嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你* Q* ?) e# N! ~

5 Y, _  h# I5 N- a未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   % d9 c3 N  z- s& i4 e) R
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
( o# S: r# M$ X: H: i4 x8 G

`2 J) y  ^3 s! d( w2 i% y有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
8 y9 d8 ?( d& R. m. E你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
9 u& f' y9 [) t, R: r! v
/ J8 A7 J/ L+ I: M1 `3 T' a2 J
佢又唔鐘意呢味野$ p7 R' e  d! W) ^
" V3 w2 Z2 q  V
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   ; E: @+ o6 E0 i1 Q9 A
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
+ S% A# g+ X  J7 x+ m' n
* d/ S: @3 E" k  o1 @1 p5 d$ K$ r
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋% g: r( C% A1 V3 E, L! A
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
; }+ s; N( j  d點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我( T6 t" D8 o) b, ^. E/ M/ o

( k+ e* G1 w$ V3 l7 M1 }$ h6 o你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服; p+ J; S7 n+ m- |( H& h
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
$ Q& z! q6 ?7 V! b4 Y0 p唔知你情人節收到咩禮物
" m7 n2 O! ]; ]5 B
: P1 P( D! ?# U/ K: F6 H( N& K
* }3 O9 X; h- n9 ?
大家買同一套 ,正
1 g" K6 B  }- E& z" O! G2 a
& H- _  G- M5 N(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
8 p. o3 o$ u. g+ Y8 ^' M8 C7 b3 @( U9 Z
' g1 G$ D4 M, e. g1 V( g
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋% T4 {0 `% f# E- h. U9 g
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
5 Q* S/ L2 f/ b點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我# W9 w: g( H8 {( ^+ {
  l) [! S6 m' w' w/ N5 [
你地有無同另一半, 屋企人講?
2 A+ _: G8 ?# m
, W4 C& @2 T& t% s: i4 X
試下,試下,$ F% G1 k. q: y6 ]& w
/ a  u2 n1 Y5 Z/ E+ P8 g6 R5 ~
就應該會成功的b
0 H7 W/ x' D3 N* r& p* w7 b  P7 F9 Z
(*^o^*)) M* [0 s6 z% X3 Q4 i

1 x% m7 _9 ?' n是不是,有次撫到女底底 ?
1 b3 x4 |2 I2 D
6 f/ @( }2 d0 m* q7 q; {[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   
1 D& Z) D6 f# ~1 X- c) _+ |女友真好啊
2 }* C( e8 f& C" N$ F9 F, G2 E1 W/ g" P: I' A! K6 i
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
* T) E2 A0 o9 N  }$ E, K: {& J; ~9 Q3 G% }
- }# {0 \$ o) U. v; k- \; ~& }% r2 ~( L
試下,試下,
3 o$ G, h4 F. _( g# y/ m  ?
- f- @8 e$ f4 I+ Y; h就應該會成功的b3 T, i# ~: Y# h! J

0 g" v* ?$ x4 W% R" p5 v3 a& n' z0 Y(*^o^*)
4 Z4 z  {1 C! ^; y9 ?
0 I2 P. s; B$ f! k是不是,有次撫到女底底 ?
( x4 s- e8 M' o* q
) T; }8 i) |+ L# Z/ a我著底底,絲襪她Ok! w  I- R/ l9 y
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要
/ Q5 W2 C( G7 q- I8 a1 g4 t/ U我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
! ]1 x4 w6 \6 o8 Z% C6 [% n; s8 c這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
9 s2 e- }6 C( L+ Z昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
+ r; t6 P8 z+ y+ }8 V
( K. y8 H1 X0 h/ X. r4 a7 _未試上身, M碼應該有啲細
& |8 S1 E' F% I$ {3 j1 J+ x! P7 a+ Y  N
不是每位女人, 可以接受3 A$ W! c0 h$ J+ J3 U* q  v0 o! m
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   
6 g' ]: e7 Z) |, Q( G  {" y+ ]0 M$ r3 z# {

N* u' W0 J) y  u: |: B( ?- S, z) C不是每位女人, 可以接受+ h, \! f; C6 z+ S; ]0 m* m
你的女友, 己是十分愛你
9 P2 t( x0 n' ^; |4 U3 x6 ?
) ]  d6 K  H* z# ?
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD