即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼$ r- o' G+ K$ W9 R' {; M
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒- g% e' a, }4 a
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
9 r; b' {/ z1 ~9 p0 @但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂2 H) V3 b! n% k. o- s  v5 z/ ?
唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   
2 u$ {4 k; D: NCdtv一直都有人喜歡覆舊貼
7 A$ ?) c1 ^% i5 d6 W% X& W而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒5 O- l- z# e7 n4 }  D
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖! ^6 |4 Q. j' ^" ~5 }
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
: w  t$ C1 n8 @0 @3 G% a8 t# s唔知呢到 ...
% ?! {# M9 ?7 q4 b7 O4 A" c: f) u4 m9 k. ~+ F
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
# J" d! T4 P% S# c$ J& X2 w兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   
* \, E- e" y7 D' J6 u
, a2 r3 T! X' K& H) q* ]
9 W; [' H  ]/ h我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
& @/ t* q0 M% V4 c$ m兩睇....
3 r; c) y- A( w, H; T
0 `# G% d1 x) R+ Y+ T& r冰山一角其中一個例子
& }8 F7 V# u  U, e, n7 k2 |1 J6 h6 I; J) _8 `9 q5 c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   
: D( h% Y& }- G( I7 Z6 B7 w- }- k' {3 j( Y

3 F0 V' v" i3 U' v/ E冰山一角其中一個例子
, c1 e8 w- P9 R+ y( m, b- H( s$ e; |. @* z+ D
( ~6 \$ E( Q( [肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   , D# v, D% [" c7 R3 c
強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
6 V) |0 l. z) q依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢2 S' b# ^/ A, I1 q8 I! Y9 G; t

0 s' R7 }5 @- V; Z8 `

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
5 N1 `7 k( ^# u  Q; o+ i! l我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....8 Y* ]& K' X; o& ^9 V4 ]- L- H

( e) c2 h6 G- S我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
' b) h# X- B2 R; [0 t. ]! f$ r5 d
/ P! N/ J3 I  O+ k9 b5 N& ]! h1 i[ 本帖最後由 ant 於 2020-4-1 23:18 編輯 ]

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   7 L% Y+ Y+ Q, ^
本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。1 @; }  T* f; E6 P1 E
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....& Z5 Q4 @% [$ L
3 {8 x) R, \; Q9 ^, @9 G' o" @
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
9 s$ s+ U+ g7 P" U/ Rhide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
! e& A( D5 {+ B4 I. L% |6 M  Xhttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html% Q2 U6 B2 O' ^9 V
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 % S9 t8 j. X! J* E
求教
; S  i) X$ E  k& _
8 a" _: n- S# F* D2 P[ 本帖最後由 squirrel99 於 2020-4-1 23:34 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   - h. `! w6 x9 N9 |6 n
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 ( n( p5 k9 Q6 X7 E$ B) v/ K
$ ^" R, C$ S7 M5 ^* d; Z
管理統計 - 全體管理人員7 L& ?- C6 X" x6 O5 `9 m
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律) Z7 r# J# _, q
可惜某D人唔識自律
+ e# k2 C  x; l& A無公德心 , 鐘意做缺德野
& I) S, K+ Z# q6 Q0 {! p& ]
4 _7 ^! w5 K* W( Y# l
" k+ g  u  `- S* ~5 y- x" P: t1 n0 z" t

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.
, E0 I! o7 ^: y4 W  I- K好勤力辛苦晒!! 1 F5 F& V1 D" [- _
9 n1 M, y, r- x$ m& A, j% h3 g$ o( q" P1 }

$ d$ D8 n; w- j( C/ ]
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   1 z$ g7 Z/ X, h- z5 f, ~
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 $ h4 Y8 j6 q$ b2 v

$ _+ {9 [' A8 L! I* P2 Y! y2 V管理統計 - 全體管理人員
9 x! b) E. q2 h0 _: Phttp://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
& r& @; N  j' @6 E一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。  \8 @1 j+ q$ d0 f/ t, Z) P( J
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。" Y0 z+ t3 N* w
' _5 y( |1 S$ F2 J
求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.7 K+ C- G6 T! M* y# P
時間許可的話就可以幫大家.# ?) o5 O# P# `) K
" y3 J; f3 N0 P2 P' O
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
' w8 ^1 u) v9 |; {. P" c# h6 }* \& v0 D0 O1 l6 j5 Q$ h
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
& c. f. g9 s1 Z5 f* xhttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
( O  l- G$ h1 E; b定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
1 }& e9 Z4 W3 [, C/ j+ W' Z3 V ...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
7 p9 ~* `5 r+ n1 I. B4 v& I. y9 }# g$ |2 y5 c* a/ S5 V
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? 0 Y% k( W9 F$ j* ~  H8 R% T& b
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html- _$ _' ]" l. Q+ z) s+ K- S% U
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 * o, d8 l2 c, u0 k
...
% o. O* n# r  M4 z' X) T
/ ^' L; Y$ ~" w2 U5 _9 {姐姐妳好,我沒有惡意
" S1 S* G6 H5 {/ f  e: e我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能
$ d# y5 [, E) }0 y* c0 x. `5 G版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例
$ A' [* C* a& O8 Q" A. H; _; i用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。7 k; s0 \5 ~7 s9 x& d6 R

5 W2 m+ \! c/ e
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
0 h% ^, h1 z3 |2 |. t. A好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。0 G/ X4 Z7 j# {, H5 N% ]
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
7 g: _1 p% M1 ~0 n6 @有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
! D. z4 T$ ~) h+ T# \( o6 K! P- {3 p ...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   ) O; S7 Y  Q" H1 o+ V2 f
) K5 v- ~7 D+ J" T' e# O

4 v9 j: @5 J8 e8 g" q( [. g2 E& p我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見( ^% y. ]/ i, m; u; v6 d
兩睇....
* c% l8 i6 j8 x; Q1 \+ Q8 z  W5 h' n; q6 r, i
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
5 O0 }9 a  j' a# }! R( U0 Z好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
* p, S& t" r) Q8 [! W; q7 C* q- B一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
/ }5 A1 v# R. Z, x2 K% L有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。7 u4 B. c7 U7 b2 Z5 Z2 Q+ K
...
8 j# t% O7 }; m, L* a/ r  I0 N1 P
我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶