嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
+ A5 A% {8 o3 G咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
: H. ?; E6 f- `/ X" J" i/ q
% D* O1 b- D  v7 Y# ^) r0 ]6 Z; }* u! G
我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
! w/ t" f0 a% r4 `金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   & p+ }7 Y$ `, i5 l% |
有興趣想要個心口針~
! F( ^3 w+ o) M+ z* v, @
7 t$ Z1 Z3 _7 q2 W/ ~2 Z5 v* x我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   
& j  [  n8 X8 F$ P: _; J6 B1 C; m" m" _) ~! o# s
$ M% N3 D& `- I% l& i. \: x
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   , F" _% V7 q3 m% g
順便幫埋我睇吖
0 c' U8 o$ c6 s& N
2 d# \( u+ `! L- I# j* L. o; H好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   2 s5 f9 J2 A9 C0 A) K' _* ^. ?* q
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
- b( T/ J: g6 R# o/ c
7 h' _2 t7 {3 q3 q) |如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   
9 r. l! J! W; G8 |2 |/ d& p可以一睇??
; E" r3 u: \( f+ _' ^# |4 C! u5 X8 l$ g( s
你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
8 g7 i& s4 D! x0 f, ?我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
, ]/ `& S# x; G& I8 c* @  q

2 c) I. ?2 I  X  D. e2 |  Z
* j- Y# c% c# u# y/ Q" L因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   2 D1 F/ H5 X: }$ b7 v; q
+ _/ o3 k% f1 a8 c* B
" d& c5 Y$ G1 k# w  O# q+ G

& N* y0 W. v9 K* ~, Y( ?因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
  L6 v9 I# g. P
0 r# t/ g! U9 i# S# c
賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?4 T0 }' Q* |. f5 }  N
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
) j- z: r: l5 [& u1 G/ a4 n  Y我唔可以PM我啲相?3 Q! z! k7 J. j5 @! A
thx
: |" k' c, B" g! A3 }! m' @: k
" B! O- @; p1 _* ^% |已email你