嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有左女朋友後會唔會變裝

引用:
原帖由 無敵 於 2019-8-29 15:34 發表   
6 y  o5 E4 }) P) E你唔適合答呢題😂😂😂
. L4 |8 P  b8 z5 w8 c/ W; A: Q* H9 B
- D8 o7 _" N" L" ^, m; p被 DQ
, ?& ]* r2 {0 d; ` (╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2019-8-31 08:33 發表   8 W2 S, M. y4 {2 ?+ y
. ?! e& H# K& Y' `8 t: Y5 x  m

$ j1 r% M6 Q4 D/ s- V被 DQ # C7 i( a7 B: B. u2 A5 x- k
(╯﹏╰)
* y  _) }* e# p% c因为你好享受cd,唔想停止cd

引用:
原帖由 無敵 於 2019-9-1 22:19 發表   ! C* z- G* o$ H/ G4 S9 `! Q

# [6 d4 ~$ M5 E+ G因为你好享受cd,唔想停止cd
8 g, W' n1 s! L2 ?; n, ~& Z# J# A  r0 G7 L
嘻嘻哈哈(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

會著佢

係有左女朋友之後先開始接觸CD

勁過毒癮,戒唔甩的。只會越來越走得遠∼

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-9-6 00:17 發表   1 K0 M8 D7 H+ Z: t7 @8 [" m  G# a
係有左女朋友之後先開始接觸CD
9 W8 |. B0 \3 J" h8 Z) ^1 Q

, L2 ~0 r1 d* t( `這個,好喎 。
  [7 ]- q4 i. M/ \% H0 _0 s
/ `$ H. e5 Q* M0 _; O  |是不是,因為輕易有女孩子衣服 可拿 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-9-6 00:18 發表   + Z# `( ~, G: Q/ i) F2 j
5 e$ m, F6 _# s

_5 A, h! y' A( UAgreed no more
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-9-6 00:17 發表   
9 p6 t9 j# j! [7 f+ r# w* V係有左女朋友之後先開始接觸CD
5 r2 @7 n" E4 U' ~; r  g* G. y) t

- x' j6 U5 }5 s6 T$ U* r
% s$ d; ^: T7 u/ h點開始?

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-9-6 00:18 發表   , v6 N6 W- R$ N! J  V, G9 h5 C& O
( G% f* {/ t' }1 q& u: W% ^
) C" C! C  v$ r+ ~, |
藉口!!

我都系長期女仔示人
日本CD~想識多點香港姊妹∼
Tg:sakura98111

有但唔會比佢知

I know a girl....she’s slightly older than me. She wouldn’t want to be my gf but instead be my older sister hehe

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2019-9-9 11:33 發表   
# W( [* h$ I: G/ a* d& E: x/ cI know a girl....she’s slightly older than me. She wouldn’t want to be my gf but instead be my older sister hehe
# Y6 J* N) x& d) f
3 |# D! R% ?; J) m1 E
大姊姊,
/ H: s) }' v, [9 y7 k0 T3 b會幫妹妹女裝嗎?
+ `4 l6 ^0 j  t* x* ~(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

唔知點開口講 所以好耐都冇cd
fb:[email protected] blocked
[email protected]

http://hkcd.tv/thread-25422-1-1.html

回復 35# abc123456789 的帖子

但系你好靚喎…唔cd咪好嘥…
日本CD~想識多點香港姊妹∼
Tg:sakura98111

我的是男朋友所以沒這個問題哈哈

引用:
原帖由 jchc 於 2019-9-11 04:06 發表   
1 Q  p2 C  ]9 a但系你好靚喎…唔cd咪好嘥…
" f  `9 o. H2 @: w" u% |0 m8 J
) f/ s( ^0 {% H- B
看頭像。
8 l" m/ Z9 d$ u5 a. s5 J, c是女生呢- c2 s* m5 q: e( y" Q
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 無敵 的帖子

其實有咗女朋友之後,我更加想進行變裝🤤
; N" f* }3 W/ g  I0 R除咗有個想要變裝嘅S要求之外,更重要嘅係想感受下女朋友嘅辛苦🤤

試過同一個女朋友一齊左兩年 兩年內每次都係等矩唔係度先偷偷地變裝 直頭有一次我真係鼓起勇氣忍唔住同矩講左 哥一刻我知矩一定好難接受仲問我變裝變左幾耐 但無幾耐矩開始接受左 有時仲幫我買埋絲襪同一齊行街買靚衫添