嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?  s, g, w4 |% s" D4 k
有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   + q) _4 P/ V  Y; S4 ?* z
開到幾點?星期六日都開?
2 N# ^" A5 K1 w0 K1 o5 k有冇婆仔鞋買?
9 [! L7 T* z* X% U

0 K0 J2 n  V$ I. v4 H六日就唔知/ i! M% w) u' L! q5 m$ K
鞋就無喇 但有襪 底衫, V1 }. u' H" q6 H6 V0 k8 ?# x# M* k
要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?3 B: m; g& _9 U: v
0 w( b. }3 I5 }6 v; z5 e* e
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   
) w% q8 p& y5 C4 p  Q! K  {, T/ d  b+ r" R- E1 ]

4 l' J- \0 @8 n4 L1 L# `% e六日就唔知9 K' N! H2 Q% Y3 \
鞋就無喇 但有襪 底衫
( [. }2 z2 B3 U要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   
, i" M7 H. g2 e6 ?; a  @衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
0 c4 O' _/ Q/ W( d! ]( ]1 Y( }% v3 m! z( n; N2 r) y* [% V
! {7 j6 X& H5 o我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
2 r  Y3 s8 Y% u7 H1 T1 P/ D- u中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   & T( w- \0 ^2 J3 `5 U% W

# j1 B/ ?$ R+ P+ g+ j我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去) |, W. b" R# D9 b
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
4 f! ^' T! k$ s$ R( {, @

4 S/ N8 c6 n6 ?1 M# k: d睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過...
$ t6 F& B0 F7 E. Y反而係去左呢間
( v# \4 v) m$ G/ n
, T' z" P( v" ]! m  b: _8 \5 X- n2 _' t/ e8 ^7 R0 P7 G

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   6 e" L' C. \7 D1 _6 q
男性入去買校服冇難度?
$ Z6 Z1 I- ^" `4 a昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   
; o1 Y' Z, i+ Y2 r. U有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
5 }: Z& q: {$ {5 Q3 ^+ ~: N
好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工
6 d- h9 w5 r' P# x
6 \' h9 ~! ^6 o/ y, X2 a[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-11 22:43 編輯 ]

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
: C. m4 F0 u4 \/ `# q  f佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻0 ]5 o6 x9 l8 {) D: x7 f
佛系開工,賣一件小一件
$ y  w3 d  B- ]& A+ H9 F% }
' u4 b/ J8 Q7 C% P2 E( H8 f- j
係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
5 V9 l) j! Q" u0 I; o
, x# t3 Q4 z. v$ ~% e0 a[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-12 02:42 編輯 ]