嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
3 ~: H" z6 R0 x& {( g" |' [; a" }: B( e: i7 Y$ d; K
也有聽説過有些人拉去胯下,
- z# a0 y+ g- @0 r1 ~再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,. m; D" K% y' d
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,5 A1 c. c. {3 I/ z
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
- m4 d, R) ~5 ^4 T% Y$ J+ p$ [% J8 S) j8 Z
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
1 U' s8 L% Q3 \! z這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。( v) ]$ J( }! t0 |! ]7 C' p( _

) }7 G$ T: S  j( e. Y$ @+ |這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,
2 c, B# l; ^. e8 m! f就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
1 D9 M* p$ v2 G! \# V
# E4 |3 V+ Q, g1 ^! `- `不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
3 g* S2 v2 j. [0 _# @" V
' }6 N; V# [/ s8 ]+ p& v不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   2 o4 l$ v+ A- D9 j
我啦,我會向上擺的啦
7 o; c8 w# f* I  y: F
* d/ \& l9 V/ b) p% Q) D也有聽説過有些人拉去胯下,/ f2 ~' c& K9 @; J% m5 G
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
# _' ^' l! s8 c試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
- ]. a. U' y. @# {膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
( H% \# v1 d3 t' p: Y  [
; K0 w% ~8 L+ m9 k, a! J看聽過有人在泳衣三角位 ...
3 Q4 S" L% R- v/ y- x. ^8 L+ a; Z- D% p- Y  G& e; L# Q
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛
; O0 G9 w* M* d, }: ~向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   
0 k4 j& r+ c& F( [2 ]5 |: w我放向上
1 k1 z, D9 ?( {) w6 S: _: h  N* Z/ u# H4 R- K# p
我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   7 Q: U# R+ G3 Q  r8 w5 {
向下放,不過扯時會痛
5 g2 ^# k3 Y% b# X' X向上放 要著裙款泳衣
) s3 I3 @  }$ o' S- L1 f) `
/ R( e. o5 n! b: f# G1 D% R向下放似乎沒有那麼清爽,
2 g; z8 z; ?& X- P3 P7 E( n你意思是硬的時候會勒著嗎?. H! g0 j" J* A6 Y

0 H  b5 _% X/ n7 i6 l  Q分享一下我的啦,
2 H- K4 a, n# t$ L5 U; e8 ^我會硬起來之後先至穿泳衣啦( u& W0 w1 w2 h7 L5 p* N
4 x% Y$ [4 u5 y3 l1 t1 {/ }0 @5 d
還有就是,你會先反包皮
3 G3 R, D9 r  D- a+ R; l  X7 w3 }# M還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   & ^' g! S9 p: o2 T+ d5 l
硬咪向上放,軟咪向下放lor
4 c9 F  ~/ r. c

) v- Y6 _+ Z1 Z, N7 v向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
) v' }1 n1 ]' }. h; {& E意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
3 h, S" ]4 H8 d! X7 P/ \2 ~# ?$ J. C. p8 f& x; Z
那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   
) C2 V' D* j; K0 L  ]$ [4 I$ E7 J3 ~/ J) E
/ E" P. F, A$ y5 K3 d* C
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
  p- O4 S; ?; P4 \' b意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
, q" L# f7 }. ~/ j: {8 _, Z* M6 J( {; o' V8 ^+ ~# g
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
5 r' X: Q8 b( h% Z7 h6 K* W" |唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   9 i, Y8 {9 c& Q2 c6 m) w
6 I. h3 w8 w1 z; {% K
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
1 c1 \: f2 H6 n. `3 B, f$ t; P0 w0 m0 W
# a. u+ S# _0 l會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
' z, ]8 q, B. J4 E6 a! B9 |7 E5 ~# X: Z# i  m6 T! l! J+ M" k- n9 S  [
我在想,如果賽衣可以貼緊,- q) [8 G" j+ {3 t+ R1 o5 x: A
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位* }; o. k% e9 c9 q! ^( u
應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
& p, b6 ]6 G( r' n6 _! X2 x4 ]7 W! l

) l" P( M' d) d7 Y. x會這樣出街嗎,穿賽衣在底?' q, T- }( h' O% M- w6 b. ~: S
! [% [  N5 J0 h. W
我在想,如果賽衣可以貼緊,
. D0 J) r6 k  e6 |, |& i$ Z0 \那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位0 ~6 p& y  C/ `3 [8 w; u
應該會很舒服
! b- {$ \5 \. D) O" |+ w7 s1 E1 Y* Z好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
6 q$ w1 B- U- u
: Q. k" O' N6 M6 c好少會著出街啦,去廁所唔方便
8 v6 r# q5 ?3 [
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
, T2 m+ Q, L- p自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   8 I* Y- @3 z* x2 V) z7 V

/ ?0 d2 \' ]* ^以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 ; W/ x: y0 c9 o; M$ `
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
6 @8 C7 L- F1 I$ h
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
$ R$ b! q4 X( x- y9 i我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   " w+ Y- Y' u6 }1 J
" p' ?5 P3 [8 F* O  w+ @! G
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。; C4 R1 w% Z+ ]5 E% f" }4 ?
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
2 i" ]' r2 b: ^4 j$ X多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
+ W: b; u" \+ }- j2 F0 B0 c; R+ D$ U# M+ I+ @* N
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。8 K3 c2 J# Z, u: O3 B, u4 B- Q, a
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
4 T# E8 ~1 T2 T* ~+ m9 k: \7 y
% v5 X1 A  G0 y5 z* [; k, f
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
; `6 Q9 c: v' h) Q) @/ v2 g3 r! M/ ~; H7 J7 d1 g
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
4 ]- g& O/ N4 w9 L9 e( s. u) w3 C6 f7 T& f
同意,真的,但不會去太遠
1 q. D/ b! |( _+ C落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好8 m2 e, n* R. f) j2 Z# T" R& R' \

, b; o: I& F) K, c' w9 U% \6 U短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
% m. g3 T& o7 T0 L9 i) r& U' `* e1 h6 U) H* D5 x

. N! n: f7 j; E同意,真的,但不會去太遠
) ~3 P7 I- B& `落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好4 J0 D1 ?$ k% Z- G6 q

* C8 b* C1 C! u! _2 F- U短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
: _6 ^5 Y7 W& G
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
! Q* o8 q* I5 e  h4 N5 Y通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住