嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
' E2 e% w- u. d, B但係佢有女朋友  ^, J5 O0 p  }/ g/ O( Y
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
  R7 ~$ X8 L$ g  j! X" ^* Y' J7 S所以都係我身上做晒
) U  ~( T9 p7 U; a* @戈次之後佢話佢愛上左我, W, o" N: E# D! b& K2 R0 d
但係又話下次要3p ; I* C- L; {$ r2 S3 n7 j' k+ c
雖然同佢做戈陣真係好有感覺+ @; C: r) z/ g- E4 s' y0 z# h
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我' C! v2 X, S# G5 t; ~
開頭我都認真左) |" ^- k: ~$ @3 M) r* r! {* K
以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
2 z3 l' a% h" X本人CD最近被個朋友內射了6 H) g! d0 T; K: a! E! Y! {/ _
但係佢有女朋友
1 X& f5 H% x1 |0 s+ l佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
& [% I0 R  J1 s8 q& X) J& Y! e所以都係我身上做晒2 R  L- V1 q+ z; S/ c$ S2 N3 m$ |
戈次之後佢話佢愛上左我" U4 Z4 T) N( v4 A
但係又話下次要3p " V1 Z7 V7 R9 q; y8 d' S0 w( v- w
雖然同佢做戈陣真係好有感覺+ P' \6 M, o) O2 T& _! j7 K
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
2 k5 L+ g/ ]. u% G$ m* J/ [

) C$ t3 k/ d  s9 z3 Z# G3 P但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
$ |$ R7 P: ?0 u! N/ P* Z本人CD最近被個朋友內射了5 U. h+ S$ Z3 M
但係佢有女朋友
1 @5 S" U" U1 a! E; Q1 M8 O佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射+ D1 p  L- m3 E% Z0 I0 l
所以都係我身上做晒
- v7 c# w% k& |1 j1 `# d2 X1 y$ N戈次之後佢話佢愛上左我
  W' ?% j  s# r  m) X3 b( m% I, ~但係又話下次要3p
9 F9 R% w- u* L0 o% T6 R* H. i雖然同佢做戈陣真係好有感覺7 X; ]7 q* u  s% W. N" `
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
6 b0 I; }+ _1 M  H! `' }  a
小妹都係CD# q  g# m* S& H$ r3 E' U2 N6 |
都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
' M- {5 k# U, `" q/ o" d性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺; F4 `: n+ `1 `
慢慢來吧6 g" K) Z2 @' ^9 W
好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多
4 @: |% s  f2 Y, W1 q) U$ \" ^始終生理上還是… /。\

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀
. |/ S; F5 R5 q  p最重要係大家都知大家想要咩
6 ^% E: s7 r  K6 ~- {唔係呃唔係搶4 ^- C- }8 d6 u/ L. b! ~
SP 咪SP lor
  N% s3 |/ {  l. m+ w; T冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   % J" Z3 R5 n& e+ d
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
/ d, T( p: t3 @6 r) F就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
8 |% n! u/ c: ]% @. |其實女生被內射,有乜感覺?
6 n. f# h7 `* |/ m5 h
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
4 E1 g* Z6 o( h4 j! |  W6 H算係被夾硬黎 原本講好最多射面1 ^+ P7 S2 _8 C) |" }8 \
第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
( W! M# B$ x# M% V
" s/ E: z! }" p" z6 K要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
% j/ k9 d) A, t4 c% S我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
$ J) s9 f& i: \+ q- h
5 s  O" {4 V: o: A/ [+ m3 }' f
被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
5 r( ~0 J+ u& Y9 T" s7 X2 E2 c3 J% W0 t7 t- u+ C
被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   0 [& D& z+ n" o' W4 E0 k/ @" |1 K
小心安全............高風險呢
5 H* W$ F1 J* Y
# @( Q0 y' a0 v0 Q; g! J被射後, 很滿足, 但之後有点後悔