嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   
% A! m' Q8 h' X4 Y8 g4 z" {$ N5 A願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
* E* ^% P; i& r# x. v- s$ j( r9 s1 m: c. n- Q) |. q6 r- V
我的另一半,多時對我忽冷忽熱

回復 21# ba拉拉 的帖子

戀愛都係求開心,求合體,求舒服啊,唔開心就算啦,我都同意唔可以遷就太多
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 19# misslady 的帖子

無啊,點解咁問既?
做自己,唔聽教。

回復 1# cicilam 的帖子

只能等待真命天子!
! y/ N) I4 O6 l
8 [- d/ u7 I/ A/ o% c0 w4 r# [( ~真女都可能keep不住另一2 C/ p% c2 x: ^$ s8 x1 A
半!( b2 P1 Y- Y/ s0 F: ^9 ^" t" u0 F) H
7 Q6 X: ^6 z3 t" w  u, X& `; M7 z3 Y
做自己吧! 開心便是!
hannah...

回復 25# hannah226 的帖子

有时CD就系会特别想留住自己
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   
( }2 U$ J8 V3 x4 r& b6 g  [願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
& ^$ u, e, F; a9 F( V/ j0 q

1 w' g- u/ h3 G+ O$ S9 M6 U3 Q; ~我只是和他,有感覺" E" q" Z# A! a5 Z) o0 ?
對其他男人冷感

引用:
原帖由 hannah226 於 2020-4-5 03:41 發表   , L, A8 k6 u& x% U
只能等待真命天子!
6 i6 u" T& H& s* V! r- }
5 i4 |% h, D: J0 V2 v2 J真女都可能keep不住另一1 O. [9 r3 [% |0 z" m
半!
  T0 q6 j) O5 |, p0 E: {! S
# l2 ]$ M, c0 e. N! W3 K: L4 R* G- K做自己吧! 開心便是!
; S/ ?: A7 D  z/ B
3 d. j1 u* K4 F2 a; O同意姊妹想法' s; U1 y5 \! S) c5 w- |6 o
我每次見他
* u# U! q! ?% F2 C- d( N) {也會緊張打扮
$ U! n  b0 g2 B0 s% s也在意他性興奮

喜歡CD又沒什麼,真心就好

引用:
原帖由 zxlznln 於 2020-4-6 23:23 發表   
4 N0 b  M9 E: e9 s3 p& p; |9 Q 喜歡CD又沒什麼,真心就好
/ ~( L- k2 p, c4 z- `: V0 j
' |- P4 J7 P( k3 Y: F! u+ U所以我把自己最女性一面給他

回復 30# joey221 的帖子

我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
做自己,唔聽教。

回復 21# ba拉拉 的帖子

CD會比TS更有自卑感,所以心理上會出現奉迎感,我就唔會刻意去迎合,不過都會重視
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-8 09:26 發表   
8 q8 d/ y: V' A& S* n4 k" i5 i! @我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
4 F; e, d, p1 l  L! A+ Y, J( E+ f6 P$ a7 T0 \( |
我覺得男人,喜歡cd 原因是,比真正女生更女人

回復 33# joey221 的帖子

我想試試做個調查,喺關於直男對真女,CD,TS的感覺分別喺咩?關注點分別喺咩?吸引焦點喺邊度?
做自己,唔聽教。