嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

去沙灘 祼泳唔洗著...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ladyboy99 於 2019-1-5 13:01 發表   
: A2 B5 Y, i$ _5 x  A去沙灘 祼泳唔洗著...
0 ]# p; o, o# U2 K! ~+ g- r; T. J3 `

着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   ) y) D  }8 Y7 U
着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
7 J4 b; {3 Y1 M8 w7 G/ L$ p- {7 t5 M
咁著 太吸晴 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   
- m2 T# f4 N8 V9 {係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
3 z- [' N5 J& B好靚啊/ m0 U) u+ q; ], W4 B
realise最好

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:35 發表   
5 P8 T) u4 h" X7 s  x1 e5 f( @* D' N" F7 g+ L! z; h
: c8 }5 m, m/ j' |+ r
咁著 太吸晴 。
# K8 T% H* y2 D6 q2 K6 r有其他色,但係泳褲這遮唔遮到

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 17:45 發表   
. I9 S5 w$ s& Z2 x8 U: E% z
- K7 d: k  G; r+ N! X' g有其他色,但係泳褲這遮唔遮到
! L+ p' J9 {! f9 ]5 P& G* ^0 q( M  B) z- E
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。) h/ K. ^! K3 F+ p
. g' g  H% C- r
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 23:09 發表   
" X7 h' b* W3 p! L  D; f7 P  m9 S9 r* ~: {. f' V2 H5 W8 Z- V6 o
9 b+ }+ a* I1 E% U
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。
! u: ?& N/ q3 x( Q$ ^$ A; J, B6 J8 l, o( e& [, {; o6 c  U. l( E
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
+ ~) N$ k( d! N" h
咁如果着呢隻色冇問題啦掛
, G: ]8 ]6 J, v; U7 U+ G/ X: G5 c. I2 @; A
但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 00:54 發表   0 B' i8 s$ J$ \
! G2 L# h: I, H  ?
咁如果着呢隻色冇問題啦掛
: u! q* x/ a/ z7 W  w& U6 M! |% ]/ E1 O& C) ]+ ^) {+ y& i
但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
* y' b7 W! G4 i/ J2 B$ G
5 t. j# I6 ?% ^! |你想,一定要高义?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 09:17 發表   3 `. c: Y% O& u

0 b# e! @6 x9 \; a! T. h. c- c! `! b0 W% ]' S
你想,一定要高义?
, n/ t' b. C! q: D) e* g: ~% N
佢得呢個款

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 12:40 發表   ! e4 b# C1 T2 \) B

x! U7 D: u# T8 U( a7 L( t佢得呢個款
4 Y4 E3 u. a9 y( ^6 v同埋高叉有啲難收下面

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   0 ~% p( L0 }4 t  Q) @. U8 g% ?2 j
' K3 e/ ], x$ n& r$ t+ P; D
同埋高叉有啲難收下面
* S4 v  `/ @" g" H: c8 z% ]2 H
我都諗住着條泳褲喺外面,不過問題係側邊可能會見到肉。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   
9 C  }7 ]& k" ^  i0 F0 r6 W8 z( D" n
2 R/ o: b2 O. z! U3 q0 |5 D4 i同埋高叉有啲難收下面
) }2 d; e, P* g8 j# t

U! I; Z4 [& Z! v5 R8 k# p% v前幅會太細,窄。
& b. [# g. B4 p, Q- Y) \# D收吾到,收吾好。
享受 一分一秒的 CD

今日着一件頭泳衣游完水返嚟。
) D- @( v" c; ], I2 O7 shttps://holland.pk/mhxg68b08 x& R1 N, r: B( Z* d
https://holland.pk/wl6m7pqi

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-10 00:38 發表   4 _. ^) D  G* z* Y, y
今日着一件頭泳衣游完水返嚟。; }/ ]; s3 a) E. y" ]
https://holland.pk/mhxg68b0/ ~0 X% S% J2 D" @0 g2 ^
https://holland.pk/wl6m7pqi
  h: ?/ i5 Q$ i% m& U4 T& z8 z( S" i8 Z! e! }2 h" ?
這件,都吾覺是女裝呢。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-10 09:21 發表   
( X& ]1 ^& I+ E2 b" F5 h9 b% `0 `/ N+ I0 d4 K
  H. w* P5 b0 t) }
這件,都吾覺是女裝呢。
4 }7 z: y% w/ N  c, G& J( r2 }
童裝

lee幾日好凍 去左邊到游?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-10 13:05 發表     _$ l$ I. V- V0 v! F3 p
lee幾日好凍 去左邊到游?
% e; j7 d" g0 A/ N& K& M$ E/ R凍先至多人着衫,唔會太起眼
) q  l' h6 H3 E7 @
/ [) l, e5 R3 B# H5 M荃灣城門谷

邊個時間先無咁多人呢? 上晝去?

有無試過著女性化d款去游?
; m& x$ b7 V8 S; W: \2 z
% v7 W  l7 _+ }' I( U. X) Q0 D4 E[ 本帖最後由 KT4135 於 2019-1-10 16:46 編輯 ]