嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺
0 I5 L& s, E  O6 G$ ?+ g. o好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。; k* d7 m/ L; Z# R# W
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
( m; i+ w% f8 U2 S其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。3 ?6 I0 K. Z' W" z
昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
( b8 ~3 D' u" ^, y5 w  M4 M& W
) O" G( x1 W4 A' e; m[ 本帖最後由 kingphone 於 2018-12-9 02:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   2 |( f* Y: ~1 J5 ^# o* \
近來每晚都著校來睡覺
$ n' W" }% |6 c8 b  L$ |5 ?好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。+ ?( |2 [* f7 e3 }2 O5 b( y. |
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,2 a+ a# _4 P* n7 t
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。  x1 W; s) `0 {0 G& E
昨晚發夢竟然 ...
" m, O" [) }  @: Z5 W0 `9 h% u/ J$ F+ L0 Y' K& {9 x
著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   # \; g7 e$ w4 S% j( A, g
打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
. p# z# ~/ p3 Q/ Z% O% G; X5 R
有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   
! Q: }- s6 j& t0 w$ u我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
6 }4 Y  ^4 |  Q8 F$ C. X, h# N# M6 `0 z( B
1 p) f9 t6 @0 t1 L$ J: ^* M7 }
著,邊間多?
' Q. c. h/ h" L9 N! V) z7 y6 m
我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
; [0 l3 j9 l+ T' _+ B' i現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)
. F: _2 H- ^% m+ @0 ^- X- c有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。  W* ^& r3 o% K% [. p  v! x1 E
有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)
9 ~1 i4 g4 ^% \% r) u最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   " \6 U( `# s" u# a& t
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引7 S1 y  s! {( m) R0 ?+ k
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
+ V4 f  T4 ]8 Q! R! B4 b3 O( r質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   ; z% y  n+ p7 s
會唔會輪住著?
. W  a% {4 p- x# `; g% @/ m
過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   # n" a, l- O9 m+ {+ a
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
; c  a" I+ f" V0 h9 ]現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
8 _/ O% l' n9 i$ l7 Q' M
我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的
3 P2 A! ]; L' F* [; W  d覺得自己舒服便可
' e; @) B+ g* F- v6 H& z+ w睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   
4 s9 L0 D, L8 _% X搵到喜愛的
6 v6 M4 w; O$ O1 C6 [. c覺得自己舒服便可- O1 z. o# q- Y2 B, V3 P8 {
睡覺最重要是舒服
2 e" h) [) ]5 U7 B4 g; D3 I6 Q
無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   1 M5 D9 j6 V" P+ s3 }# `9 T& @% k
鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   
4 A7 R0 S7 }- F" s
+ f7 B/ R) {' V  J8 `6 s- j- C' L我比較喜歡著住瞓
) _3 `# x/ v. x1 U( C7 R4 V

8 p5 I  a8 J  f8 c咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   
: G, c7 B, ~1 C; B4 ]
3 u% |0 O8 _6 d. y; m& F8 @2 g1 H" @! s# p- [4 b7 T
咁有冇著底裙?
6 s/ c* M7 v; v9 L
沒有,我要體貼一啲