嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今個星期準備第一次CD岀街

今個星期準備第一次CD岀街

各位sis, J  n* @8 b; }9 I6 V3 ~  v
我決定咗今個星期搵個夜晚第一次CD岀街: |3 R* a3 \, @8 M
想問下大家有咩要注意下
$ F0 D% {$ X) h( R6 W+ L/ ^好緊張,點算呀。。。。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想行咩地方?

準備如果比靚仔或者怪叔叔搭訕時如何應對 % D9 `5 L4 V) b
# m) ~. D+ m) L' H. d# C
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

記得留意外出散步路線附近的洗手間位置,大有三急的時候靠佢救命。

好主意呀。

變裝的地點 在家中定係外出先變
  d. w6 U4 ]  b# D) W預先想好要行嘅路線
3 Y$ i& m8 I' U. I預計好一切會有可能發生的事情 應對 例如警察查身分證 萬一撞見熟人 1 B% J# g6 X! A# {2 s/ B
盡量選擇唔好過分誇張引人注目的衣服 ' x* l% t! x- u8 G- ^  V8 Z
第一次行街選擇一對舒適的鞋 長時間着高踭鞋行街 你可能未必會習慣
4 a7 t3 c+ T5 m% ]6 D3 W途人嘅目光 可能會引起你嘅緊張 不過不用怕 基本上唔會有人理你 放膽直行直過就可以 他們最多望多你一眼啊
$ ~. X, q& F0 w  k ! T1 y6 f4 B+ j
最重要千祈唔好做啲犯法嘅事 公眾地方裸露 行為不檢   X. l9 d0 `6 T' ^
千祈唔好入女洗手間 盡量使用殘疾人士洗手間 入男洗手間會比較危險 (男洗手間如有人在 他們討厭CD的話 有機會襲擊你)& B% i/ H4 S- y; c( s
祝你有個愉快嘅晚上 等待你的分享
: }/ ^4 _4 i) X
6 ~- G  u/ p0 R* k1 f[ 本帖最後由 wadee 於 2019-4-1 11:27 編輯 ]
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

鎮定,不要太性感,以免引人極度注視。

第一次CD出街,我覺得去戲院幾好。一來夠黑,二來有足夠人數等你習慣一下CD時面對人群,但同時佢哋又掛著睇螢幕唔會點留意你,似乎幾好喔。
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 wadee 於 2019-4-1 11:26 發表   6 X5 z5 i  {( }4 L0 ^
變裝的地點 在家中定係外出先變
2 {" F) d& k% E) S6 |7 Z( m) }預先想好要行嘅路線
4 ?, l& s/ t7 [預計好一切會有可能發生的事情 應對 例如警察查身分證 萬一撞見熟人 0 Q* X- i; k' Q3 i  U! `
盡量選擇唔好過分誇張引人注目的衣服 % D, C+ R0 {- l! [
第一次行街選擇一對舒適的鞋 長時間着 ...
/ @) g, u# G' Z, U' O9 ^# d
, W; U0 T- x- k. g5 |
十分認同你

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2019-4-1 01:56 發表   " Q% X3 x4 W  \( i# k
各位sis# h* K3 i" C" G" _, d
我決定咗今個星期搵個夜晚第一次CD岀街
1 r7 g3 L* P5 j1 |想問下大家有咩要注意下. C' c0 U( e3 C' p: E0 o" T+ s
好緊張,點算呀。。。。
/ ~& w! P9 b5 V+ G0 @$ V
1 Y' @- \  X0 w# ?6 R, P$ Z# @4 E穿著普通衣服,裙子不可太短,可穿平底鞋

其實唔洗注意d咩
( i( y$ O' K+ l+ k' o中意行邊就行邊 以經驗黎講 去d無咩人既地方行 不如去人多既地方 好似尖沙咀 海港城果付近 遊客多既地方反而比較好 信我
3 t1 X! R' A& L就著得普通d 唔好特登攪咩性感之類既
; G) B9 e) q* p& D- y+ ]% |: p# v像個普通女仔禁著出街# c2 g2 i- r7 D/ c
自信d 唔好眼神閃閃縮縮低住頭行1 a; Q  p  t2 K% b/ d4 @3 P0 K
有人望你? 啤返佢轉頭囉 cd咪cd囉你吹阿& b1 u, C5 Q" s( |: d: F; P
自信d自然d 唔好好似犯左法禁驚驚青青行係街就得啦
7 S" o8 f" V4 |; F" Z+ O6 [注意太多野反而奇怪
! u7 k5 \+ J; n# R0 ]3 ?/ z/ A% j* w5 a4 ~) _
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

有冇第一次去買 bra bra ?
+ k9 M2 ?3 @2 Z3 ^0 m
  }! V* o- x0 F! R  {' v有冇第一次去買裙子 ?
/ n# D) }1 z6 {4 f" H8 Q; E
: Y2 I" M" I" G$ k' J2 y經驗都是差不多的(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-1 17:55 發表   . b7 k' R$ {' ~0 D
其實唔洗注意d咩; ^0 D+ |; w  t
中意行邊就行邊 以經驗黎講 去d無咩人既地方行 不如去人多既地方 好似尖沙咀 海港城果付近 遊客多既地方反而比較好 信我1 R1 S/ L5 b4 ]6 I
就著得普通d 唔好特登攪咩性感之類既# m; K6 S4 ]& V# a4 q
像個普通女仔禁著出街
4 F4 @5 ^1 l6 g+ I, ?自信d 唔好眼 ...
$ W* X  h. @% {" ], O
0 L7 r, j  K; _# P我也同意呀⋯⋯
# w5 z: e3 e; H0 f, o: m4 v少人地方可能遇到壞分子

引用:
原帖由 Algol 於 2019-4-1 16:40 發表   . U4 \# I! I- T6 ?
第一次CD出街,我覺得去戲院幾好。一來夠黑,二來有足夠人數等你習慣一下CD時面對人群,但同時佢哋又掛著睇螢幕唔會點留意你,似乎幾好喔。
9 K) N: |9 v& v# }6 z( ^
2 Q8 k+ b  q& y: }* E# k
通常戲院,都在商場內,會是人多呢。
享受 一分一秒的 CD

回復 6# wadee 的帖子

好比心機
5 \0 [) a# N$ ]有無得感謝回應者功能

聽住歌行會輕鬆d, 但過馬路時要小心

放鬆一d先

加油,享受這種感覺吧

時代進步了,沒有人會注意妳

回復 6# wadee 的帖子

細緻,好同意以上說法啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭