嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

前拉鏈抑或後拉鏈

前拉鏈抑或後拉鏈

連身衣會選擇前拉鏈抑或後拉鏈呢。
' O& c1 J+ n/ g# X$ m" ^$ C
7 C1 M; f+ }0 c2 \1 h) B% B6 y前拉鏈部份會有車線經過下體的了啦,
. o; S5 b  c( S+ |* V# z後拉鏈就有車線經過屁股中間的了啦,# r2 u) o9 Z5 W, O* c8 o6 C* u
大家前後拉鏈會怎樣選擇的呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

前拉鍊同後拉鍊我都無咩所謂, 但最好係前後都有條車線

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:31 發表   ' X3 r( I( ?2 T: y$ A
$ r, ^% ]! I3 d$ l) q
& Q/ m8 _) t& O7 I6 N: _0 t
為什麼呢?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-5 01:47 發表   
* n/ `/ T0 a4 ^  u前拉鍊同後拉鍊我都無咩所謂, 但最好係前後都有條車線
+ k% y1 w- N7 o; i
# a+ d5 D$ j) g) N不會不舒服嗎?前後也會刮到吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 03:10 發表   
" s8 R& E0 j8 R% q) n& O: s8 J
6 ]0 w! l9 C& Z, V2 ?8 z, k7 u  R- J0 z' _. g# [* U
不會不舒服嗎?前後也會刮到吧?
0 m  m0 G: j  R+ k. P前面有條車線 包到先會興奮,後面有先更容易攝入去patpat 中間

前   穿脫方便
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

前,去廁所方便尿尿

當然系前  

前拉鏈,要拉到過左後眼

後啦,包得緊d同難著d

One piece。好多是後拉鍊的確
& h1 e( r2 U; t  r. R( k3 _我也選後接的 。
享受 一分一秒的 CD

前方便
3 m% m5 y4 H/ m2 g$ v但後靚D

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 03:10 發表   ; ]) t5 ^8 k! ]2 q, @% K

, L% @/ y& ?, V/ _8 k& Q! [/ B' X/ I9 U1 A4 E: d; C
不會不舒服嗎?前後也會刮到吧?
4 [, s" p3 ~# ?+ T3 X$ U通常拉鍊入面都有塊布墊住

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:57 發表   
6 Y  N6 w( x4 x5 w" _連身衣會選擇前拉鏈抑或後拉鏈呢。' {2 B& V/ Y8 C0 S' p
$ h" `$ `- ]4 `3 r5 L! m
前拉鏈部份會有車線經過下體的了啦,
9 M5 B% A% Q7 R' w" B後拉鏈就有車線經過屁股中間的了啦,
5 ~' l. s" ^& @6 X/ X" A  q8 U大家前後拉鏈會怎樣選擇的呢?
3 r5 {; b# V. @( G% a& a; C; i
5 x/ i/ v& `0 q- i$ u後拉鏈多

前,扣 button 的。
享受 一分一秒的 CD

後好似好d? 雖然比較中意都係無拉鍊一件頭

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-1-5 23:05 發表   
! f& T. M+ Y3 n$ H: ?! H後好似好d? 雖然比較中意都係無拉鍊一件頭
' ~0 {  C$ ~8 g* X
- _- Z6 d  i, O' X5 R" a是要扣鈕 ?$ `. s4 ]% B- u* ?5 p
: \5 q+ L0 j; g
其實也有的是側身拉鍊的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:46 發表   
2 f( P* I! I7 q$ O$ i: |' b4 z0 _5 O/ W) L; J1 G- r" e; e

% M6 ]. j7 C. q$ e! L是要扣鈕 ?
6 C' ^4 u: z  \" P& E! [, ]* _1 e0 m. @' |. c9 n4 |' x
其實也有的是側身拉鍊的 。
! O, ]4 H5 y- g+ ?1 e
有咩牌子有側面拉的泳衣?