嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   ' i9 J" N5 Z  y% m$ j, E! z" I

! b5 ^5 _' g8 b9 T/ x) B2 _. t; Q7 D, O/ O4 V( ]
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
' `2 b8 \4 ~' i* Z1 i你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
) s9 x$ J; \9 \3 V) ~填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ( v; Q5 j* p& Y# D9 c4 |2 X
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款6 Z' [& s1 O7 {5 c/ R
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
6 \# o; i! v: H& i' {1 T0 p到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
4 s% K) J( Z8 k4 U8 l" |
/ {( E( y4 O+ j* u硅膠款彈下彈下真係好過引架 ; B7 A2 l+ N$ l$ r3 e

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
8 h: `4 m5 c/ a5 zhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
$ m: B: `0 h* u6 _) T4 k5 |2 n
; h/ M' d. e2 Q! @這款o 唔ok?
9 v, w9 |- [6 P/ g0 h1 W0 Q* V0 g; s( N6 C) X# t
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
- @" u4 ]& X7 A7 Q/ ?3 t
. W1 d3 _0 V' a* p, \

" E" a$ |6 T+ q, }# y6 B8 Q& w“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
& k" s3 n' @3 C% {1 v  ~$ T5 S; }; u1 x. M5 z& `
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 & ~8 Z6 w, b* [( q5 ]$ @
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下4 r3 x/ E8 S. t: C
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
4 e: |/ F( e( {. _7 F表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手& k1 L: V7 j& u( `
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 4 R6 T) C' s+ l% }
' q4 s# |# k) e9 d& D
& c; ^# h* s9 p  G9 A
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   9 |6 z$ H. n! l; k" B- O

; X; n, |6 c: t/ w3 u你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 8 @% A2 Y3 D0 o: Q. @
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
) M0 ~$ D3 d; d7 j+ M3 I, H如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
" N* s. V# j1 F4 R

) x! B" I) Y. p3 C
; v; o5 ~8 j. F$ k* c1 n2 fwow. 冷知識! `. _$ M1 g& w* `; R
- ?: d- m2 w! Q# g
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
/ C& f( V3 }1 O7 k6 D: e6 a  m7 @/ K" g- G2 X6 Y& a4 _% e
真係好大真係好大真係好大 , Z' p3 w  g! s& N( S0 I
大到漏出黎
3 e2 [( e: Y" S0 f' s0 M# W2 F" P" d* i1 m' N
似,兩個吹的波波,在心口。
. n$ u' m$ `1 U% S* Y# C% u! X8 ]* Y' U2 {# R
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   0 K) z! c- u/ v. L
/ y. p: ~. R2 S4 h0 E
. X, m) I, t! @9 r7 z+ b
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
7 x6 M4 @& U. ?1 ]5 x; Y4 o1 |  j3 L& X6 w2 s9 f( d
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。% {, S2 v  C1 U1 J  t$ t

# H9 b1 W' W4 K' \2 b, B! a7 b要身材,也是女性! i0 c) J7 J/ m& P, V

* K2 H1 m. _/ Y" X2 f2 ?; y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
/ M. _/ `  S8 \/ I如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   $ _/ D* C* ?& s5 Z5 K0 Q

8 {8 t. m; Y( A# x7 o7 U+ b
1 v' f+ t- l% K6 C似,兩個吹的波波,在心口。
* K$ D' _' d( w9 q) w$ C+ ], H+ W1 p" w3 m+ F
(o^^o)
男友話我似三頭怪物
$ F6 ~4 f; D3 K  J
3 [5 r2 O3 m" z! d1 ]% M
$ d2 q% \, o1 {: \2 p. V# ?. i
+ \+ b* H. Q1 {) P% N. i! T  Q& S% q8 ]* T0 g
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
' ?/ v1 T/ f" S4 M, {夏天會唔會好熱?
2 u9 Y) e  b0 m. j% h熱,好熱,真係好熱! K* J. A: s% d) m/ s
冬天我都要開冷氣玩呀. c' {" `* A, z: p4 A- p
: U4 m- u: S1 D  }8 v3 b, [
4 V6 a8 U, T  v  ^) l5 [7 f. M

0 J" K+ {4 _7 h0 }3 {
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
# t3 k" P( [$ v' H好貴呀
# V* U1 Y0 A& o- Y
- I$ {+ T' C  k, F8 |9 G% c但係值得 + |- t' Q$ X. j7 w6 j% Z' O% M

8 n' H% H2 P* m1 D: [' y* W: c* R# N$ }& t' v% m% y; G$ A
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   5 C3 B# p% K6 w1 v4 o
應該好重
1 S1 c- o/ p; e7 d$ z( Q: R  K戴左重左 5-6 KG% o) j7 R4 y) g. x1 W9 x! P9 I) j

* p6 }6 O! ^* E3 Z$ A) q& p% l: ?4 t& ^  ]# O6 o( f4 U( ?7 G
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
. h& {0 B1 W  k# o5 }" s) j# y至喜歡看你腿& C7 U9 w2 x$ g  t" \. E
如果我腿似你更妙
* ~, M; B0 {9 e1 s/ I8 r8 ^0 x" x( M
我以後貼多D比你睇 9 s7 F) C# O  q

7 m) X! O- x5 a7 z: e* n[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   - A/ S: p! s# E' B2 @7 Z
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
3 W7 @: |3 d4 X7 D! `有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假3 T$ }9 D$ n- W$ q1 @
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
& R3 M8 Z' v; J, j8 q  H如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
* \2 d; W6 t& [. T1 c
9 `/ r& u2 w; ^2 Z* ~+ _: A有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
5 _1 r, f; ]% \用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
: [. M% G" n9 `; t  F$ x, ~
) m! |# J7 F2 J% E6 n
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
9 s7 M+ U2 w5 |1 b男友話我
  F* Y  L3 F7 k" A5 O- D3 C& J; G! t8 X( \" ]) I
仲有一個頭,未計,
/ E  X& l& V% h1 I. C# R6 ]) u) h% a% f  c" J& i* q
除非,已經⋯⋯/ g" B6 e5 g! d; ]0 I% r
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   ; ?: q/ |0 r! Q, \- g4 w0 C
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
( M& l' A# b5 \" B) _
, Y. X$ z. p$ W4 K$ {
上身又要,
, y* R. V' `2 O5 K* x; s; L, C( E# j下身又加臀。8 p. ]$ W6 V' F

- z" Y) v7 r! }會不會,好熱,好焗
- i6 n/ z* m9 {( o
0 J' w) U# j" v(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
( `/ a8 A* B" O. l  N* [9 S) l# `1 }
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假) A+ {; K+ k  t6 K8 ]7 {
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
  k- p: m$ U* s; ~/ v$ r- J1 M7 t7 c) N9 i2 e
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
0 [1 p8 y* D( ZNice