嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 % l7 ^+ E# _& f/ b. c+ A1 U
e+成日都著住返學...  p. Z( F- W) s& Z
果種感覺真係好正
7 I( [" N9 _$ l4 T; A' k3 t, |2 p3 h7 ^' S( O, b5 F7 |/ g- d+ p+ g
我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 5 F, a- I( I8 U! I  H' T( X1 A
我就未試過, 不過都好驚險
% w$ k% S. z8 N+ }8 H4 T# p有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走: s9 T4 c# X# x2 V
1 U6 L7 {4 s* X% i
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......; P5 i; a* Y3 s3 G
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
& R, y6 S' M) r
. M+ x) B, j) `/ r3 @1 C4 f( y- |
其實咁樣有兩個可行方法:
0 v3 v, _9 B% n! a; Y- _! f8 |
& |$ P. P  \+ L1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!4 r: t$ p; B" C* c' ^& R
2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,' e" u5 S+ E0 z; K' h+ M0 |
   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,
- Z" v# ^1 a5 L" G! {, b   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~
7 H$ r2 k4 p! f+ T7 k8 I不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會 , t! p5 k. j) u9 k
怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=, ]/ R6 Z; b0 u4 h/ ~. D
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~. o. p' [: [( u/ X: _" Q& z
& ~/ R' @- p- h+ A

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
/ j" [! B$ L1 a+ [' x我就未試過, 不過都好驚險
" k; Y4 U& D; v8 E有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走5 r2 f. U5 k9 v( G" `
! [9 E. s8 w5 o7 d9 T! T+ e( U
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
& W3 t" ~2 _- A3 ^+ m而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
# y0 R( g# S# d我同你情況有點相似..7 K; {# @- T6 y. H: s. Q' s
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
+ y3 F% Y: J9 f* s7 y# z/ r# X點知老師無啦啦CHECK襪..
" |- M8 q7 H7 s: u# R因為學校只准著冇LOGO次白襪..
$ d* }' b( H1 Y6 c0 [7 s3 M% @8 hCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)+ P1 A4 m# F1 _( `0 |
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)
6 F9 k. g4 \6 O8 Q) @% K+ T2 D3 T; F但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..
7 _# e" G4 |6 B! t" e1 d7 h: W結果同學當然畀捉左出去.., J. \6 ?0 U) Y' j
MISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」( R4 I. s; ]& s% y# m
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..
+ _* O% S* z" s7 l1 l( m好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會. b/ B! r. C8 w* r) }7 m
果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....
& [( e) S% u8 Q& }0 F: Z3 Onight好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表 1 i. o2 L  H: J! u  o
8 `  C3 r- e2 F  R; H" G# b8 c
我同你情況有點相似..4 x9 K5 M+ s* n+ L& ?
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
5 O+ W* D& d. |$ ~1 c$ G點知老師無啦啦CHECK襪... _6 a1 t& z1 L  P* {
因為學校只准著冇LOGO次白襪..
* S& E7 J" J" g# z% rCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
. Q9 @0 f  Y: d3 I4 @佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
( s: @* d. j- _% g4 w9 s- A
你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表
+ o- F8 I* Y4 a+ Z! f4 o# U  [1 P2 ~) `- Y" W: Q3 J
, |$ D/ |& f5 y5 A& R
我而家日日都著返工...一流既享受...
: @* o0 Y5 X) z2 g1 \
我又係喎...
7 D' b3 O3 p5 X! |3 x9 l) a不過就唔係日日著...: h+ M) ?+ O8 q9 R$ |! ~; b
著薄c + 唔著其它襪....
8 m2 w$ h, U1 ^" H咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?" M7 o" q  t6 \
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表
2 w: G6 P. I' \- m. G" M其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?1 }. R4 y9 a4 s: n8 J
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
1 I$ F) Q* z4 L) n
好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表
' d4 }( i3 `! F, J我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
- u2 J2 h! ]8 S$ R  l6 A對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表
: C( P# \5 r3 @# h2 y/ ~
* O3 `& V4 `; B好多地方都有啦,女人街大把
- ^* B) F  M, W/ K8 [/ \& q有無上樓舗呢???