嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?
" M2 q9 j! V* l; j0 l! a! E附上屋企穿照一齊傾下呀- ^" q" x9 \  i) `7 j
+ K$ L7 J8 E) x
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哎呦,真的还不错!值得讚一個!!!

著了,要洗+ B; n1 L/ H9 T
  |& M0 _  i& u- q3 H: m' L
著了,要洗
5 z, ?% c2 |3 W; W! F# Q- ]% X/ o4 c. @, w* `
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

wow! 真是不錯很美/ z! q) D! Q. q& N1 j* ^9 Y1 q: i+ b6 T
不過在這論壇上大多數是
' E( C( p9 T+ t, H9 M: h/ }喜歡絲襪內衣褲和女裝

緊係有啦 我徐左番工唔著 機本上都會著住黑絲+條t-back
0 s9 e2 Q- i( |+ l- B8 l! f: i# O所以屋企起馬有幾十對黑絲方便跟換

我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著

好漂亮的美腿阿

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-6-1 18:50 發表   
; x- j( J8 S3 }我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著
! C. N. ]) U9 c7 |. M3 `
+ p( h4 ~) F+ K! i  l, A天氣我穿著 20d ,如穿著長裙時我不穿著丝

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-5-28 21:15 發表   
: P, k- v, M& L$ S( k我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?
$ ~. _- ^* X4 _6 S* H附上屋企穿照一齊傾下呀
( x/ g# j, R! |7 d5 k# Y+ w
" i7 T" _) D  O* p! |0 X喜歡你高根鞋

我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑
9 u! E# ]4 A* h. X4 K( ]加埋條短裙 我最愛
we chat id

ka-yan-yan

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   
5 U6 W& p6 _/ ^4 V1 W* @我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 " [* r! Q! [/ f; h6 l- ?
加埋條短裙 我最愛
9 j7 H9 ^; w. u4 A+ N% a0 c
1 h, U/ e: s* m  ~+ U0 H# P
天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   
, Y; B) e4 W$ u6 K. `4 m' ]我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑   a, O. F3 o- X4 f$ e
加埋條短裙 我最愛
: S% J; u+ Y- l4 ~2 G" L1 ?
1 ^; p& w+ J: B  j0 y天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗

夏天太熱,很少穿絲襪

以前一個人住就會
3 b- Q4 n5 p7 t現在
0 h- }0 J& q/ m* J% {- b4 @$ F! N/ `都好難了

我好鍾意穿絲,但因為熱所以唔會無時無刻穿!

絲真係比較少著,反面真係想經常戴bra就真

很舒服,不想脱

返工或出街會穿,返到屋企就除

我試過

i like
& S6 |7 W: G( a$ D9 M0 obut cant do