嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身. t- _6 W' x/ C! E! D
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret$ A+ N/ W( d- F8 j
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。8 P% W1 ]$ v0 F8 Q% x% m: n+ H6 f0 Z
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   $ x1 T6 I; ^* G  M: U
呢個問題好頭痛。
. s! T7 V' {% f1 F我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
6 ?* a+ I' M; Y' w  |& _  e
9 g9 W3 R9 q* y9 e8 E外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   # z' p/ L& {5 f
68 , Peach John , Victoria Secret! W9 T; X7 K4 J8 x
我大多數都係呢3間
2 p" {4 Z' o! k( _+ Y行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   , L) b" w% N! p/ b  e  J2 C
呢個問題好頭痛。
% s- a2 R$ o# d' j8 V1 E我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
6 X# g  u. S! b" U1 D3 f6 U8 |) N( o7 z& `/ m9 ?
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
: \/ {, r( K* l- I+ W( s) A1 R9 ?有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
  e& ]  T8 S. @定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
; ?* ?6 K. p: R8 ~# {
4 j7 H1 P6 }" v* H4 |) T[ 本帖最後由 L.Cathy 於 2019-2-25 20:50 編輯 ]

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   - P- }  M* e2 f% j4 b' b
7 f0 T: ?8 Q! k: i! j: d- \! ~
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
# F1 V% g% O& d# |

. }' M" T. F6 B3 WVS我主要買Sport Bra
( @( T3 o* `2 n) g一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
1 w/ P) y0 ^- K+ o$ L通常只係大中細碼無分Cup Size1 ~) _# q% l$ Z" [( T
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
/ N9 R+ e4 N1 V# T2 Q9 v! \. J對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身7 m, Y# i- C: }
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
) ~8 ?- u  h9 b/ W$ j0 g
7 Y- n1 J' E: `; Y  O5 O& `4 y7 v1 Q+ b9 d& c
VS我主要買Sport Bra
: m" x. u, i, E. B3 X, R+ }一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
" f' ~5 h6 D  ]  B$ G通常只係大中細碼無分Cup Size) [% b2 L& e, e( s7 Z4 J, k6 w3 A& s: s
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
' K( ^8 D: u, \4 ~對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身" S) D2 S$ V9 r; @6 i( N
咁當然...款式就見仁見智
( u( s0 C) f2 i9 u1 m! m9 u- m

% P  a8 Q8 h2 S7 F) ?+ v0 ^其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   # F8 C7 ~1 K' Y; d
2 J% d% l9 t! X1 |# W/ A

' h% O1 T& }( A0 I+ v1 f其他 bra 呢 ?
3 |2 Q7 K* T, i
" [% f& Y3 \# j% e' B
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
1 G6 y2 n- ?- G' b; u3 E有時買左新衫又會買Bra襯衫
( t/ n( O1 Z- N! d! m, K7 Y( ]
1 m6 |8 g; X0 F   5 t9 F  e% J! ~

! `9 G( \& d' T$ {& C5 j- |其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   1 J( l- A2 ]  F9 c
" m) g% n; x8 r8 O; Y7 L

j; k4 N$ [/ k: a! \68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
: C! |3 r- S1 H2 R有時買左新衫又會買Bra襯衫
2 T" r! @, X4 a! B
5 R3 L7 h0 Y6 d   ( y2 M% c4 O1 ?2 g. k+ S4 M
( g% b6 D0 `3 u4 g
其實你話其他Bra既意思係指 ?
6 v8 D: g( Q4 u, v2 f7 f
有個地方一直覺得諷刺% o" O8 M5 p  f6 e0 l
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫/ J: J' e2 O7 ?& f
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
0 w' P! G" I( z/ V  v$ t但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
7 C+ O; k9 _6 l5 s/ A4 ^) t& p8 w. t
有個地方一直覺得諷刺
  a  Z8 z! k- H68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
7 k. n# w# }) z% B* j, E4 g" N$ @呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
7 k3 r- n8 Q: L( ]: A) n但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
  O8 H3 Q2 L) ]' Q

" |- B8 q& }5 K4 L因為講舒服既話一定唔輪到佢5 Y$ E6 y7 j- ^. Z
一日帶足十幾個鐘既就會明, I$ d  `4 _0 g. R. ^4 @& ]) A8 A
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   8 Z' W$ a! J) _3 _9 N9 i9 c3 b

0 j6 [: Y0 ?9 H0 ^# p+ q( e
9 d  i+ |+ x8 D  m. D6 r因為講舒服既話一定唔輪到佢
; t' a7 `( L/ |% Q4 t# y一日帶足十幾個鐘既就會明
1 H: ^  U! n- B7 M, s7 l佢係勝在平
* ~' f7 u0 x% d; z2 c; J4 S
托得又唔好,長遠著壞胸
; J- }7 H0 e7 X( Y3 C所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   # n; F1 N9 _, _/ W

# j. n, u- n! F* b% K7 K7 z" L5 I4 o; C7 Y% }7 E' @- h
因為講舒服既話一定唔輪到佢8 d' l' t( X. N
一日帶足十幾個鐘既就會明
& s7 L3 f2 O: `" I5 i) f5 s5 k1 c佢係勝在平
7 Y+ |" Q( `2 B# v

# G5 c6 F$ {7 H/ a# G是,68 是平的。
4 P  ~) t" [# ]! T9 ]
% Z" g% b2 M9 u6 M+ x7 |* \入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD