嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞出行

肛塞出行

有人試過變裝上街時戴埋butt plug的嗎? 我每次都會塞個大號黑色的出去。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
平時出街有時都會用埋肛塞,最常係冬天,
/ w1 ~3 Z( g3 T* C9 i9 X因為要用埋m巾,廢事整污糟底褲。
$ ?- p- k* `' F* @1 ?/ R& V仲會著長褲著對緊d既絲襪,因為有幾次行行下個肛塞差小小跌左出黎。* H: f) D% \6 q
著塑身內衣,夠緊就好d,但有時著夏天衫會現左內衣個型。

通常都會用enema 清潔左再用肛塞的,同埋會著緊D的undie,咁就唔會滑脫咯。當然最緊要勤D練習括約肌,咁樣就唔怕松咯。

可能平時玩假陽具太多,而家肛塞都要夠粗先唔易跌出黎。
- w( V" A8 f2 R; F$ B' d1 P7 d  s! i! @2 j+ |  r) A0 }7 C: N
引用:
原帖由 dgangel114 於 2019-5-24 17:17 發表   8 S% }$ V9 x: s- k! H8 G
通常都會用enema 清潔左再用肛塞的,同埋會著緊D的undie,咁就唔會滑脫咯。當然最緊要勤D練習括約肌,咁樣就唔怕松咯。

大部分人都系由細玩到大的,我有一次約左個trans,無穿底褲,淨系著網襪和長裙,結果上樓梯時,個塞滑左出來。

回復 1# dgangel114 的帖子

は试过哦,成日都塞住,会唔会唔舒服?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

慣左就唔會,同埋一拿出來就好快想再塞入去。

引用:
原帖由 dgangel114 於 2019-5-24 15:57 發表   " O& A8 I! h% k4 G
有人試過變裝上街時戴埋butt plug的嗎? 我每次都會塞個大號黑色的出去。
# W( U) V9 V! G1 u" ]

! A5 V- o( A' ]+ w1 ?不用常玩, 會影響江門

係咯,現在玩完後的幾日,會時不時不自覺排氣。不過玩去會上癮...

引用:
原帖由 dgangel114 於 2019-5-24 20:50 發表   . y6 a% e) l$ V. T  E" }
係咯,現在玩完後的幾日,會時不時不自覺排氣。不過玩去會上癮...
$ P4 A1 S; \; N) O
) Z0 I9 E: t. E7 ?0 [# I' n放棄這玩意

我最近出街開始有塞住
+ a4 w/ [% k# |" [( b3 Z用daily use那些不大的
/ w7 N9 }. n  u, _行路時感覺很正, m5 \+ b! M! h, {
尤其是一坐低感覺很強烈

引用:
原帖由 dgangel114 於 2019-5-24 19:00 發表   & A* K! Q2 i+ A. @1 g* _. c
大部分人都系由細玩到大的,我有一次約左個trans,無穿底褲,淨系著網襪和長裙,結果上樓梯時,個塞滑左出來。
. J0 l; F0 W& c2 W( p% j2 J
0 F( q# ^7 `6 X% A2 @好彩佢穿長裙& K; g' X$ D4 q
滑出來掉下時不會太顯眼
6 `2 S0 J, Q% _0 m5 K. t9 R3 J否則要眾目睽睽之下拾回肛塞就尷尬死了* O2 \5 f( Q1 J( S+ Y

我已經習慣長時間使用肛塞
* j7 D2 B  f, u1 U/ y2 f" ~3 L出街當然冇問題

引用:
原帖由 dgangel114 於 2019-5-24 19:00 發表   % T6 S' @. l: r& R
1 g3 ?# f6 v. ?" Y% _8 z' a7 m) s& D
我長時間的是7.2cm肛塞,再細一些肛塞會有可能跌出來
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 dgangel114 於 2019-5-24 19:27 發表   
5 n/ n8 g2 B; V& m慣左就唔會,同埋一拿出來就好快想再塞入去。
3 k! B7 S1 @$ N5 S/ V2 f
我晚上如果吾用肛塞塞住肛門訓吾到覺

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-25 09:20 發表   ( A# ^. b  j" q- I) G* ^: I
9 _  L! J/ e2 x
5 h( T9 r2 D: m
好彩佢穿長裙- ]. ?0 G/ I" [4 ^0 X( R; H( N* q
滑出來掉下時不會太顯眼
! h. ^9 D* a; k* M' w, {否則要眾目睽睽之下拾回肛塞就尷尬死了# l5 n! u3 k  L# X0 O- S+ J9 y: Q
# S* @% ]- Y  S; ~4 Y; u如果枝肛塞上有屎重尷尬

所以一定要灌腸做好清潔 同埋減少進食以及吃清淡食物咯

回復 12# JoJo1217 的帖子

系晚上時候,光線比較暗的,在車裡換好衫和畫好妝就行出車了,只要系當時想自己Horney D 就吸左兩下Rush Amyl,所以搞到肛門鬆弛左,hold唔住,要用個手拖住 行上樓梯。

呢個就系我用開的butt plug
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

就係咁樣會好尷尬,所以我會著塑身衣同埋高彈力絲襪。& [4 _# P# T- ^& c
9 ]2 H4 v6 d* y
引用:
原帖由 dgangel114 於 2019-5-24 19:00 發表   
6 l* v3 [- V$ c. T" r大部分人都系由細玩到大的,我有一次約左個trans,無穿底褲,淨系著網襪和長裙,結果上樓梯時,個塞滑左出來。