嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦. I; d' |8 M7 k* E2 Z
點同家姐交待呢?
# N  w6 u9 Y9 `) S, {

0 f3 p  Q& @  {7 h, b* m6 D9 i

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
$ Y. j1 p) Q/ B5 W: E) P( Z, l0 F4 x. k" Z* J

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
$ |! J& v1 g* l1 B成條都係啦
% j3 w, r. ?! Y5 _8 {( ]  Q點同家姐交待呢?
% |0 p5 A, f( ]182072( ]- J; v* ~+ F% _' l) q
& w3 Q) E" r2 V: L! @( g
5 N7 ^- u. T4 `: u( }
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   5 p5 B5 F) d9 F1 ~3 P
成條都係啦" b, `; T6 P$ c
點同家姐交待呢?( U% M- Y/ m! ^
* y5 ^+ w! `/ H# d$ H
1 k4 n/ C0 W, q% C- t4 ]6 g9 c$ l' z' t" ?
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
9 S+ g/ }& l+ m2 [4 K好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
$ G+ _+ u& d* J$ P' m' ?2 s# \9 x' i  e3 a( Q6 P
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   % k1 p/ G* J! w3 q8 O0 ^1 @; b
成條都係啦" T6 t& h# i! T
點同家姐交待呢?' Z5 `/ l5 }6 {! ]/ Y1 _
/ V' H# L9 d6 @$ q7 b) k0 P
( \1 Z( V5 f* W  r; l  F' g9 X0 C
! N: }5 k  U* K2 c- B# s你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   7 m1 f3 M( w" _
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
0 e6 {  s% k, G: @

8 }* p/ D3 i+ a% V不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似