嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於ts 識男朋友

關於ts 識男朋友

大家好
. \% \0 J8 X5 C- {我都好耐冇出POST,因為我有D困惑,係到諗緊拍拖的問題,
) S* f0 h# a4 }0 [3 z/ L5 p! [另外如果你地對TS(男轉女)有咩問題,都可以問我,我會盡量解答.
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 wow 於 2019-6-1 01:05 發表   5 f6 b: R* j+ u+ I& Y$ i) r
大家好/ l8 w3 a- b. b9 O4 s3 [
我都好耐冇出POST,因為我有D困惑,係到諗緊拍拖的問題,
. N( f2 @$ K7 O" M' U+ |: X  I# s5 w另外如果你地對TS(男轉女)有咩問題,都可以問我,我會盡量解答.
% W3 g4 ~( t, X6 F; R& b7 K, G4 k$ r6 S! I
拍拖 還是得靠顏值吧 ..@@
0 i# W4 h2 ~1 t6 ~' e! E$ u0 I6 d哈哈哈哈
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-6-1 11:21 發表   2 Q5 U) Y/ O4 P
  p3 N% ~+ L1 K! l" ~- n, W! `9 v# `
. Q  W! s0 ]$ w# Z% I
拍拖 還是得靠顏值吧 ..@@
9 K5 v, n! h; f# o哈哈哈哈
$ k. @& @( W# j& v7 A
" |) A8 e/ x7 f# Q還要有懂得尊重和禮貌,約會侬時不要放飛機

引用:
原帖由 iiluvcd 於 2019-6-1 13:54 發表   
2 r& O  u. Z, s" ^% {
6 U) r/ D; g* O/ C3 ^. E  M. S' R& ]/ ^! v5 a7 Y. _
還要有懂得尊重和禮貌,約會侬時不要放飛機
+ |& o& H( \1 D" N+ [4 Y
$ n0 Q1 Q" y1 R' ?- @2 X
還有懂得尊重自己家人老婆 不要有家室了還到處亂攪
5 G( t8 h) Z. O6 O$ G  Y對著這類人不須要尊重和禮貌
0 _0 L9 C- r( o9 i. {1 a' J
3 n# i( F8 D1 e. t[ 本帖最後由 ruby0330 於 2019-6-1 14:12 編輯 ]
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-6-1 14:09 發表   
9 ^" o$ v  K, W5 V7 K2 E0 h4 N0 v3 P) N* ~) v6 S

7 f7 X4 O* t3 H3 f% s& @4 F, e還有懂得尊重自己家人老婆 不要有家室了還到處亂攪   W7 Z$ ?, F# n+ ^7 W; s
對著這類人不須要尊重和禮貌
, F4 ^+ ?- `; A3 ~& O1 c0 U4 F( t- K+ z
我當然唔會亂搞關係,我重點係唔知點開口,同埋諗有冇意義

引用:
原帖由 wow 於 2019-6-1 16:49 發表   
5 d/ M5 S- Y$ `& J. D( F% ^
1 N6 Q% o; N& G: C# u) G7 ]( o+ R我當然唔會亂搞關係,我重點係唔知點開口,同埋諗有冇意義
6 ]- i+ `$ Y" d. b0 Z% M- @1 w& ?+ `9 P. |& I4 _6 z& V( O" O9 \

& Y7 }' G; v; ~" c! [, Z1 K8 Z; R離題了 哈哈哈" A# {. o9 @% }3 l1 X
意義唔會無既 問題係遇唔遇到個好人囉
. ]' R9 T6 m4 Y2 [% @9 m; B( W3 |/ Q8 X5 h

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-6-1 17:38 發表   # B$ z5 M* H/ @" h; |5 G
6 k7 ~9 y6 p* _- F$ ]! n

+ Q* w" r  C3 u5 r% x
9 T/ `5 ^& g( x; [  y4 R% ]離題了 哈哈哈! q! T, {" H% V3 i7 H7 b5 M# w
意義唔會無既 問題係遇唔遇到個好人囉
$ V" ~) ]- h% S! R9 i% {2 f# u
我都怕識左個唔好的,點解我會諗意義問題呢,因為有時諗一個人都好free,咁當然有時會有寂莫的時候

同個男仔反反覆覆左4年 最後都係分手收場
" z% l3 X" Z; k9 o# n1 j3 d& [總係覺得cd冇咩可能有將來

就只是求個希望吧  一個人很自由
; r$ P# q: b. B( `# N) S0 l. ^但不開心時想找個人陪的時候就...( R" [+ B1 Z8 r0 a* B+ d# ^
順其自然吧 有就有沒就沒了 相比個男友
9 }  G0 Y( C6 ~+ V: b( ~1 Y+ p5 P; r覺得找個同樣是ts的一起壓力沒那麽大

TS咪又係人一個.........唔係只係TS會遇到既問題