嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了
+ r0 q' v1 a! W9 X8 y3 ^$ Q' R( q4 S! [, G+ I! y
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2) [9 x; K* V: N+ h

( R& H/ r# m  t0 `要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   2 A' R4 i9 u: f# N
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
/ {* k. k3 l  a% `. u* x- j7 p8 B8 c: t" s0 d' O
出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   
" v9 H0 ~4 Y/ R# D6 y1 ], W
% b/ f; L, h, C/ J, O3 e* W; F9 v
- n- S& Y6 K; n% q  `出實物圖小心有人偷相
; _/ Y/ O3 U3 k* J* k係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎8 A  P! u2 s) d* W, {- [* z5 t& o
大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR2 {1 `6 L  p/ B* S& E. j) O: L/ C
現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   9 n  h# A$ f6 ]9 U2 I
我見到賣成萬一套
4 K: M9 P5 }) W; c1 ^$ S% z6 Z
" @- J  W/ ~- i* w又會不,是淘寶
% [& }3 m* ]: A' Z( n1 C# _' \, x+ n' Y" k) f( }( J+ ?7 w3 E- g
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   % ]& }, ?( g8 Z
我見到賣成萬一套
$ ~- n3 v$ q; V, d7 I2 k0 C
; C1 S6 j! Z) x2 I5 R( U4 q: w
一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
' T( ?( P( N3 i6 o* o! W我見到賣成萬一套
7 G, B! G- Y  f" c4 _
2 R) n. a; J+ N1 F3 g
除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。
7 |0 I- P$ }7 k& g4 K
, Z( N. V3 X5 N' V) T(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全
& h* r, t- W) F) q5 x收左套地勤
& d5 r0 m% @, _, r2 k7 l6 j) m: B' c6 _1 f* h1 h
旋轉門 好多近期登記賬號3 U3 d2 h8 Y. {( x
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban7 W, q. n: @6 Q5 Q& c  K- p
5 J+ A: T3 [1 P( e

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   - F- f0 M9 {& `2 P
- k9 h9 O; g% |  ?% E7 [

' H2 x; J) K+ z( z0 v5 t9 q通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以
" U  V" W0 l9 k5 v9 q$ |* p但睇過都幾貴,
# k3 J& J7 o" B2 k有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   " o$ z2 g1 E2 Q, Y% `! z+ u
面交最安全9 A3 J9 _' C- T, `3 e+ z
收左套地勤1 H5 w& r3 N% o- Q$ u6 |8 E
+ h; g7 ]2 o+ N  _+ p' f
旋轉門 好多近期登記賬號6 Y% @6 f% E9 b1 e  G
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
) v6 }, K3 f7 r
6 J# u& }+ Y- s  G. m
因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   
. k( N; J$ o: g想收番套大碼hx,紅,紫都可以. Z9 e7 V: j3 K2 _: s6 k
但睇過都幾貴,, p2 ^  o7 g# Q& d. x7 j
有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
: a: }. z! N6 K

# c/ ~. U$ V& A' I; w0 I0 j7 Z( D4 K
我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000