嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   - v( b: C: X% f9 J/ r/ O
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
) P" y1 |, @+ i' z; y/ |& G1 J5 u: f

" @. M+ R( s/ x6 R" F9 Z8 w: @吾知,大家身材
2 i# L; B7 T) k; R日不是,差不多
: W; l8 l& R7 x$ M7 m$ H* l
) h0 _) F# D  e3 V# m! r$ j, |(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊. Q- K( g: @' }( D" Q
人生實在有需要取捨的時候
) u5 h: ]0 U! `. t. T* L$ C如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   
, s8 t: a9 |% ?% _6 ]女女應該吾知, cd 的生活 ?
7 z1 W, }2 R. v9 f- s& f( b
9 S3 z& {) Z. O9 w
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
0 h: O4 j  T: D享受下二人世界先。
; `9 n( \+ Y& D1 {4 Y; f8 V一有機會你就會跌番落....... 8 J$ I3 E/ D) H8 R
) n9 u  f, d# U" x- R) e
6 ^1 M5 x* [: O6 X- N9 E! Q
有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
9 D* ~" |& q- K; d之後,同另一個結婚以為完了。
) B- ^7 V6 h! O1 W' Q# w結婚幾年悶下來偷穿老婆的。0 O8 Y2 J  f1 l# C! Q, G6 w
跟住生小朋友,又以為過去啦。
0 c+ H/ w* z9 D5 o1 @# @) |% h: F但 ...
- H8 }1 O% P3 U. c2 P, Q+ M7 ^0 U8 V2 x
# p. O. }. }4 O/ l* z- x唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   + q: i7 ]6 o: f9 \
你可以同女朋友說下/ S$ F8 H5 a6 e
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
, k$ H  X: \" q2 A+ G我一開始就係話玩玩下變裝出街
$ k4 T+ {: K' v  c& V之後她就接受了
2 c# l4 n* t! X, z

4 K1 x2 a" U: |/ X) z你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
$ r" r4 `% F  f0 d( E9 T放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
: N* k" f' J  K& w( R) E( l$ I3 a
  e; q+ t( }% t- X2 M, g* A
女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
" v- T% s0 P) H  K( t襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
* r. Q, h) F" N5 U4 E搵個機會白天出街吧# `6 s& a" ^. _0 d2 I3 V* |# _
遲下結埋婚既話就更難了
, w- ]: U" M8 Z算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
5 S" T9 D4 g5 v" L& G
; |7 j* R2 g4 _8 ^7 c/ t的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   2 q3 s; I, H( W7 m& o
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
( s) E( I' U" D  Q5 C
8 U6 r( C7 O3 u6 b" L2 U警告,都要玩
6 O8 u: D& ~7 z+ q8 ]' n
4 F3 m% Y2 H0 C(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   ) ^( U, C, f) j
試下講下笑咁同佢講出嚟?
, y. k; x6 H' r7 H
" J$ q6 C  m7 ~, B女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊9 }0 I* F# L, g' G( u5 L3 t7 L6 F, d) V
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
3 k" `- e! I& V1 `& L" U% w# A& A  c$ ~
1 S6 y1 |- L& L/ g4 p
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
. }, a6 H; ]- ~5 I/ ?" [& \+ X, M應該冇希望
# j/ F7 w6 O- e/ }% @& k! m
* r8 `" ~$ z% \3 k+ B! E$ x
最近,有物咁的節目?
$ b  H4 ~  L# I0 m6 ~- b8 S. F! X: T9 h: w' z* [6 H% V! P
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   % u  c3 V# B. q2 D, R2 P+ V% F

. p& j# F) A. p% [! @' z9 H" o( Z
. x9 [. J: T) D女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊2 z1 \- E+ |7 k/ b
應該冇希望
6 `- x& {; a2 o0 K, j  F% H妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   ! B, b( E; {) t

$ w4 _7 @2 E8 v* ]  W妳都犀利,隱藏得咁好
+ x/ j+ a6 O1 w! x0 b, k

, e) n( ~7 \) m- P1 S之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
( w1 g! \3 c- W/ D8 A6 Z( ~# c( @9 t# @# o/ x

S- C) H7 M' I' o之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
/ G8 Q6 J0 g) |+ K
, l- L6 b: [9 |) t2 |
好多這樣的姊姊,- Y; r3 j& S  ^. E
有相同的經驗。
6 m" S1 M& N) X/ I: l# {" f( g$ M, J8 T7 ~, `
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd