嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

用女裝生活

想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工9 i9 a5 p  F1 F; g- p- m9 ~
重申我係無食藥  L* _* x% b9 M% v% _* h% N1 z8 _0 C
大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
覺得好的就按一下感謝吧~~
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   % [$ n2 o: l! x* c" k
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工8 y1 o# z, n  G: T) D7 y- V6 n
重申我係無食藥' B5 V* ]8 |9 U7 v8 `- U
大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
; W4 x4 n1 l2 a2 j  F

: N/ \2 H# _8 R* c# F7 f1 t$ o: c& G你好,你喜歡什麼裙子

可以用女裝上班
+ U  _1 t8 K5 z* E太羨慕了~

引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   * u( y( ^2 O  B) i3 e# Z* P
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工2 F+ r9 H0 r% F: f% d1 }
重申我係無食藥
4 a5 }3 c. O% o  m: i- Y# ]大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
6 K9 l( ]5 C# k7 U2 @有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?/ S8 \0 V9 u" C. j5 d+ o
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?

引用:
原帖由 arcmtosh 於 2018-12-30 23:18 發表   
7 l$ e5 X5 U. X  H可以用女裝上班! D: R( R* c$ w2 E4 T2 v
太羨慕了~
& [  d9 {9 @9 K/ |7 I  [& M$ Z( P9 S' Z% f) c+ n
好羨慕,
' J1 ?9 S* ^( m2 x3 `好羨慕。
享受 一分一秒的 CD

夠鐘食藥啦

咁好嘅... 我都想女裝返工,有冇相睇睇

相信好多人都好羡慕

羡慕ing...

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-12-30 23:21 發表   
! s" _3 S1 `8 _2 b0 L6 z& F1 H! ~
, L& J$ i. k, e: n2 s; m4 b有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?; y% [9 w) e6 ]1 E( D. c: t& V+ {
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?
我學識左偽聲,當時係阿姨比我穿她的裙開始,之後我覺得做女仔舒服過男仔多好,可以有多啲唔同款式穿同唔全部變裝費用佢比
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。

羡慕,羡慕,羡慕

引用:
原帖由 samou 於 2018-12-31 09:27 發表   * c: y5 c4 B; B1 S
這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。
$ W9 x* G0 L% {+ {3 |
4 O6 p* A% V) k3 E+ y9 \. ~( B$ w2 o
看看,有冇相 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

公司請唔請實習生呀??

其他同事點睇?
晴晴Jessie

平時是全女裝生活嗎?4 B! j) T4 X. l- {% a6 f
無食藥點先可以唔比人認到是女?
1 X( E5 v7 R3 c0 W' D5 x, k; P0 G3 Q# W1 t. X' f% T
試過有尷尬情況嗎?
+ D) c/ d! u8 T9 d3 V. r, R5 X$ y
) M- N% {$ {4 G好羨慕你可以咁樣生活 / c7 a$ C/ f' Y' ?6 w/ w
有無圖分享下

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-2 00:52 發表   
) S7 o" f6 W, S$ j平時是全女裝生活嗎?
5 |& a& Z4 U2 i( X無食藥點先可以唔比人認到是女?
' c2 [  f5 ]6 c5 [$ P) ^" |5 k8 y$ ]; Z$ Q
試過有尷尬情況嗎?2 j7 R$ R- Y$ q  N4 W+ U' ], x
4 u, B* m; _8 N" w: G( S. F! \
好羨慕你可以咁樣生活
. H3 v& [' q7 j( C( f有無圖分享下
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   
% w* I, n- j9 v1 t9 `5 F$ u小妹早前拍照的,請各位多多包涵
, N9 h, T' l$ ?胸係真?

別人的眼光不會影響你嗎?