嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

為何 CD?

為何 CD?

我的 CD 已經是十多年前的事,那時還未有淘寶,網購是通過 Yahoo 拍賣郵購,唯一一次真身購物是在特賣場買咗一條連身裙。0 c5 o7 z4 b. U' D8 w

6 C  O8 }9 ]- q/ a5 z& X4 a諗深一層為何 CD? 我其實係享受變妝後成為女生被男人征服、淫慾嘅感覺,CD 完打一次 J 然後帶着一點點內疚感。1 _& A! }4 V( q/ n& ]' w8 Q
; ~7 P( {9 J( r  q# _
後來結咗婚將所有 CD 用品揼晒,近年喺網上留意 CD/TG 嘅動態,內心又蠢蠢欲動,但實在冇機會冇地方 CD, 只有用 virtual makeup app 化個妝聊勝於無,但內心嗰種變成女人被搞嘅慾念總係揮之不去。
2 h( P& J, X9 l" q( a4 p$ [. I* `5 w1 v. E
噚日經過一個公園,見到一個上身赤裸嘅黑人露出一身結實嘅肌肉,我突然幻想自己着住女裝畀佢抽插。行咗一個圈,我忍唔住返轉頭喺佢前面經過,偷望佢一身肌身,唔知係咪內心有鬼,我覺得佢望向我嘅眼神好似睇穿我心諗緊咩嘢,我唯有急急腳離開。返到嚟胡思亂想,隔離就係一個僻靜嘅公廁,我其實喺咪可以...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 Annalam 於 2018-10-29 17:33 發表   6 r: m, B- I; U
我的 CD 已經是十多年前的事,那時還未有淘寶,網購是通過 Yahoo 拍賣郵購,唯一一次真身購物是在特賣場買咗一條連身裙。  q5 O/ g+ w" Y. q' s
8 o1 A) n, v( z- \6 G( Z* `
諗深一層為何 CD? 我其實係享受變妝後成為女生被男人征服、淫慾

其實可以偷偷穿上太太既衣服喔…
引用:
原帖由 Annalam 於 2018-10-29 17:33 發表   
6 f4 a5 x  Z' t  z( A我的 CD 已經是十多年前的事,那時還未有淘寶,網購是通過 Yahoo 拍賣郵購,唯一一次真身購物是在特賣場買咗一條連身裙。$ U0 t5 Z' E. A
; V! x  U5 e1 a  ]4 ~
諗深一層為何 CD? 我其實係享受變妝後成為女生被男人征服、淫慾嘅感覺,CD 完 ...

很多人都是因為結婚而放棄了CD/ o2 I4 ~+ r8 g; e, j) U9 U4 |
又或者偷偷地CD
6 l( \+ `3 H( @" ~4 j  L' Y* M0 H) w7 J& e
的確很難很難找另一半是接受的
; u) }0 N6 x" V4 L8 @  B3 P. @$ |1 B; @2 }# Z1 F) I
偶然在這裡看見有人留言說得到另一半接受9 r! e' x  P. ?4 K
我也真心的恭賀+ T, r% q: ^) v) ?" e: H5 s

k& X# f. B, z( I7 o3 g8 p[ 本帖最後由 Carol0122 於 2018-11-6 11:26 編輯 ]

.
! [8 F0 c! a  _2 E4 d: {8 X: ?3 N1 X- @" {. {

' u4 L# V4 `0 c9 i4 r2 ]3 o+ O& w! p( p0 }( E' X
9 |' V. f+ m3 }9 q* ]

2 e0 M) A2 ~4 t5 L$ |: ~, k( p0 c4 e8 |. B3 `
: Q6 _2 g4 N" {) D7 p( R' P

E0 _: M8 P, }- S7 S1 T" V" f
# m2 w" {) H; J, I為甚麼CD? ~我在http://hkcd.tv/thread-36125-1-1.htmlhttp://hkcd.tv/thread-38379-1-1.html說了,我是疑問為甚麼自己不是女性...( ..所以要攞翻本來屬於我的東西┄ ┄ ┄ ┄ ┄┄┄┄┄┄            )

其實CD左有一種平時作為男士性嘅時候有一份舒服嘅感覺可能可以用第二個身份令到自己壓力無咁大又唔影響到其他人嘅情況之下嘅一種舒緩

回復 1# Annalam 的帖子

見到你呢個post,令我都諗起點解CD,我都冇試過喺度講...好似你講,我CD都係為咗想變身成一個女仔,然後俾男人淫辱,CD後我會幻想自己係個斯斯文文嘅女仔,然後俾壞人捉住,綁手綁腳蒙眼封口,然後俾男人淫辱,每次咁樣玩之後我都會覺得好放鬆

我由細到大都cd,  cd 成一個男人學習點做一個男人

回復 1# Annalam 的帖子

最初的感觉已经唔一
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過