嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   : Z+ ~5 ?- b. Y1 A. x# f
第一次我都仲記得啊
6 l% `1 [3 M# K. o- ~
* Q5 n  r1 a& j  X) c
我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   
. A! s: s8 W+ q; J長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
$ C8 [- P5 v+ p4 Z3 y
; h0 `" b+ p  |& i' ~# Z  t我和他,己也是長期關係" |' c: ^! M* u
我下面,有時給他插至不適' N' z  M0 I& t& y/ `: E  b: Z
也冇和他䌼⋯⋯
1 X: ]4 ]& h+ R* e7 @- X* ^只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   
7 Y2 {3 P1 \. a5 C第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
2 {# q7 Q( C: G  N3 o' q" h: R0 a
$ C5 `; {, l- x$ X我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   * U; x2 M$ W  d' X& R0 p8 v/ d
咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
. Q# E( [( A, L; l: o/ c

- z6 _9 g/ n! e. m3 ?很多次,事後我洞,也不適二天
) j% N8 Q9 R# U5 }# [我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   ' u9 x# L0 V; u: z3 _( n
我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
! l! X" r6 K9 n7 `
' a( `  i1 w* l  S6 w4 D其實用了安全套,在抽插時更順暢0 Y4 ^1 J+ Z3 j' H( s  T
我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表   
  E! m- h3 t/ t; M被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
$ d  w6 l8 K8 {0 P5 |
) u9 [$ a7 }! V, A' U5 a
感覺到一陣暖流,
  L. s. U) E: z9 _' B8 t. E+ U之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   
+ }; t, j# {7 H7 z2 q果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
' x; R) Q2 }$ ]  Q9 C0 g1 b; Q

9 F0 A8 A- k! A; y# J給予他內射,也感覺自己有女人洞子
; t8 q0 [( j8 X" S我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   2 T. P! ~- c# h& z8 \% |2 }
第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
# L( l) p1 ~# w  |
+ ?" A4 X: R  }" w/ w0 H男人是貪心的,初相識
# A& j, r7 f; _* A* G, Q  y6 t,用安全套含,之後叫不用,在口中出& e0 ^8 M( g. ?, F& X! C
之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   
8 F6 a, Z8 |% o; e喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
* a0 _) \2 V' {) ~& m, {+ f
; s  q+ V4 i/ O, |+ t
其實我心,有時也很辛苦
$ Z  p( A( L+ t7 `5 e5 j7 G他很多時忽冷忽熱的
. a5 U! c- S" `3 W* F, R我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   
" b  r9 {3 @3 [6 r/ ?% k) l/ l$ w1 C$ W. S

4 V1 W$ j1 g% w: c+ Y- ?6 _5 S; T$ Z3 ^男人是貪心的,初相識
9 @- x2 G; m* C,用安全套含,之後叫不用,在口中出
( C/ |2 |4 H7 _之後又想叫吞精
8 K* H5 K! K7 [' l% k
8 A8 K& Y% {! d9 ]* Q& r5 @( K引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   % J& @8 L8 k$ s) X( m1 Q5 U; y) ]8 M1 V

1 p# d: ]& _$ `% U- w
4 G, q5 ^8 d! @8 U" F3 X引人落搭之計
. v' ]& y" [" Q0 `

0 J0 ^" Z* }" ]0 d% u1 U喜歡了他,我會討他歡心