嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪去 Gym、桑拿、溫泉

回復 55# 陳真 的帖子

其實師兄著在長褲入面,唔會覺得冇咁舒服咩?我試過短褲加絲襪之後,都返唔到轉頭,我多多少少都明白女人裙加絲襪舒服的感覺。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 13:28 發表   , q/ C3 k# c6 ~, o
其實師兄著在長褲入面,唔會覺得冇咁舒服咩?我試過短褲加絲襪之後,都返唔到轉頭,我多多少少都明白女人裙加絲襪舒服的感覺。
' ^- Y. ]2 m- W; N- P. n5 p
2 V2 B: y  x% z, v
習慣了,唔會唁舒服。
: F* s, U) ]- U9 i- M; e: ^7 U8 O+ j# O3 Y, G* {
冬天保暖,夏天絲襪吸走腳汗,腳汗不會黏著條褲。而且,因為我直穿,感覺透氣,兩腿間既熱痱也沒那麼不舒適。

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-30 17:56 發表   , P* P6 R& n/ b( t1 H2 F

8 u, P: u3 a, j4 R# U! T+ ~3 e& P4 P5 T7 ^) q' |1 W! _
其實師兄你老婆知唔知你有著絲襪喜好?
" t4 }) L! K6 H7 f! U" r) N) q& i9 d! s. r
我同太太正式拍拖時已經俾佢知道左我有著絲襪呢個喜好,佢話只要唔影響別人,就沒所謂。
4 O7 J5 Q% B# s7 e, _! M, S7 ]4 T4 M, @& @" \
仔女開始大,佢要我戒。至少不要在家人面前著。6 Y1 t: M  C# a8 O  m! ~6 j+ B/ X
* W" i3 u& |! M& p! f* j
所以,我相信佢知我偷偷地 ...
2 O# T' [$ Q% I) C( Q, q5 w; i. t
咁你啲屋企人,包括仔女,知唔知同有冇見過你著絲襪?( v  [; A( I0 a' @7 H, r
- X- j: `, M: H% k" F7 {
我同你一様,拍拖時已經畀我老婆知道我鍾意著絲襪,佢又冇反對,所以我隨時隨地都可以喺佢面前著絲襪

引用:
原帖由 blackpantyhose8 於 2021-8-2 17:19 發表   " @3 G* j1 z4 ~5 E8 K
我都係好似你一樣,喺Physical 著住絲襪焗桑拿,好多時都畀晒偷摸
7 ^' V, u. m) ]& [& z. F# O4 j" ~# ]& q1 c
  K6 L/ @( \8 G% D8 h# H" |
畀邊個同點様摸你?有冇著住絲襪同人搞埋?

回復 63# wky 的帖子

仔女大啦,我冇俾小朋友知..

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-6 16:21 發表   
  Y6 ?, B+ B2 s( m% b仔女大啦,我冇俾小朋友知..
& d- _. t! b2 P& M- k+ @+ K5 H
如果你個仔同你講佢鍾意著絲襪,相信你一定唔會反對

回復 65# 陳真 的帖子

老實講,我都唔知應否俾自己的小朋友知道,始終在華人社會,男人著絲襪都唔係一個主流,當小朋友慢慢長大時,怕佢會因為爸爸的喜好而有所自卑,亦都擔心佢會俾同輩笑。在外國就會好好多,外國人接受程度都大好多。

回復 63# wky 的帖子

咁你其他屋企人或者其他朋友知道嗎?佢地會唔會反對呢?: u5 @7 {7 r. y% J9 M

2 H$ z0 ]7 ?/ y$ C: p  E/ P* Y. g不過,老婆接受就已經可以日日都著絲,真羨慕師兄了。

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-6 16:35 發表   
: H6 W- ?% Y: |: K# o3 E7 `; o, y1 H7 ^5 ~. Q
如果你個仔同你講佢鍾意著絲襪,相信你一定唔會反對
4 ?0 Y, K, G3 J$ t; f3 y9 E
0 u+ B, }9 P. s; t& H! k$ @4 V阿仔就未必。要佢健康正常地成長。
: ?2 w0 Q. D8 C6 [
0 `0 h) l% z* Y/ ~阿女就,等佢14、15歲,有可以會氹下佢著靚靚絲襪。

回復 62# 陳真 的帖子

直穿?咁仲著唔著底褲的?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:51 發表   ; v9 E6 l" [/ V$ t" a9 W1 W2 [% R0 q
直穿?咁仲著唔著底褲的?
# ?2 S. Q# L3 U我薯絲襪時係唔會薯底褲的
5 j6 g$ g, p) Z+ `6 r
# I7 K$ G/ m6 Q+ G8 \連褲襪 = 底褲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:43 發表   , S, [5 o( ]" ?& `2 Y
咁你其他屋企人或者其他朋友知道嗎?佢地會唔會反對呢?
( z) X5 j! ]$ F/ @% V
% ?& E; Q: [- c1 T& C不過,老婆接受就已經可以日日都著絲,真羨慕師兄了。
: `/ ?9 J8 n0 K* W4 `; @3 Z3 j
屋企人唔知,但就算畀我阿媽發現,我相信佢未必會太驚訝
  o" t6 `' M' u3 u& N3 ]" w% ?4 o4 _2 A# t/ L
事緣係小學時,我學校夏季同冬季校服都係著短褲,好似係一年級入冬後,有一日班主任喺堂上同我哋講,如果覺得凍可以著對絲襪保暖(依家回想都覺得好奇怪,因為我哋係男校),我嗰陣唔知乜嘢係絲襪,返屋企照直同阿媽講,所以之後每逢天氣凍,我阿媽都會逼我著絲襪,但嗰啲所謂絲襪,咪好似啲小妹妹跳芭蕾舞著的襪褲,不過係肉色版。其實嗰陣凍嗰幾日,我有唔少同學都有著絲襪保暖,但後來大少少,知道絲襪只係女人著之後(嗰陣無知,未知道絲襪最初係男人著),每次畀阿媽逼我著絲襪都好抗拒,因為覺得好乸型。後來到四年級某一日,忽然間覺得著咗絲襪後雙腿有啲嘢包圍住其實好舒服,從此就走上戀絲襪的不歸路
+ l& ]# Z7 s* ]; L. h
: P3 b$ c  H" A) \8 b我第一對絲襪,係中四時喺7仔買的,嗰陣的絲襪質素當然冇依家啲絲襪咁好,嗰對絲襪完全冇彈性,著咗兩次已經冇興趣再著,之後亦冇乜再買絲襪,直到23歲嗰年暑假,先第一次喺永安百貨買咗兩對質素比較高的意大利絲襪,因為去買絲襪的經驗多,我依家去買絲襪係完全唔覺得尷尬,不過最近幾年,我只係去中環Calzedonia買絲襪,就算Wolford我都係上網買,但幫襯得最多的係uktights
1 r/ o/ r" \- F2 d; b
3 [0 G1 f. c  y8 r" X除左我阿媽之外,我阿妹都知道我迷戀絲襪美腿,因為未結婚仲同佢哋住嗰陣,我部desktop的wallpaper係一對肉絲長腿。
7 G# V3 j/ [( Q9 Z8 z3 C. O# U! ]9 ^, B  \% e1 r

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-7 11:00 發表   
& P4 Q/ k0 B5 b! L" B4 z! _& E. `" H, R# ?- q; ~; `- z7 ]
我薯絲襪時係唔會薯底褲的( J5 u/ w# A. s$ c

8 D; m7 f) z# m- h# Q連褲襪 = 底褲
& n9 L; n# u; `1 T5 l我都係直穿絲襪,不過我係著咗絲襪先著底褲,雖然依家啲絲襪普遍彈性都好好,但著得耐始終會有少少跣落嚟,著多條底褲可以箍實對絲襪,同埋唔覺意扯旗時,著多條底褲箍實啲會冇咁覺

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 10:36 發表   5 s  }0 x4 c2 D' O7 x8 I4 @
老實講,我都唔知應否俾自己的小朋友知道,始終在華人社會,男人著絲襪都唔係一個主流,當小朋友慢慢長大時,怕佢會因為爸爸的喜好而有所自卑,亦都擔心佢會俾同輩笑。在外國就會好好多,外國人接受程度都大好多。
: R4 P( P' w  {
會唔會考慮下由我哋呢啲男性絲襪愛好者,自己成立一個群组,等大家可以交流下絲襪情報同心得?

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 11:33 發表   
3 D; M: ^3 g& T! [+ [5 ]8 {5 V8 U1 `/ E$ c9 U" D; H
會唔會考慮下由我哋呢啲男性絲襪愛好者,自己成立一個群组,等大家可以交流下絲襪情報同心得?
, `7 l- X6 E6 {2 z9 E; k' _

5 |4 B% `6 V# h# I其實呢個 forum 已經好好...3 p5 s3 I# |! Z! z. t: [

! p9 c" V7 y# g4 W戀之天地有個 FB 群? 可以善用
) w# Q. m; M3 P8 L( l5 hhttps://www.facebook.com/hkcdtv0 q) {. f1 X+ F% M1 R! R1 e1 a
8 J" F- s2 J% H1 p$ a7 k: F
我也有分享絲襪美女照到呢一個群3 |3 d3 |( T! v  h6 U% O# q# ]5 }
https://www.facebook.com/groups/7742373027049527 G8 R4 S. `0 v5 o

6 d# j$ v* \5 U6 t5 [純欣賞腳,有呢個6 x, {# y8 F( o0 C& r0 D
https://www.facebook.com/groups/588034568063541  }! l6 |9 n1 \: u: Z
4 {7 J! i: g- x
8 f. ]9 I! I: ?! r
Shapings 亦有個 forum ,可以與國外同好交流
8 ?% z8 U" O% g+ c5 l+ r; Khttps://www.shapings.com/community/forum

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-8 12:20 發表   
; P; G: L9 F, j0 r7 O9 E7 J, n2 ~% y2 s: O  K! P
+ _* `3 W( d$ `) f7 [1 S& y& e
其實呢個 forum 已經好好.../ F' b: p3 k. n* }# ?

- ~3 I! }# r" |3 C  c, J- Z戀之天地有個 FB 群? 可以善用
% n' C. K# X7 o6 [$ r( @; V0 thttps://www.facebook.com/hkcdtv
7 ?9 X/ V) L+ y, g: Z( j2 {
0 N5 L1 h$ ?7 I1 P  X我也有分享絲襪美女照到呢一個群
, |2 `' A; d' Z5 Y) K* ~$ _https://www.facebook.com/groups/774237302704952
' u" K7 X8 G2 z3 u* H4 H' }
* t; E* T2 @7 c' |! y純欣賞腳,有呢個: h( M9 A+ U1 J0 j  c
...
6 h) m0 [$ u1 |5 ]" ^4 M我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉

我都覺得可以組返個群組,可以至少係whatsapp/tg/ig組成咗先

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 12:34 發表   
7 p: p+ H* p' O8 [. g& _" z
+ v+ ?+ \7 m8 |9 y我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉
, Y9 W) V( A! `; t4 w! y
+ ?( }/ w% b- X$ I9 t: D即係約見面啦....
3 t: a6 m0 I, a* F2 T. J# E7 F$ x! ~% c" Y( _( y: M
或者,大家 FB 交個友先啦

引用:
原帖由 wky 於 2024-5-8 12:34 發表   
' K, ?& R" F7 H0 f6 }6 \6 [3 A. I+ h+ ]; z# Q
我意思係會見面的群組,始終得文字交流,有時候冇咁到肉
8 V  a- m* S; z2 y; L我覺得都好,始終實聚開心啲

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-8 14:04 發表   4 J0 B- u6 ~9 g9 S

. U7 c# j! Y* s" A5 i
4 S: T! B7 u2 [即係約見面啦....
, Z8 s* i- c' ~, T$ J1 _
% F" I7 z& n6 v1 p$ H或者,大家 FB 交個友先啦
2 U2 F6 J7 K4 p4 o7 m都好,我IG:ryan__nylon_uniform
, E; O7 `7 }5 a3 u  qfb:Ryan Ny Uni-form