嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今個星期準備第一次CD岀街

今個星期準備第一次CD岀街

各位sis
1 Q# n' f  c; G; H/ a我決定咗今個星期搵個夜晚第一次CD岀街
* z. A3 |, w# q6 x+ U3 Q1 h* h' s想問下大家有咩要注意下
+ A( q0 a; w5 e1 Q: C  i7 E& t好緊張,點算呀。。。。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想行咩地方?

準備如果比靚仔或者怪叔叔搭訕時如何應對
! M8 J6 ]- V4 ~6 `  W; p+ i1 D! K, X0 N2 H: c+ v
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

記得留意外出散步路線附近的洗手間位置,大有三急的時候靠佢救命。

好主意呀。

變裝的地點 在家中定係外出先變
0 ~- G% n# h3 {* q5 z預先想好要行嘅路線- {( k7 _: V: A9 G
預計好一切會有可能發生的事情 應對 例如警察查身分證 萬一撞見熟人 7 B6 J7 W' c, P
盡量選擇唔好過分誇張引人注目的衣服
0 P; o2 i$ z5 F5 |9 P% a% C第一次行街選擇一對舒適的鞋 長時間着高踭鞋行街 你可能未必會習慣) v1 l5 e5 ]9 k! G! D/ _- \
途人嘅目光 可能會引起你嘅緊張 不過不用怕 基本上唔會有人理你 放膽直行直過就可以 他們最多望多你一眼啊! S2 P" D0 ]+ H/ W
  x( P. C5 f7 `8 ?  V
最重要千祈唔好做啲犯法嘅事 公眾地方裸露 行為不檢 ! O, y7 y1 D+ g8 Q
千祈唔好入女洗手間 盡量使用殘疾人士洗手間 入男洗手間會比較危險 (男洗手間如有人在 他們討厭CD的話 有機會襲擊你)
9 @  V1 j- |. p9 n" l0 E祝你有個愉快嘅晚上 等待你的分享! V# s9 t4 Y* Z( J) k$ O
# I0 {" ^. ?8 V* V% S# r
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

鎮定,不要太性感,以免引人極度注視。

第一次CD出街,我覺得去戲院幾好。一來夠黑,二來有足夠人數等你習慣一下CD時面對人群,但同時佢哋又掛著睇螢幕唔會點留意你,似乎幾好喔。
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 wadee 於 2019-4-1 11:26 發表   + f- r6 P' A8 z9 t! n& i3 B
變裝的地點 在家中定係外出先變
. {" P1 Q8 h1 b3 Z& Z預先想好要行嘅路線2 P2 e: B$ G5 u5 Y' D
預計好一切會有可能發生的事情 應對 例如警察查身分證 萬一撞見熟人 + K* v, d) K- ?" J
盡量選擇唔好過分誇張引人注目的衣服 3 L% D+ M8 r8 p$ d9 C2 B/ ]
第一次行街選擇一對舒適的鞋 長時間着 ...
. T3 W( \' Y! M! |7 O$ {! p
2 J+ g" Z2 i' K/ l十分認同你

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2019-4-1 01:56 發表   + p* ~$ k5 ~/ D" S: v# n7 [
各位sis: i# f9 \; n1 f+ M( Z
我決定咗今個星期搵個夜晚第一次CD岀街
6 h( w" a- y9 \) w想問下大家有咩要注意下
& E1 T, R/ q2 r0 v, o好緊張,點算呀。。。。
2 t" U& H+ U  `

* j6 Y; B, `5 L穿著普通衣服,裙子不可太短,可穿平底鞋

其實唔洗注意d咩; N& _3 }# X2 q( K9 Z- T
中意行邊就行邊 以經驗黎講 去d無咩人既地方行 不如去人多既地方 好似尖沙咀 海港城果付近 遊客多既地方反而比較好 信我2 B* _: O8 _- ~7 G) p9 W, E& R: l- }
就著得普通d 唔好特登攪咩性感之類既5 V4 X% B9 D5 _$ A1 P9 I0 `
像個普通女仔禁著出街* z) H; g/ N0 s3 d! Y
自信d 唔好眼神閃閃縮縮低住頭行! S9 f- L. T5 }4 ~4 l, _/ S0 B
有人望你? 啤返佢轉頭囉 cd咪cd囉你吹阿
/ x8 m  p# S4 M' l  J自信d自然d 唔好好似犯左法禁驚驚青青行係街就得啦) |6 F% a& v7 X
注意太多野反而奇怪3 [% ?8 @6 v% G( U

4 ^; c* F6 k2 G% |- u[ 本帖最後由 ruby0330 於 2019-4-1 17:59 編輯 ]
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

有冇第一次去買 bra bra ?  v, @/ h: d2 P! z
1 c, M& g2 M9 L0 L  T) H  `1 q
有冇第一次去買裙子 ?
2 c. J# Q2 i% T* b8 Q6 Q
% U: X5 t! u& ~; X- S. w0 v經驗都是差不多的(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-1 17:55 發表   3 C0 P5 |/ z1 O$ N
其實唔洗注意d咩
- F* f0 S! b& `) W# v6 z' }# ^9 Y中意行邊就行邊 以經驗黎講 去d無咩人既地方行 不如去人多既地方 好似尖沙咀 海港城果付近 遊客多既地方反而比較好 信我3 Q2 B( v8 w( `: w9 w0 z3 H7 t7 j
就著得普通d 唔好特登攪咩性感之類既
6 @7 V3 `; C. j3 a/ Q; e7 P( A像個普通女仔禁著出街
- \$ g0 ~' g* z8 I4 G自信d 唔好眼 ...
3 l! X: F; N2 K& \

* V1 L' l. q2 H+ W9 ]) y我也同意呀⋯⋯, q& H% C% u( {0 i) V3 h& n  K- u
少人地方可能遇到壞分子

引用:
原帖由 Algol 於 2019-4-1 16:40 發表   
: ^  D/ Q( L  k$ _3 s- W3 n! x第一次CD出街,我覺得去戲院幾好。一來夠黑,二來有足夠人數等你習慣一下CD時面對人群,但同時佢哋又掛著睇螢幕唔會點留意你,似乎幾好喔。
2 l9 x: A: _2 z7 s1 p
+ @6 Y6 Y. l0 A, ^通常戲院,都在商場內,會是人多呢。
享受 一分一秒的 CD

回復 6# wadee 的帖子

好比心機
4 r0 j  O1 z0 x, _1 }2 m有無得感謝回應者功能

聽住歌行會輕鬆d, 但過馬路時要小心

放鬆一d先

加油,享受這種感覺吧

時代進步了,沒有人會注意妳

回復 6# wadee 的帖子

細緻,好同意以上說法啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過