嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想可以再次認識妳

好想可以再次認識妳

每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊個
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   ) z% ~/ z  B6 {4 J
每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
; B7 l! m% \$ H) P
0 y4 j' f, N0 D+ D7 h* U$ dLoveCDBB.   I also miss you.   
5 b' |/ X- w/ _9 Q5 f3 q, B/ i
7 j" |2 P+ Q, KRecently not put on the nice dress and lingerie, and take photos ?
享受 一分一秒的 CD

邊個咁正令你念念不忘呀? 介紹黎睇下好喎
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

呢個人係我遇到過既一個完美CD,只怪我唔夠進取囉

邊個禁正阿?' }: T( c. s& o& b5 y/ R  `
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   ) \1 u: N/ K2 `: H* O& W" u
7 T4 U' o4 Y3 Q3 Y& y

+ _9 x' t7 c# a& o  t3 @' B是那一位?

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-3 17:04 發表   4 \6 w, M, J5 X  x* z; K" ]  \
邊個禁正阿?- M5 B8 L, M3 {- u" w; o' l
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
3 |8 a7 E; V  p  f
' H& I; a+ R2 g) s4 c. W" D
我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了

將那位美麗的姑娘,長留心中好了
忘憂草畔解語花

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   4 Y4 T6 W& h# J% `7 Y

. R5 K- E: c! \) K" w4 D: H' ?) m' Y( A
我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
8 b5 o, b3 R8 E' Y5 \& Y8 g& {4 `- x, K% |0 ~
但你,不是 cd ?
享受 一分一秒的 CD

好一個痴心男的愛的宣言啊
8 q. N4 G8 R. y
% z  H/ S# _: c$ n! _  e
! o9 D: |6 k! t2 |2 a7 u[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:10 編輯 ]

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   2 ]" }9 k9 t- H3 ^1 H! l
  r9 d2 M5 e$ v
' w; Z3 p- S  c' G
% O0 g: @. n) a) C! k6 z: r, R) `分享出來 可能有人能聯繫到她呢
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

如果對方也想你睇到也自然會搵你,如果唔係就算把啦!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

LovecdBB,
1 u; P7 n- h& P  o9 O/ N  j; K6 O( a+ S7 _9 ~9 r( D9 W# E2 W
人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:00 發表   ; }) Y; ~+ {, l6 P8 E5 t: \
好一個痴心男的愛的宣言啊# Y* f0 d( y' W3 c9 m
5 ], f. r* u3 k; H3 n, q- D9 N

, o. N1 n, f. D, ?& ~; L3 ~1 o1 h可惜,我想再對她癡心都不再有可能了

引用:
原帖由 Frank123 於 2019-4-4 08:49 發表     K- [$ F# K1 s! n/ V! z+ y
LovecdBB,
+ F: H. B. S0 Z" g; R3 N/ M& B  |$ D; r+ J" I
人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
* B& p  _( P8 E/ O
# i7 ^& @$ w. q你說得對,只希望她能夠快快樂樂,遇到一個錫佢既人

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-3 20:59 發表   
; `+ q3 o: m- S7 j7 N
: P- ^3 P1 m/ L4 A
) o  y$ O& |$ h7 P4 Z0 o/ j但你,不是 cd ?
3 j1 l4 t4 x# K1 i$ q/ ?
. T2 C- U1 O- @9 b2 \
我不是CD,我係一個喜歡CD既直男

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:06 發表   * D+ x* X4 N, M" }
; F1 B3 N& h! n- O
9 t- ?$ k/ a- Y6 A" J
我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
: v2 y, L/ e# v6 ^4 H
! V& B* \- _6 m1 y1 G# }啊,明白了
享受 一分一秒的 CD

錯過了就算了

各位姐姐,不要聽他說,我並不完美,我只是一個,不懂化妝,又肥肥地,普通不過的人。4 w& y( v/ B' D, \! Q( q. {
2 s, l2 x$ R7 v/ J
我一直都在。但是,有些事情是不能番轉頭。你以為我忘記到你嗎?我都放不低你!你還記得我們的約定嗎?你還記得你說過,會好好的愛我嗎?為何一次又一次地讓我失望?
# J. c! ^3 T) B) g+ }, i: D4 t/ B
! Q/ J2 m; T7 h) ^2 Y# `我並沒有怪你的不夠進取,當我決定跟你在一起時,我已經知道我們的路有多難行。我雖然一次又一次咁失望,卻一次又一次地給你機會。可惜,你不止一次觸碰了我的底線,你對我真的非常唔尊重,所以我選擇離開你。
' \, M1 g! h) M7 g
% ?' i( [9 ^1 ]你曾答應過我,唔會再犯。結果呢?我地由相識到相戀,到分開,你記唔記得你已經唔止一次係咁。在第一次既時候,你答應過我乜野,你話你唔會再係咁。但原來,你既承諾係咁唔值錢。你曾話過,只要我一個滿足你就夠。但你的說話,卻讓我懷疑,更傷害了我。
# L( N$ z- I# K8 Q6 U/ l
! m7 j2 R  Y% _4 N我不想公開我們之間的對話內容,你明知道有些話是不能夠說出口,你今次已經係第三次。事不過三,所以我選擇離開你。
9 X2 f4 F- n6 r  B! I* _$ M/ a$ D8 _2 H+ I  I6 }8 P8 V* y! t9 P
你忘不了我?你撫心自問,你忘不了我的OL Look?忘不了我的黑絲高踭鞋?忘不了我對你的嬌嗲?忘不了我一直等你來拆開的「禮物」?
  @7 C" k" J9 ]8 l* h! |) T; G- \+ `6 O5 }