要有經經濟條件

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-19 23:48 發表   
7 P  k, Z6 x5 V: B2 F有穩定關係ts/藥娘; u: `" l% Y! x+ l, Y# L- t
這是需要有經經濟條件
3 W& D: u2 F4 F6 N未必,係香港雖然係難d

洗咩搵ts,藥娘?
6 z- |$ g7 K" l/ T8 [搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁
0 V8 S% T  R# e1 L你同佢地發長感情咪岩lo" w* t) r# Q$ B' R( c6 W
ts藥娘果d丫......都係算la

三唔識七就因為你username所以愛上你?& l0 s& H" O- r; Y0 a+ c' q

2 p1 A* G) Y- p' {! c( |6 _' i5 S
! c$ o* K6 d) W, T6 K
引用:
原帖由 timmy0354 於 2018-8-20 00:58 發表   
) I' d. \! d4 X/ C+ Y
+ p; _& z4 {) l0 A1 H  c未必,係香港雖然係難d

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   ( t4 t9 i" U8 Y, y# u- W
洗咩搵ts,藥娘?
' y$ ?9 Z" ~; C8 T; [" s) B搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁
4 F, b3 q1 D* Y  w; y( K' K你同佢地發長感情咪岩lo
8 B1 T) ]" q1 L3 A' y ts藥娘果d丫......都係算la
+ ^& `4 _5 }4 C. }8 ?9 I有人鐘意TS/CD丫MA..

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-20 13:17 發表   , F0 j1 q1 z/ k/ j- W$ `
0 m3 E* Q, J* [, v5 x8 G0 R
有人鐘意TS/CD丫MA..
6 j! b7 F! d1 m0 \: D4 O6 F0 ~5 I, o7 I
你估真係鐘意咩! V; h7 P( J' n: ]
梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢

我知呢度有,還幾靚女添,我同佢傾過計,希望你遇到佢!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   0 I9 c% A1 e2 R0 N9 e6 K
洗咩搵ts,藥娘?
" {5 _3 h2 f: ^( i- u! s0 b搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁' ?, R( }. y& t6 _/ A$ P
你同佢地發長感情咪岩lo
' ?7 B+ q: Y- d0 a ts藥娘果d丫......都係算la
1 N8 Y/ M, s$ ?9 o2 X9 W& t& K
8 C) Z5 `# \* @: R. c
每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-8-20 18:33 發表   ! g6 t/ ^( p' l# i# r; N$ B& J
6 D' f' W; a& R0 g2 s& t, B* d" w- ]
' p7 J" w1 S1 f) z
每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!
- ]' U, i, }* |9 f. T" b& V6 F( Y係女就一定要無得生
3 |- V! ?; H$ W" ^0 q2 v( G
0 v: d4 L/ O) _8 ~6 j3 WWHY??

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 15:12 發表   
* q$ `, q9 }/ c2 m  A- A3 p
3 @, v8 |6 U: q/ C, }6 S你估真係鐘意咩
- L$ K: d5 Y  E- l' c" d5 l: N梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢
- }( i6 o4 m7 D
鐘意CD/TS無問題啦..
2 o5 m! C: {5 g依家大家好OPEN..

咁你地比心機搵la4 x% o" [; L1 [& z3 _
我唔阻你地

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-21 10:02 發表   0 B3 z3 g6 ?# ]- V  I6 e

% }( F: J9 A" E/ _! j3 W9 V鐘意CD/TS無問題啦..) t" q3 w4 X( I+ L" C) ?
依家大家好OPEN..
3 W# R) S/ n2 L& I
5 M5 K( d8 i8 {4 B4 V7 u  ^( p( |
其實全世界有好多ts,唔通佢地無人愛咩,呢個世界唔會只得異性戀同同性戀,可以有更多類別,大家是cd就應該更容易接受到呢d野。

我覺得香港唔具備一個男人同一個TS發展穩定感情既條件~~成個社會文化都唔適合...
) }6 U4 b3 s+ k0 r* A" x. f7 A- ?+ U: z( t
所以我個人黎講只考慮台灣男...