嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搬出去住,可以盡情CD啦

回復 19# misslady 的帖子

咁要睇樓主喎∼有啲一梯一伙,去倒垃圾都唔怕人見到。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 alexbb 於 2020-1-2 14:39 發表   4 {- S$ o+ g9 M  t7 F* ]
咁要睇樓主喎∼有啲一梯一伙,去倒垃圾都唔怕人見到。
( r! D4 C" W0 N, H一層有好多伙

都唔知想做咩,唔知幾時可以搵錢搬。

回復 22# Jany 的帖子

咁就要睇樓主夠唔夠大膽啦!夠嘅話,慢慢去街衫都得返女裝。

之前我都係搬出去自己住,無時無刻都可以CD係開心,但負擔會越來越大,租金,一個人住就開始越買越多CD衣服同物品。

香港租金太貴...4 r0 J/ h2 H9 h; ]4 _
如果租金平d,我都想租個單位CD

引用:
原帖由 Candy69 於 2020-1-3 17:36 發表   " W6 |9 }) D$ \  m, R. B4 }) r6 z5 M
之前我都係搬出去自己住,無時無刻都可以CD係開心,但負擔會越來越大,租金,一個人住就開始越買越多CD衣服同物品。
$ y7 G1 W2 b( r0 N/ M" g7 j: y# m6 j  Q1 b* i3 v; V, ^
地方,會好快,& k. @8 t) |4 S- T! H4 P3 q7 F  [
吾夠用 ) T" F  F3 V) k3 ?. L$ z

2 r. p1 q. M' h' g# S1 t! C(._.)
享受 一分一秒的 CD

Congratulations

會不會有一些工商單位盤, 已包括水電. ,這樣的租金, 看上比較便宜嗎?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-4 22:44 發表   ; z) D, i5 P- l" D* I
會不會有一些工商單位盤, 已包括水電. ,這樣的租金, 看上比較便宜嗎?
( @- w8 O' B+ g' I1 j6 q

z& j  {% y! E! [* W: F' O) l工商,
% K! D0 Q& b/ O$ K" s不可以住的 7 E7 x' @* w- \9 I, @& A
4 n1 Z" ^" U3 c: @2 {) q8 ]5 Z- U
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Candy69 於 2020-1-3 17:36 發表   
5 M8 R7 k8 V/ Y' \之前我都係搬出去自己住,無時無刻都可以CD係開心,但負擔會越來越大,租金,一個人住就開始越買越多CD衣服同物品。
! N5 X" N7 K+ v; V$ @9 m
所以會買少o的男裝平衡返啦

很羨慕ar!!

引用:
原帖由 好奇者 於 2020-1-4 09:31 發表   
8 k9 @  q6 B5 p' j9 @4 U香港租金太貴...1 ~9 _+ |3 ^2 i, a- N( w! m1 V
如果租金平d,我都想租個單位CD
/ t3 `! d, c/ R4 k/ R

& l/ \) k5 u7 Z7 f我住國內,租金是平便奌

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-6 07:07 發表   2 j; X6 S( x* o+ q+ K: z

3 M) Z1 Z3 X; S: r+ A7 z% j/ C2 ?/ B; X9 L+ q( e3 W
我住國內,租金是平便奌
" s- e$ I( \; o. P, c/ P! x/ y6 `2 e7 I6 Y; d+ t' ?! i
姊姊,點上這網的 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jany 於 2020-1-5 20:59 發表   ) l* }) X' D9 e2 E

5 Z  u" a! [! W2 {; m; k1 C3 S( O所以會買少o的男裝平衡返啦
4 ]9 c# v& z0 ^8 `6 v" M2 ~# W" `5 _5 G6 ^4 f1 x6 ?3 W9 L! E
但女仔野,多好多 9 n- U; u& [8 ]% E+ m
) I: \/ o* h1 ~" S- z
^_^
享受 一分一秒的 CD

随时随地回家CD!

回復 34# misslady 的帖子

我可以上到的,在內地也有很多変裝家園

有人搬去工廈住,平租的。

真的太好。。。。

缺點是衣櫃以後要多買好幾個