嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

32歲直男搵cd含我

32歲直男搵cd含我

如題,我32歲,168高,走肥. Y, `: C& D! i$ k
; d/ x) ?$ r$ q7 q7 k3 {
搵個cd妹妹含我JJ
5 G' {+ E4 ~; H  J2 T6 S我時間自由 比較易約約# o% l9 b$ U" d) O$ ]: f
有意可pm聯絡方法比我大家傾傾
覺得好的就按一下感謝吧~~

得閒又上下來

幾刺激 仲有無?

今日有無人想要

而家會唔會有cd想玩?

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2019-7-30 14:14 發表   : v$ ~( K+ _) u- T5 q. @
如題,我32歲,168高,走肥% M' @* B0 O% T

9 T3 K, u6 P! \. L" A" ?' c搵個cd妹妹含我JJ: _0 O( |: }6 `8 b5 o
我時間自由 比較易約約
2 \# Q- `7 K6 t  g6 Q, ?有意可pm聯絡方法比我大家傾傾
0 Z% l2 N: @7 }, i! b
, M. m# e# H2 R6 h7 M
我很累⋯⋯下面剛剛被填滿

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-17 01:45 發表   
9 u" M0 z: L* }" @. K. }1 p2 j. S: N. D3 K. c& I* j. K
$ p7 a" |& w- Y* B6 o; ^
我很累⋯⋯下面剛剛被填滿
- O2 C$ D' Q* T# J
% b" x) k% ?) R, |% |: B' H( G' v好刺激咁喎

明知約唔到人
; C* B# e) D' q/ ~1 Z7 I3 s4 a就咪推POST啦

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-8-18 14:15 發表   
5 ^, Y2 C3 H: Q2 Z9 @" o9 q- R$ [% T明知約唔到人( C7 n- h! s, p
就咪推POST啦
! C8 Z  o  n1 G5 [& y; j) C! @
6 f3 U) k0 t  G: w
有3-4個pm,剛剛先試完,唔知就咪發噏風

回復 9# Seekforcd 的帖子

去酒店玩定係?

[quote]原帖由 Seekforcd 於 2019-8-18 20:00 發表   
  R! u' I; Y4 f5 ~- E! L+ d& I7 z% h4 F

0 }" U! a! o9 W2 X9 a有3-4個pm,剛剛先試完,唔知就咪發: |6 N2 d8 Z# F
服務質素如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 dd501 於 2019-8-18 20:41 發表   
% b( E8 M" \. u6 O去酒店玩定係?
2 Y" x1 x" v9 @: B; Y5 u* k' H* a% k' F1 q
酒店啊。好過時鐘* o% ]& s( |% n; f3 A
可以慢慢來

引用:
原帖由 zz67098 於 2019-8-18 20:44 發表   / O5 _; A1 p% i& }& a3 U7 ?0 T
[quote]原帖由 Seekforcd 於 2019-8-18 20:00 發表   
" z5 M$ Z% o- \* q& U
# {! w. x% u. I
  K$ I; X( L& A有3-4個pm,剛剛先試完,唔知就咪發3 E# z0 v( ]7 _. k  H/ ]- G6 Y
服務質素如何? ...
9 e' I$ W2 P5 v6 I3 |1 m1 @4 J% D! i; I, `  C" a0 S7 g+ \
都好有熱誠嘅 同女既感覺又唔同