嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
' Y4 w- ~) S2 K9 M( _租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
  i. X  o5 [; {2 i
7 ]4 j4 ^" r8 x; k* z  ~  Y7 D吾知,大家身材# h9 u, C4 U' @# C; h/ Z' @
日不是,差不多' I5 p# @, @3 C: J, L# A7 M5 A

9 `% m% o3 b" n. T(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊) c% ~2 u; ^! ]: C) k
人生實在有需要取捨的時候
4 j4 d0 j  J6 Y4 P0 V3 `- U如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   " O) S6 d5 A$ G" B8 B7 M- f+ D
女女應該吾知, cd 的生活 ?
  g: ~/ O# ], O8 t- H4 o
4 t- e0 u  [' B! J' g5 b$ V當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
! Q; u9 G$ E2 @, B  K5 O享受下二人世界先。4 J+ Z9 E8 X2 g- o6 B+ m- P$ I
一有機會你就會跌番落.......
5 V7 s; w* s$ N6 S% k
5 y# s) j. M5 {# U8 L
, k5 N( R' @, U, S" R有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
6 o6 c, Z4 F* i之後,同另一個結婚以為完了。
# ~3 J$ o4 E$ P5 E/ g結婚幾年悶下來偷穿老婆的。8 |  A  M# F7 j
跟住生小朋友,又以為過去啦。
" E* ^4 ~2 u, ^9 w但 ...
( \) Z- i! i' \& |) ?! f/ Z
" W( u- G* V  ], X' d唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   % M* X; B3 h/ |* e, U; h7 m
你可以同女朋友說下5 l7 l5 u" s9 w
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
8 Y+ J! r9 L9 ]% y我一開始就係話玩玩下變裝出街$ V$ O$ N9 x, F! t: \: L( \. y! z
之後她就接受了
2 l. a0 k! \) A8 h/ H

6 L5 W7 F+ p- l你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表     r; e& E7 b2 N! w" v
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
% ?  M2 C/ g6 C; D% ~
0 y. `; z9 X8 Z4 t  L2 U女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表     o; Z( c$ x/ R$ o4 z; S
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節2 }4 e) [  x0 f8 w! I1 C! s
搵個機會白天出街吧
- Q2 j' `) y4 ?遲下結埋婚既話就更難了
. b* |/ ?% X  p! E# m算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
% J1 Y  \8 t* H, ?9 E: q9 m7 |
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   3 K8 i7 R& V% h. ?5 K  f9 b+ t& Z) a
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
2 ?: o& y# n8 h% j/ }7 ?& c( j% i7 K& w: z0 |
警告,都要玩
7 S: B9 O  H1 U- ]
2 N  ^$ \: v; {" n0 D: T6 n, I, ?2 d1 l(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
2 }- n( j) }! r& i試下講下笑咁同佢講出嚟?
" O/ H& J4 {3 i
" W9 W) }9 n7 a
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
. J; {8 q4 @; X: N% B. w8 Y% l應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   9 a8 _) }7 Y( p$ `7 ~6 M

9 L9 r9 A9 e( d/ [  N  P- x3 k" R& s% b3 c! P2 p+ x+ e6 E4 Z
6 K$ n9 ^# P  L0 w, z& p& M應該冇希望
3 E* H/ J3 j# O! a! W( I
$ J8 B, n& _, I. Z最近,有物咁的節目?
9 K' i9 o5 G, C) l+ B, a8 ?  P' k: A0 F; h: t  Y! ]/ D2 }% }
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   8 K0 o, x: G9 a8 E& f
, ~+ b) ~- `3 s$ B% U. V  e
, P. K# l! M$ V" \! @  F3 C
- J7 R3 G0 m5 r. c9 B應該冇希望
% N) X, v0 x$ m+ v; `, f4 V( r妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   
( J# \6 y7 E* Z. A  o8 r- i
* e! F$ A0 h. W妳都犀利,隱藏得咁好
- F" D8 B6 H( n8 y; a4 [- P
- T9 b! H- j+ q# ]; q- D之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
1 e+ x( \: j& G. s) A$ H
  A3 L% E4 Z/ z! d. n, R% U" k, \2 Q. Z2 V/ n' s, O5 s1 A7 Y' P
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
( O- r) i/ C2 i; L9 s5 n
, Z. Y1 G. c( t$ I好多這樣的姊姊,
8 i  a% z0 f( A5 T2 G* S+ \有相同的經驗。6 H; D$ c/ F& L0 [& P

7 \+ u8 r- ^8 N- N^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd