嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   
5 m/ ~, U5 }! Y
3 H5 }9 @2 D4 c& U' G& O
" {4 |1 l, r" c: g5 L  C我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
5 k1 D& k7 y. |6 w8 B& y4 R& {- ~8 E6 C! D
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。. z: K  T* `! h: Y; ^! n- @+ @- q
有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   
4 D1 _$ f0 B0 L- ]( i. }' Q4 x2 t7 Z" E. i0 a& [! p) p1 t5 \
我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
2 c5 w  ^: }7 Y3 o: _5 u1 m* ]$ {6 @) |# d0 h9 Y
如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   
- m$ R- q& O. ^& l- U3 _8 B- i
3 a, w4 S( Z% T# {4 E4 J; R
, T# T/ x+ h: |5 v1 v未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
% y1 J9 U% S' b$ l  @, V
5 m6 M: U: F" o* [' j2 W+ P# @! [" X還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   + J3 r& S3 W6 k/ o2 j5 \; z

/ W8 y+ W# @% c* K- ?; ]+ X/ p: L9 c8 ^2 I+ a: E/ \  |% T) {
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。& s- B2 s# C4 m- ~- X  o3 `
有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
! n2 y  o) T6 x6 ]& ~/ A
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表     V3 y4 X$ K  A: s3 g' L

6 t) C. v5 |% n# h
3 ~# s/ R( G% A9 ^$ X, V  ?如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
; R" R; z2 z3 `2 x. u, j8 V  ~3 A
我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   3 ~1 W: x+ H4 [) V0 w  S
9 r( v6 k  O1 f% Z) o8 Z
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
' s9 Q9 M' k4 O

) B" u' B8 O  U0 B. \2 k戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
* E! c3 h: g; Q& }1 L因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   + K) ~! v5 t# `8 F" h  T9 I4 G

/ d1 K0 `$ E2 K
' t3 ]& @: v4 Y0 Y- f9 z5 f0 L戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,: X2 k4 _  R2 r" R, j
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
" Z, s, b* c0 x( [# [2 [: J% N) k無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   & b2 l7 c0 Z7 @8 g

2 J% q8 ^/ {( F+ v  J; u0 `/ A# a+ z所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
4 D' v0 Q. O1 m. R- F6 L
+ o3 h( n$ P. J1 h還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
( `+ K8 V3 g; \2 E7 P2 J- C興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   9 \+ \, p/ O1 n
, u& |( g  h* C5 E1 ~( v

" b' Y$ N4 b' _$ B% M還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
3 q3 R+ q8 o2 `* T: i0 y  g% Q3 q! {: C' ?* ]) C4 _' M! v
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆& y: z  r! D& c$ z1 d- u+ O2 s
想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   ) u8 r9 ^/ S6 U

( J7 Z9 X3 v) m. b" O' P5 N8 S$ Q9 X我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
  n) U# {' X# @
5 D+ G: x; R+ R+ A我也喜歡軟綿綿的啦,* k9 q: Q3 H" S1 }$ b: J9 O( A
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   2 @! w! M7 P- n2 D- j3 N" h& k
' M# V$ H  F% H

+ a6 F% h) Z. b還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。% W* }. T- T  \3 i
興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
' [1 v: Q! z( ?1 c8 }
所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   2 D3 F0 {8 F2 f% p+ P! i
% _! x( l3 n6 F% r8 E

! A1 i% A: m3 n+ r5 L) V我也喜歡軟綿綿的啦,
" M4 x: R& G8 |% |! y! Z如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
6 \" `  z1 ]; m. u9 g& J' j$ s有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   
) v* Y+ M* M1 C' J3 N
; n# V9 b# V( g1 }  s' A9 }所以我都唔使清理就唔麻煩
% C+ a, q) k: ?9 p# `: x8 o" [- N8 b/ H* }& ^
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   
# Q8 {7 H, B# i" K) V
" |5 T; }6 _: V6 n6 ^4 L: `* G5 k* v6 ?9 l- \; d: B
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆$ D; U3 D+ V: S$ t
想揾細細個氣球再試
* |+ k* I( o7 n' W: a( A7 A2 w5 J8 ~4 J& O6 u0 `/ c: z9 R3 i
細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,' @, P  w$ W/ Z/ `
文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。% l5 H) ^* B- K; O7 M
3 a1 y2 k( n. R8 r. F& ^
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   5 l* |# v! L# E: V5 G
3 N2 J# B5 d- J* F* H* o3 [
8 \4 U- ^* F- \& G
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
( Z& [7 }$ Z0 g1 I4 j2 m# n6 e洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   
) w& Z3 \8 m1 M/ F9 z1 W* c
0 e" [( k; Z0 m. {$ }7 R" w4 H6 [8 I! M7 ?2 q! n9 E5 W
細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,/ c2 f2 y! M1 m1 T- V
文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
! R& w( X" p3 Q9 K/ S" Y' I, e' A6 g3 ]! [* {) [3 \! O9 `2 X" H4 G
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
- ?# b; W+ b! x  H8 B/ F0 ]5 V
1 |' Q3 }0 E6 w: w有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   
3 ~9 [4 V7 m8 B+ Y7 x! @, w1 y
% f) c1 @8 l8 t- h2 f1 U洗完會無咁滑同彈性。。。
0 W1 x4 p( P4 v5 Y

$ _' Y( G3 y1 O% ]( C7 k是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,; `" k# e' y0 n
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。: E* _1 H" ?" Y: A9 R, B
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   
9 ~/ }* O4 A7 G
2 R3 Z% u+ Z" X: B8 Q  l# F: [9 u! v  ~' R
有無示範可以參考下?
3 U+ n" L1 M5 _, Y. V

2 n. p. ]! ]9 g! ~3 O有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   
  @2 J3 J* F- D% b% L
( z! S% O9 }' ^" i3 V5 C) }  ?3 I& |' L* o, h
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,% n, ~; d6 ?2 i# G
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。9 x# {& G  U0 T3 c+ {$ G8 b4 d
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
; U& _6 \6 }7 Y
我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆
0 e* t5 X3 j$ k2 l4 `所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡
  t4 c" l  E- w" I5 o3 ]" D0 t0 C. \/ s, J8 l- W- l
  U' C. r; z7 ~' I% u; t+ v
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   ) c( n" J3 Z+ w+ F& H
5 @/ \# f+ d- b

: s% A+ c1 y, g; p你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?
' N) K" \' }9 g5 t9 @$ |- ~2 a: a9 U- Y+ r3 \2 u: k
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。) a) z9 F2 E; x$ _* {! _) n  v
, A5 C" j: H; k) S. R8 ?8 p: H6 z

& l6 N) m# [* O( Y- C( |' G" q前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。: B* Y$ i5 y, X. l& @+ o7 E1 j
2 p6 R1 o' r( @/ T9 B& }
前面的左右位置:可以 ...