嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

黑絲自摸

引用:
原帖由 hongcch2002@yah 於 2018-9-8 16:45 發表   . N( r1 O* W2 n2 a
如果有個女仔咁做,我會叫佢放開隻手手,等我來摸
6 u& H7 C+ ?, Y  `8 l
- v6 D& k+ x! M, j" j* w我也著 cc,+ W9 ?3 P8 [& s6 _. R% W1 O! E+ }9 Z
互相按摩。
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我女友有時候都係咁既,但我次次都抵擋唔住佢D引誘
/ e+ M3 @5 e" Y" z. d# m2 D; L' s. b' k6 _) }; u
有次佢係我格離著晒絲襪高跟鞋黎翹腳,都估到咩事0 R: @- p! d' |. q6 }

: g7 ?+ b. {* w, ?) f  K' s但最後都忍唔住OOXX佢,不過過程的確很爽,
" K" z; f1 U) W$ s5 R' ~$ ~- f1 [% u! U4 P! l' m4 |
最重要係:對方著住絲襪高跟鞋黎被插,的確勝過千言萬語

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-9-14 14:43 發表   + `* j8 v8 `' f4 u' c$ o8 W
我女友有時候都係咁既,但我次次都抵擋唔住佢D引誘
5 g) H% U# s! \7 n2 |& w" _9 |3 ~9 a# x8 P
有次佢係我格離著晒絲襪高跟鞋黎翹腳,都估到咩事
- [  G! p) w; [  E6 K+ o/ Z
) i% \5 x* W, c+ q2 w; t% U但最後都忍唔住OOXX佢,不過過程的確很爽,
7 C7 Y  J0 }' p3 i
- K. w; m; S5 S. E& S5 E9 x' D最重要係:對方著住絲襪高跟鞋黎被插,的確勝過千言萬 ...
1 ^6 D8 S6 Z1 H: {7 f) q6 C7 I

& b) }4 ^% `( S, K2 N. y真的幸福呀,有福氣

不行了 感觉受不了了啦

引用:
原帖由 dingxin 於 2018-9-16 08:16 發表   
+ ]: x/ X( _" F7 ]8 {( S& g不行了 感觉受不了了啦
9 P/ s4 q& q/ [$ x6 d
2 Q6 `3 w* _, C% r下回要看什麼

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-6 20:38 發表   
5 b5 A" ^( Y  O如果有個女仔, 在你面前自摸.
6 L. r2 j; A' ]. G你會怎樣吵
$ O8 f8 c; z" n  Q% _2 M9 K先看看她自摸,然後叫我伺候她!
: n- s) f" k. ~$ @  O/ C& Q姐姐妳呢?
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

引用:
原帖由 Ada123 於 2018-9-16 22:28 發表   / e0 V: t! x- M6 j0 o- A& g3 L

1 ]1 `! W3 J3 D$ H8 \2 d先看看她自摸,然後叫我伺候她!$ @4 |( n. u  S6 I! V
姐姐妳呢?
! v, O# R1 O: }% H9 h2 i: }1 l: m
$ e# x3 x+ K- }9 _* M
也想一樣和你想法

回復 1# joey221 的帖子

我來幫你

引用:
原帖由 diaochanmm 於 2018-9-25 00:34 發表   $ a5 E/ M: m0 o; K* D5 u% y/ j
我來幫你
5 r! H- q7 e" |# r% e
  M8 k' N6 D3 L  A5 ^7 g# K$ R
你喜歡肉色或是黑色