嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。) \% Y: t" U" f/ E$ R

$ x- _: e# |5 O% o* Y3 H% X我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html
# J) u+ ^( p3 ]' `" @

/ T' {% t  V) L& k: P  O: M' N

2 p' |' J+ I6 I7 c當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html
2 D6 p, I) ?) s. T' Q
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
+ i- I% ]1 `: x! z, g" c) X
原來本身是CL設計的老款式
+ @) `5 g3 x6 H# o: _; n  u; r: K. Z% q
7 G0 e4 D& f4 T7 a: ^個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷& o6 G! t8 F2 ^. b( d" e2 q4 J

, g: p- K0 c0 x: T4 q% h( E/ ^! m' F( F( P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm
/ U) H. u3 r+ j" @" \% h# d3 I+ ]- E/ J2 E- V& u! f# |2 F5 ~! b3 L
快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   
' ?# c/ W/ |1 b2 Q( e, e- H- V穿上圖呢!!??
9 Y# t  p1 |9 z% E: J3 K2 w

1 V' P/ r# E. g& P# B; \
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   7 P3 W' R1 Z7 N1 J; Y. ^
13cm
. ]+ X1 w6 E- p/ H* j7 u0 d( e1 \7 x" p1 H$ d
快去看看有無穿上圖....
# Y" @6 l8 i1 r- a1 z" z5 B9 \# I7 @" m5 ]; \2 q
暫時只有一張試穿圖
2 E7 d9 D' [7 ?9 B! K3 j/ F/ f, g5 ^% \6 U6 }+ {% t% o* `

& y# P# _8 H1 ^4 v& w& k$ C& C[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

; Q) h4 j. p/ @; _0 U+ P6 U$ I6 }( B( \( Q; q0 b# z0 T2 I
妳著得很好看
7 x" z* h. |1 P6 S7 y- X幾銀?
4 C/ ^: C. |' ?3 C2 O6 _% g- E
8 x$ b& L7 {2 p# Q4 J[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post
5 u- ?: ^% M9 J7 y( ]好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
0 w% c5 S- L8 [2 g當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
2 n8 L4 c. x; j) J! x" c3 `著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長# {& A2 i  l& _9 C
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
0 F5 D9 q. b0 ]+ E8 r
( k) D% U# e) w# ]/ W3 x[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-3-30 13:41 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
6 W9 _+ S) ^) \) u' i1 h之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
( w8 ~+ }& `0 `- B' l
. s& @# m( y$ ^7 |) c" v# g& D' [# ^6 Y7 W. d
3 Q" `1 [( }! z6 d& T3 ?
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
, o. K  q* m* f- B& y" ?! q' Q' _1 I5 ~% m
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
7 h9 t! m: d8 t, W之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
3 b. o8 X' \% X# I+ a" O* Q& ^
# q' _# `9 l! C" r6 x) A  q2 G9 N4 d. ]  N4 L2 e( I
. k/ ]; Q' a* Z& c% o- K
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
$ D: F' g5 ]; _8 a

7 }" Q  Z, I6 ~. H很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表     Q" X) k0 l* h+ i; p8 r
姐姐多謝你宣傳我個post
: x& `6 B: D' R8 k" I2 B& F; O好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買
0 ]5 P4 g7 i0 G+ Q) c" y# S當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
; E. `2 p/ A- K4 k6 V* F; s  ~我都係鍾意嗰少少透明
5 A+ Y, x* y9 f" o$ K/ P著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長" o) ?  A& b* o% K
穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了# t$ ?' ?, x) G
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服* w, }7 l, t" T: H- Y
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
9 W  S9 \* D, }' L( n
# U( s) V- G: V/ A/ I% z! f3 ^& s
2 W; x$ G6 }8 _- t* t1 [7 c6 W後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
2 g- l* m/ A+ A

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
$ X$ Y2 v; D- X/ g# F  ~
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享