嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
) m8 J  A/ N1 p( r- ?( T但係佢有女朋友
, _! l( t* P3 n1 S+ o2 C( j7 o! P佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
+ q' Y* k* |4 E所以都係我身上做晒
" k5 S, z4 [( h6 z; W0 A) Z戈次之後佢話佢愛上左我! ~* A# d  o! x8 `' N
但係又話下次要3p
7 u( }5 b( U9 B9 ?& j6 ?8 @雖然同佢做戈陣真係好有感覺+ w7 `2 F3 U8 p' H
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
$ t, V4 s/ P  W: h1 E開頭我都認真左
2 ?) _1 E$ N6 \& O以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表     X- Y" j7 _1 h6 y- H" \* t
本人CD最近被個朋友內射了
& L* ]4 Q6 e  B3 V$ K/ k# m# I' B* ?但係佢有女朋友
5 I" d; T: K9 R1 D$ R' L佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
$ {: Y# u2 ~+ ?8 U* v所以都係我身上做晒
0 k5 ]0 Q8 C4 T3 O) N6 N戈次之後佢話佢愛上左我
! ?% d2 G5 T2 P: u' z. g9 Y' J3 ~6 G/ u但係又話下次要3p
* X7 E$ ~7 [* D1 r) F& h3 ^' ^雖然同佢做戈陣真係好有感覺1 [. x2 M9 a8 v7 F
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
4 _" u' s. Z' T* g! w0 Z5 q, H, Y) u/ R4 t: |+ W; I& Q
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   : y% i7 l- R4 |$ R# V9 b4 t7 r0 b* j
本人CD最近被個朋友內射了5 ?- Y8 L" |, {" P0 o
但係佢有女朋友) l) y1 r" e1 O0 e0 A2 \9 o4 D
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
. m! Q2 D( f' Z: O* v! G所以都係我身上做晒
6 ?& X" ?  j: H" L' ~戈次之後佢話佢愛上左我3 ?0 b( w% Y0 K1 u
但係又話下次要3p
6 r0 D" i$ {( G# \" m% p雖然同佢做戈陣真係好有感覺% }8 y) M1 E2 Q! J# q
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
& s) n8 X) O* Z- d0 K
小妹都係CD9 h% r9 R3 l& P# [( j) E% ?- F
都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
$ e) }: Q8 W- E6 d性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺$ V' i+ z% I5 p  \9 y9 b# R+ e: K
慢慢來吧, h) O0 v# ^/ R* L$ x8 P
好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多
0 C) }6 L% X! A- _! D8 D; r始終生理上還是… 卅。卅

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀1 g; d# K1 M' t1 y2 t& F' q
最重要係大家都知大家想要咩
. f, R* }1 R" S唔係呃唔係搶
+ Q7 b" j+ H% mSP 咪SP lor : Y. r/ {% P5 v( J
冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   / a( ?4 |" s& Y9 E
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
& R: P5 I4 }, u2 T就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
/ z( g3 H( A6 B# r" J. B其實女生被內射,有乜感覺?
/ C5 h! E0 n% t, q. m: v9 r' S4 e
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
& _9 p; B) x5 V- n7 R算係被夾硬黎 原本講好最多射面
) [5 g8 R; M+ H第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
) r5 u$ L& z! O1 z8 S# K3 R, D1 a; [( t7 r2 G
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
# w8 l& [3 A( }$ \4 r) c9 U我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
( [4 d- o4 B+ D. g, K9 [

5 I1 c% r; ]* f5 F- W3 f; x被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,3 P/ e" d# G& _+ C" N) D

3 W( Z0 C% b$ w: ~3 \0 a4 q* `被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表     ~( G4 B& f. R8 ?- R; S" {& |
小心安全............高風險呢
8 g6 s7 M" V3 C' E

4 |  W6 b& Z8 N! t被射後, 很滿足, 但之後有点後悔