嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
4 K5 U- |: o" s& A9 B) b. V有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
" S3 y! N8 g& I. ^; V$ I各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
# |, g2 a' M, ]* x( Z( x有咩事係最怕?
4 u1 b3 r; l6 @- i
4 u+ G1 s2 z% z3 h2 s( N( u; }meet the police;
/ {, Y- a) X3 g, ~4 fmeet the friends / family5 L4 x. `' q9 V/ [% d- y) w

4 M1 O" w& H  r# B7 a/ m( B
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
9 k4 \: ?3 Q5 L各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,0 ^- g/ O. E1 P/ i6 R% @, Q
有咩事係最怕?
$ g* X: t* Q9 v  t9 ]
比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
9 }. l: c$ T; Z% d8 p* I; k( P9 d7 U2 f" o/ N2 f  ]* V; c4 c
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
  V- a" i( c+ s& d3 a; Y0 Z0 K7 d/ ~3 s0 ?8 e2 m0 ~1 L
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,9 z# M, {/ v' e
! Z+ h/ I+ d5 }9 G) }& W. Y
只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
# y% n2 T/ I( N1 C( e1 v- ^! u3 N: O) s
不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,' Y4 ]- }# ?# `0 y; y

: O9 s8 w6 F. K2 N6 O9 r踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   
) V, I- @% h+ n( @' l. f' [5 ~8 c比識的人見到
; N* Z! i# T" Q0 F( B% c) f: \! b* d. m( @# d+ h
呢個真係有D 鑊
. b6 l$ D% G+ B) @2 A1 \尤其人大左
. h6 e; z0 [& n. v; T9 p% d4 |識人多左1 K1 J& @4 |+ F9 |
- x7 m2 w; V4 F# p6 |
當平時都差唔到出街次次都撞到識人# S/ F: a  s6 I  {* M) c
如果係CD出去
( {9 b! a  s6 w: J而我技術又未令人認不出我: v8 l/ i+ o. V
都係危險
+ o1 a- w0 a7 t; W3 S" d% p/ y' z1 V% ^+ H
所以現都很少很少機會了
! ?) U8 k4 Q7 E8 ?' J: z* X
/ s. c; Y4 i; t, a( B& V8 p5 W; K9 C+ o3 s6 l) A) W
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   ; a2 w6 ?" ?; z1 j1 M7 g
最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
; H) H7 ~/ [' `1 K1 N7 @/ p: _7 \" ~- E, C
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
: ~7 E- V$ r' E4 r' m+ b
7 g3 z0 L8 r' F3 R$ v就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
7 ?& Q' y5 @# O$ J7 F0 \2 p1 M' V& w; F0 L
+ Q1 W' T. j) ]8 D
咁我又唔驚喎2 w6 @) c! P* o; d+ S. m( `
打劫,我都唔會好多錢喺身: I# T  o* ~0 u5 V  N
真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?, I9 L9 Z# R5 o2 h

+ I6 e0 u4 x& s0 ]但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既. E( c; P' j! ]; j+ P; V

, ?7 y  `8 T1 Q2 p/ ?/ k5 D# C# V
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   5 a% L$ Z0 ^# h' u1 \$ r# {
( ^3 J* p1 _1 u" X
$ M  s: C% U% [: e( ^2 Y5 I+ \" b& `
meet the police;3 H" E- K5 B9 q: j
meet the friends / family0 w+ f$ F5 X9 |7 {" `
$ e+ q4 g/ E" {0 A
. n' O7 t( s! n/ {2 [. H. U. J6 Z$ ]
" I, }: u# N2 _+ M  z  U
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   8 u9 x' t% M6 e( R- R
查身份證囖
( u# J8 q0 R! x/ b# p" S% W0 c+ v2 S
呢個我又唔驚喎- C, Y% W, u0 ]! Z' C6 ?& }% K6 T
又唔係在女廁查
6 F( G0 F% o) u6 j  @- Q又唔係露體或野戰
' e3 \+ s7 Q6 p2 X" e; U% c7 i& `! u- z3 r( p) w1 B; s
著女裝出街' [- ]  g9 \1 X; |+ J
查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   4 }) |  Z/ ]! d
查身份證囖
3 U: H. {$ |: t, y) V查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
  h/ n; r2 ?' d" k( b1 q* ^查身份證囖
) T4 F& C& D$ M7 n6 O! g2 B# {
. E$ H7 l; W; u0 Z: f. j/ ^7 s7 K" i
唔驚的
+ Z3 b! W; R2 m5 @& J" W! k5 u" v3 z/ JD 男差佬想借D 意抄我牌之嘛6 h- h! i5 O  n  Q( v/ _
看完身分證知道係CD就沒興趣了# w- B. ?0 q. ]& U& M4 U2 ]4 n& Q
試過兩次都係咁, j5 \0 c; m) Y) U9 e7 w4 h
反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表 + u- D, z# H2 k+ a/ r7 {3 Q
: x. c- s3 a. t( [; j
比識的人見到
4 x& V" i' U& x+ a* \5 w4 Q- S) p. N5 F. g
X10