嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

代售 CX 國泰航空 空姐制服 新加 11 碼 FA full set

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-13 09:06 發表   

知不知,點解 ?

近日,少飛了 ?
驚機上痴到病毒比我
呢幾個月都唔會飛得密喇,航空公司要員工放無薪假

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-14 00:12 發表   

恐龍碼又有貨啦

14上 12下 14外
原物主 44-37-43 超大恐龍

$16500
14碼
恐龍級唔係講笑, 仲大過我著緊既

引用:
原帖由 cxyx 於 2020-2-14 05:52 發表   

驚有病毒,都係為你好
正解
等個疫情好轉就可以

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-14 20:37 發表   

E D梗係自己收埋啦~
老實說,著上身既相唔係好多..始終CX制服好蝦人著,唔係標準女性身形著上去系爭D

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-15 02:18 發表   
新加上 7 下 7 可配外套 7

上 7 下 7 $ 10500

另加配外套  $ 16000 送圍裙

淨圍裙 $1500
呢個物主似標準港女身形播,上7下7..應該163-165度,瘦底
$16000 一套送埋圍裙好合理!

回復 86# blackopaqueph 的帖子

明碼實價

貨銀兩訖

係我原則

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-15 20:11 發表   
明碼實價

貨銀兩訖

係我原則
呢排係唔係多左人放制服? 話說d 空姐好多都無機飛,下個月開始更慘..

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-15 21:02 發表   

呢排係唔係多左人放制服? 話說d 空姐好多都無機飛,下個月開始更慘..
三星期 no pay + stand by no call ,仲要分開計數

如果真係手緊都幾麻煩

所以 , 佢地話要幾多 , 就比幾多 , 我從不壓價

老實 , 我寧願佢地賣下二手絲襪 , under 仲好

始终賣制服佢地風險高,而且得一兩套,不是長遠

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-16 00:47 發表   

三星期 no pay + stand by no call ,仲要分開計數

如果真係手緊都幾麻煩

所以 , 佢地話要幾多 , 就比幾多 , 我從不壓價

老實 , 我寧願佢地賣下二手絲襪 , under ...
可能黎緊會多d人賣...好多雖然外表風光但個個都好大洗,更加無諗到咁快就推no pay leave要拒地請..

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-16 01:46 發表   

可能黎緊會多d人賣...好多雖然外表風光但個個都好大洗,更加無諗到咁快就推no pay leave要拒地請..
暫時都未覺有人跳樓價放售 或 排出倒海狂出貨

始終佢地心目中有個底線價,暫未有市場環境可以推得郁

不過真心想搵到拆家放售 HX 的,依度多人揾

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-16 02:04 發表   

暫時都未覺有人跳樓價放售 或 排出倒海狂出貨

始終佢地心目中有個底線價,暫未有市場環境可以推得郁

不過真心想搵到拆家放售 HX 的,依度多人揾
應該都唔會跳樓價..因為賣制服有一定法律責任,比人周到分分鐘炒,拒地先唔為左幾千博
絲襪就一直有人賣.....

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-16 02:29 發表   

應該都唔會跳樓價..因為賣制服有一定法律責任,比人周到分分鐘炒,拒地先唔為左幾千博
絲襪就一直有人賣.....
所以咪有我 E D 中間人存在囉~~
我知絲襪 under 有人賣, 唔係經我手囉

Please check PM
收各校校章,請PM報價

回復 94# usa0059 的帖子

Pm ed

Thank you!!!!

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-16 05:47 發表   

所以咪有我 E D 中間人存在囉~~
我知絲襪 under 有人賣, 唔係經我手囉
你又會咁犀利搵到想賣制服既FA

據我女友講機場返工既有一堆賣絲襪,好多仲系ground添,拒地飛緊無野做就系gossip埋呢d野...反而賣內衣褲就相對少D

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 16-2-2020 23:41 發表   
據我女友講機場返工既有一堆賣絲襪,好多仲系ground添,拒地飛緊無野做就系gossip埋呢d野…反而賣內衣褲就相對少D
ground賣嘢仲多過菇?

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-16 23:41 發表   

據我女友講機場返工既有一堆賣絲襪,好多仲系ground添,拒地飛緊無野做就系gossip埋呢d野...反而賣內衣褲就相對少D
認真 ,有人口痕地問過有無 hagsl 的

我都唔知點解 ,原本只係諗住儲一套 hx 的

而家搞下搞下,賣走左差不多十套

引用:
原帖由 Anonymous 於 2020-2-16 23:55 發表   
ground賣嘢仲多過菇?
ground 人工仲底過菇

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-17 00:39 發表   

ground 人工仲底過菇
正解
有幾多FA唔做轉做ground? 又有幾多ground長期apply做FA..
世界就系咁唔公平,d FA飛一個鐘等於ground返2個鐘, 仲未計拒地去到ouport 幾千幾千既allowance

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-2-17 00:28 發表   

認真 ,有人口痕地問過有無 hagsl 的

我都唔知點解 ,原本只係諗住儲一套 hx 的

而家搞下搞下,賣走左差不多十套
有需求自然就有供應

HX今日起放NPL,香港街頭應該有返個新景象