嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無咩辦法CD個時既可以束腰又可以提臀呢??

% l  @, O6 d3 k! a+ f, P# T- [裙又翹不起. 又可以又肚腩.........CD唔到啦# S0 q$ }2 b; g$ A, ~1 j
: b: I3 Q1 s0 E/ ?/ Y% d
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-1 19:55 發表   
* X$ ]% t1 Y$ T+ V8 _: s1 O7 n; n: r有無咩辦法CD個時既可以束腰又可以提臀呢??9 ~0 v+ Z' N4 n# Z+ n4 i
裙又翹不起. 又可以又肚腩.........CD唔到啦
0 s4 S, X, ^8 e" c8 ?4 g

% y4 g3 f: z9 E6 `% M穿著朿身內衣

回復 2# joey221 的帖子

但係本身盤骨都唔係大........無乜效果.......

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-1 23:10 發表   
& H/ p8 J3 q  R4 f  W但係本身盤骨都唔係大........無乜效果.......
8 b- L+ y* ^0 P( e2 u7 ?
# n4 p2 ]1 ^! e
穿著A字裙,或百摺裙,可能看似盤大点

腰: 馬甲/做運動& {( d. `4 e3 S( H5 w
臀: 提臀褲/攝PAT
& N& L/ H# V  T7 t& Y唔知幫唔幫到你?  
小妹的名字叫奕湘_Sarah

引用:
原帖由 變裝家務奴 於 2019-5-2 20:00 發表   ! q& l# c8 `( i
腰: 馬甲/做運動, c" \1 _" e2 n5 c8 `) p( L% X5 U
臀: 提臀褲/攝PAT
$ \  m& t3 u# S& f8 p# x3 `唔知幫唔幫到你?  
5 p/ ^, N1 F/ Q1 r7 C1 ]/ J$ G' M  K! N6 r1 _
好主意⋯⋯

試下先`~+ G! G; O9 O' G
尤其係著校裙個PatPat一定要翹先好睇

著corset 係會有幫助的

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-3 00:06 發表   
" L, H) [  M; L試下先`~9 p7 @' p. h6 L/ c7 {  m  S7 \: ^0 l9 U
尤其係著校裙個PatPat一定要翹先好睇
/ S, p1 \( y. n  `9 X5 i
; H3 K7 s1 r. j5 P$ o/ H
在內地
& R1 _/ b9 @2 M有很多,3D 美臀內褲

束身内衣加提臀絲襪褲

taobao 大把豐臀豐胯墊賣啦
7 Y  Q8 T3 }4 w, f' r+ ^https://s.taobao.com/search?ie=u ... &source=suggest
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

買束腰提臀內褲穿

回復 11# squirrel99 的帖子

可能我太瘦, 無咩作用.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 21:29 發表   : {- Y+ G( v, `2 m( E6 I
可能我太瘦, 無咩作用.............
9 \) F) p2 B. S) {' |# R
& J; ~/ M3 \2 ]* [穿著A字裙,或傘裙

揀唔到呀, 各位有無開邊款??

著裙撐

这么穿好热的