嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:31 發表   4 z- m. C, X' H- x2 L
有游水堂已經很好了啦。0 q( r+ r5 G; ^/ @8 O: Z0 _
話說回正題,試試這個 #79 方法吧,天冷的夜晚才能做到的啦。 0 C1 i6 O" v( z6 ~/ e+ J. S
" ^$ z* j4 ~, ?0 F
+ V  ^; {  g: Z2 P有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:33 發表   
4 M1 f* R! I7 p  O7 [
4 K5 \+ b9 Q+ n# [* }" S有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。
, m% q- d/ A. X

. g0 M- o# p3 J8 v天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
% m% j2 s8 P; _敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:36 發表   
- p7 H  x6 n5 y) |' A5 B) ^9 O; r; ^' }# M' q3 R- x

0 Z# `, _* D+ a3 w; a- x天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
2 T7 q) A0 Z- x' n/ P; P6 e, `敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。
) \9 L% E0 g, ]7 |2 R$ ]& O
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:38 發表   
% r: a- l9 @8 U" v! ~/ D) o7 z* g1 F  L6 X5 o
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?
; G* N; b8 Q1 Q: [& y' u
, X& v, n+ o5 H
冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
: k+ S! e" F% C4 s  r夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。 + C4 _3 ]) M% t! g! o' s4 I) r
/ y: ~5 o2 P& h& s
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦, ! }# F8 W5 \4 y1 h$ [5 i
! p$ m- G5 w! `8 g
穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
: {* w/ {: I* p: ]  A; U& X因為朝早才洗澡啊。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:45 發表   
3 S5 d# ^& `. M5 j4 m
" V0 _* P3 l; y, Q/ u! f7 c, S' @) Y# v3 Z- `# s$ t
冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
4 U5 C( u) A' ^4 W& a- V) e夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。 4 u& z, N3 t& [; U- g
# V* j$ n' v. i" u' U: Q5 Y( ^
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦, # A. W  p% H- K/ s8 i
& ^! T7 d/ a0 L) d" S, Z
穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
2 h+ u: i% d/ J因為朝早才洗澡 ...
1 Q6 U% k4 |4 e! _1 }
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?
# M& _( a9 Y+ X/ m/ X. u9 R我試過夜晚著住落7仔課金

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:55 發表   
" W& s) Y2 d! f: }0 L9 h% p
% B% H; k/ A  l# E  `你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?9 ]% `& z. ^& g! u0 d
我試過夜晚著住落7仔課金
. P7 m2 O. X$ q; p& o
4 Z6 X! ?, R. P  e1 r9 R$ {+ W: u: H
冬天就有啦,夏天還沒有

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:59 發表   
! p9 V* ~7 ~8 U, P& r' T& {! M' a: M9 R
: m& J4 `) u5 s! |; B: p  G
冬天就有啦,夏天還沒有
& Q* H) N7 N- s3 V你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:00 發表   . q" ^2 N  Q1 X+ ^; s. r- r

7 m' M2 ]: o6 [4 e你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。
/ R  w4 M0 E2 }8 m  T" A2 ^9 ?/ l( ~7 K$ M6 X
只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:02 發表   
7 I2 p  g6 N1 T5 H& E! A# X' M
+ p2 z6 z/ y, B" w7 `0 z- d$ i# W3 v% v6 k+ r% |4 N! N6 r% P
只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。
+ i0 c5 w0 f6 ~! z' a無人發現真係好,下次試下著出去行街啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:04 發表   # I" A; @% k1 \1 ]5 E; o% p
0 W( [* a) E) `, ^; v' p0 E/ t
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦
% s9 Q! p# c! d+ m1 i  a5 e
2 M* f  P# }2 ~, M9 s  D還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:07 發表   
0 w2 U& q/ W' }$ R4 V, r0 j* K; a: k! I% b3 I

_0 c! c# }7 l& b3 Z還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧
9 l! Z* c% v$ b我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:09 發表   
: L# |0 e% z, J% [  Z3 R& ~5 G) s4 \/ z. s8 I7 {
我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦
+ ^7 B1 E9 G8 P8 C3 ~0 X# a, ?$ ^' s# `) o/ z( U
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:11 發表   
3 ?( w3 A  A; E) O/ H1 `! ]6 [( e4 r

/ b2 p. F6 D. _, v0 n# ^  d5 y不可能的啦,睡覺時是最好時間啦
: r. q6 k+ K8 r, y
但會唔會搞到第朝無精神?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:12 發表   & j$ `3 d) {# q/ x
9 H( @2 u8 \/ ^, T
但會唔會搞到第朝無精神?
. m) M( d6 Z  l3 u- ?2 r" W/ K& A

% K7 k& ^* n% s9 E第二天放假才可以啦,不能每日吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:13 發表   ' f; d0 L8 j* @* q& A' R3 c

; d# {* Q5 L. a# T/ o, C/ N$ ]6 X/ v4 C3 x( Q
第二天放假才可以啦,不能每日吧
& A, l0 m5 {* r% t- z7 A( v; N我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:26 發表   
% ^& x5 j1 ~# v- m- Y
* r7 {' G1 \3 |. g: u* X! Z8 I& }. y我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女
4 K: T8 O0 J+ K- `9 i% }2 y0 D+ g4 j( X$ g, _" N5 I4 b
我只有假期時了啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:33 發表   
! P! Q4 n1 A2 T
& f5 M# T0 \% ?% N! g* m5 s. h
7 D; o' S) k' U0 ]1 n我只有假期時了啦
% o- |% O8 W1 T( P$ e平日驚比人發現?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   4 D( P( R; Z: d  Z" W

, H" ?2 m: i9 X7 Y, R) d平日驚比人發現?
* g/ b$ u2 h: h- s/ f+ g5 P+ R

: d  K3 o8 H1 C- U4 \7 u是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:18 發表   
1 U# E/ p$ e& `% }9 e  R5 P) q  Q- p9 h7 \! S
! d7 r) h  [) N5 {
是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。
. _, I) U8 x9 a/ B* z: u2 |+ F我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:11 發表   ; I5 ^: I! k# |, a5 i5 m
/ \% t5 k/ b# X% G, ]$ O% o: f7 z
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得
. L" e$ L- S2 K* B# y! l, @& @, S

# _- i5 b+ O- q應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧