嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解我會變成咁。文字分享

點解我會變成咁。文字分享

唔知係咪睇得A片多; @$ @( e" a) w; x
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要幫人bj到射一啲都唔容易喔!技巧固然重要,節奏掌握同其他感觀嘅刺激都好重要啊!好好加油吧
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
! _& `+ I: g$ R1 }5 [1 C) |唔知係咪睇得A片多
/ h0 {0 f6 J: [- M  w7 R好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
! A% ]" B& R! |. a2 m
& |3 l" F9 |- u' t只是 cd 時,才想幫人買BJ ?
享受 一分一秒的 CD

想一想.也很刺激呢

引用:
原帖由 kwt 於 2019-2-11 10:39 發表   ' G- k: ^6 @- A
想一想.也很刺激呢
& J0 j) h, I0 j0 h( b- [" H! Q* e/ Z" z/ ~
玩 cd 久了,. k* u' |1 x! {
看文字,相多了,
: j8 p/ A- ~. y3 |4 X是否真也想,玩玩後面 ?
8 T2 L( R' k2 Y5 Q% F
* A3 ]: H# S% k, J; m) a(利申⋯⋯自己有買小玩具玩,是剛起步的)
% I9 \% T# S* v5 f& B! f2 n/ \2 Z* j+ t; A0 f/ b
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
/ n( N3 R) h9 Q4 r唔知係咪睇得A片多
$ |8 j; F& t" n$ H1 A好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
: M8 p9 w/ D  V7 k, t3 ^! s0 E" V( z
5 H) R( O* k9 ^" p/ u, z伱是否cd

其實我覺得都好正常,我自己cd 左都好似你咁,好想含同被口爆  F$ Q. j  O3 H/ q
有一種俾人征服既感覺,而自己又有一種其實我都可以做到既自豪感

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   3 t0 y1 U# Q1 l. W& v1 F( Q2 x, ^! L% M
唔知係咪睇得A片多) v; Z. ~! Q4 S; [4 l( M3 o
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
* s, f% I  T4 u" V$ ?

, [" X( ~( {* k% {; y合理丫
6 Q4 {  {9 n. b( ACD 好多時都想在性方面有幻想& z7 ^. I; J) ], x) I! g+ _# h
想BJ 想肛交
" P# m% N$ Y+ L9 c. a0 I$ G  d* W) K好合理
& m3 k: N: z# F) y& d5 f
, s- \9 s$ e6 _2 V5 G1 [+ u6 K但現實中# p6 u" k. o% K& E
又唔係咁易

其實好平常wor,做CD,做女仔,含係應份架哦

可惜这种感觉只能压抑在心里

有冇幻想過自己係女主角

有時都係會咁
- M! ^0 u- C( `$ v3 ~7 k, i夜晚瞓覺前會諗想幫人含比人插4 o9 ]$ h* [, ]3 P2 r+ M
不過如果真係想行動又會諗到好多嘢打退堂鼓
% v# ]0 B5 y3 h! o8 i2 B$ F4 R3 U- p5 U7 z( X: l8 v! C+ [" X  W
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

有幾密想起呢樣野?

其實我一開始都以為自己係直男,不過慢慢想法唔同左。