嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

想同直男伴去出外拍片,唔知有咩推薦?

最近男伴成日都話人哋邊個邊個,去旅遊旅拍好正,跟住好似好缺失咁,咁我喺點佢知道架啦,始終有道心坎,然後佢話唔介意俾人知道。我想喺佢生日俾驚喜佢,大家有咩提議?
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去日本,著和服,幾正。4 }4 S5 o' j' |& O1 Z8 B
最好係入住埋情侶旅館,咁就日夜都有得玩。2 H: k/ c6 V2 I: w; u; H
$ m9 ~( f3 T" K

回復 2# gila 的帖子

我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-14 14:34 發表   
& b7 y8 X7 k  m) R/ H/ h7 @  Y, ]我未去過日本,唔知有咩情侶旅館,或者溫泉好啊
$ C6 m2 ~4 ~/ p( R! T
3 j% i: T1 s; ~6 A
有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:
9 B/ v9 G4 M8 A' v8 k9 b$ D+ Q6 U- ?5 ]1 `( [
京都 南區精品大酒店! j" i5 ~; h2 ~
京都 南區精美花園成人酒店  i# e! s% }; Q$ F) E3 _* J- M
大阪 十三精美花園成人酒店
! u8 K+ E6 M, w  j9 k$ l" l大阪 酒井精美花園成人酒店) Y! o( ^. n. h( i8 u' w
- j9 f) j7 F, Z
一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記得自己帶埋情趣用品.

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-14 20:01 發表   
- P2 C4 k$ k7 g# {, Z1 m& g9 s. H  |: _
0 n$ ~4 z+ t" h1 ]; z3 Z" P
有好多, 自己上網SEARCH 下, 例如以下:
7 G+ J0 l* {8 s4 @5 y
% V- N% {2 a$ z! ^4 r京都 南區精品大酒店
; f) |2 Q2 Z8 X% z- _4 i$ L京都 南區精美花園成人酒店
0 ^; M( A5 L3 ^0 E( S大阪 十三精美花園成人酒店. W( c$ I: q1 C. l
大阪 酒井精美花園成人酒店# k) F  z1 n, y: \) d( u; q4 h
3 X: f7 Z5 z+ x- S! t: |/ v2 z9 r2 J5 b
一般黎講都係清潔乾淨, 不過離市區遠少少. 但好好玩. 記 ...
$ r2 T2 g- f0 ~$ B( j5 ^; _/ Q: {: ^- F0 v) E9 \8 \. q" S
两男,也可入住 ?
/ q3 g8 B3 T' W) |, j (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

喺咯,我就怕到時證件上,兩男入住會怪
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   9 m0 O8 J. l0 y5 i
9 g# r* O) A. o* X3 C6 w6 R) A
% g  [! i  i5 v/ {" O  u. m( i; g這些酒店沒有問題,見怪不怪。放心。

回復 7# gila 的帖子

我想試試和服同其他,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 10:15 發表   6 |' c) o' `  {  |
我想試試和服同其他,有咩介紹?
. |* @3 t/ d. c2 k, N7 n- p
6 U) z' ]0 y, e7 W! F5 ~3 o呢方面,冇經驗。多做資料搜集同問其他人。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-15 09:45 發表   ; D) R0 r' l, U4 P" w1 Z
; C: X$ ~& ~7 A' n" x, h# j. I! [( f. e& a
我,都,這樣想
: p' o/ g' A6 x2 D
4 T& ^5 R: Y* i/ m(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

京都阿爾法酒店
" a; u- h+ W$ }. j' X' N
4 F/ ^3 [) ~( o% s4 g* G呢間都唔錯. 有得玩,其實街都唔洗出.

https://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/
. B4 S# L: D4 S8 Z3 U. L4 l3 \- _" O# t6 w8 T+ L
類似這樣服務,不過不平宜。

回復 12# gila 的帖子

自己带嘢去玩啦
做自己,唔聽教。

Newzealand!

去泰国啦,は压力,一街都系

回復 15# siying 的帖子

泰國我以前自己去過,好FREE,不過喺早幾年前啦,宜家唔安全喔
做自己,唔聽教。

東南亞唔知
8 h* T# [/ R2 y$ x不過日本真係幾好9 M+ s  K- ^  c0 ]+ Y0 d
無論環境及設備, h6 H  p3 I$ W# F, s% s
淨旅行都係不錯選擇1 @: ]* @! ^/ ]$ ^. w' g% H6 v; T

6 u- F7 @, P) I; r; ?& ?: M以你情況
+ d* g/ R' o  z/ L% l  a$ U; N當然少少僻少啲旅客
; E" M& f% v# ~' P0 ^" l/ e! V可能都係優勢

引用:
原帖由 gila 於 2019-11-16 23:13 發表   
  y/ h. a! b8 }4 U" t) Nhttps://m.facebook.com/kyoto.yum ... s/1742067172504549/; C% i# W3 a) }' a
. X4 H, q/ {6 w( e- `  l  b
類似這樣服務,不過不平宜。
" g3 ?6 k" |8 m8 j我六年前就係呢間
/ G5 W6 X$ O$ p' e其實唔算貴⋯
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 18# Rachel 的帖子

宜家會唔會舊啦?我想試露天湯,有咩介紹?
做自己,唔聽教。

回復 17# Aruza 的帖子

人少都可以放D,不過我對自己化妝有信心,小小人多都可以
做自己,唔聽教。