嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
/ e) s* v' _7 _CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙
. N+ G" H" y) K0 f3 ?9 B0 T仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控
) _9 O7 L# o/ |- ]9 F$ D# ?; d, ybrabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光 1 S, f# R0 w$ H8 ~
同埋欣賞下 : g3 V  |/ ~! _* g
對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
2 V$ B  A+ e8 j$ H一直敢幻想. 而不敢行動  F: \6 I2 X9 J% p
只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ% h+ Y8 ~  }) d5 t" N5 x
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE 2 |: @# X( W3 W0 Z
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
+ }% m7 O- V) z! ^  _1 vMANY THX~~~9 L: M  n9 D0 `' X) u! f4 t5 a
# I3 E& l/ b. z+ ~% \2 q
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
. ?+ o7 N0 `0 F$ C- E可惜差幾CM先夠

180...
+ `+ A1 Q4 Y$ N) o5 c+ t我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女  k( `' o! Q  T; a: Q5 h

( s; G/ H6 C# [' Q身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...
4 @  d& p' B# B
! ?; X+ x' Z- K: k4 ?8 }我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
$ A; f' t8 M7 o/ t5 n3 n! S1 T/ H冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
5 g& j( E; m- c不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   6 N9 @% S* A* c
輕輕推推POST$ {, w1 D/ t9 v" z
冇人同我傾到計...
1 X: m9 d& w; ~) m* [! \6 C' D* N0 _, p  E- @" D. r# s" `
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
$ {  d, g5 U2 }9 mHK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
- [4 R1 T8 F2 S8 o( N@完又冇人主動聊下我....0 V1 @  @9 h( \5 G8 P
HK D男人真係呢.....
* q+ Y9 D) |0 Y( ]& ]
8 X. X9 I3 R; e2 {% K

; ~) ]) |: U4 J2 D- X; P) n/ f% @唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
& x( d; m8 l+ O! V3 d😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
9 u/ k. V9 \' Y6 r" s) B8 g& ]9 ~: |
' Z' e1 V  U2 I4 D; F& j6 d' |
+ |0 J( d0 ]; d
唔夠高傾唔傾得架?
' Q+ _9 ~( U' R" z% G1 Z
因為我會傾SEX MA...
! o4 F2 w) V" n3 Y; `6 f想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
- x. Z/ ]4 Z  |! ]' _1 J, _) ~5 y6 d/ p" f! @" p$ |
因為我會傾SEX MA...
( V# j9 I7 ~* y% D/ W想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
: q; a0 P1 T. X  Y
" u5 J. T$ P# t我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr
% M! q2 J5 j4 G9 |2 Q" P0 W+ M2 G7 }個description好似你 4 y+ x& x2 q( s. S. y) e# O% q6 g
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#