嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表     b( j5 j- P. }# F* X
3 W$ Q& ]! N2 l1 \, d5 |
, _6 P+ q6 q# x* l5 {% n: P
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
0 H: U& [% U' |5 L6 g$ g+ R
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 7 ?/ L! ?4 k* P( l9 C% ?
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
% R# G3 Y& u& x3 d如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
1 l# j5 m7 J- o' V+ k! x* A( d- V著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 , Q( m1 x3 l+ z
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
! n: J7 v" V! |3 u
" h$ v$ _5 ?" P  c: S9 q8 d# J6 l硅膠款彈下彈下真係好過引架
+ g  i& B+ B' s

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
3 H: A9 |0 w7 I9 y, m% S$ mhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
) S; B- E2 }" y
/ p! M, ~2 n* G9 a: \這款o 唔ok? 3 e9 L( N  g( }4 d1 l2 |: o' \( F
2 o! o2 ^& I6 _* p+ V
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
' i# }2 O) a1 H! r
2 d1 K/ I7 g; v# p  P/ A* d8 s3 |) G4 k1 H; K: _" B  k
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較0 ]7 Q0 N$ N2 g# n" n
& _% \- F- Y1 |0 W6 r
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 # Q5 _# B: k/ g2 \0 N1 p4 W+ {% [
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
9 h5 X, k$ B3 |$ Z- U  l" a出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油4 o) ?' t1 ~& t, z( o0 g6 |/ B% ^
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
/ l0 O. v6 m7 L3 b3 \" S; M. L0 {: Y厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 # J& B8 l' ^( H

( @0 k- Y" H3 ^4 d/ p8 I7 ?  _
. h4 Y) Z( f. C; u9 A, |/ U買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   # i# O/ e+ ?- |( F' K4 ?$ N2 C9 a

$ t3 ^  |- m. T4 w0 c你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
* o% N/ v2 @, Q1 H+ f填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
6 D" O* t! a. M: r2 x8 o' E如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
3 `& j7 X0 c- ~& [* v& ]7 p

1 g% b! C& V: [5 H  |0 g& j: E& L& e, g
wow. 冷知識
( c- K; T4 _7 G7 [( V" r1 o! v
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   # I; C- y' Q( r/ V( [
; F' D7 [9 |4 f( r, ]# C* Q
真係好大真係好大真係好大 4 ?5 U! B. v' t" M; C
大到漏出黎
3 ]: Z7 b  w* N$ e% c) S+ ~3 v6 g4 y) |8 L: V& [3 o4 H* F- g1 A
似,兩個吹的波波,在心口。
# N+ ~* u# s, x. I" Y
1 H3 [5 F# ~  ~, i) ](o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   ( B  H/ p; }% o9 i1 \1 l

" o. o8 C; v3 K9 p: b( `
# K% u# e, D1 q3 D我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
% g$ K6 R8 r6 S: [0 z7 T- A: Z& m% ^3 r5 o' B* ?
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
8 r, D4 B1 _: Y$ u: H' @5 p! g3 e3 [. Y9 b
要身材,也是女性4 @2 ^8 t5 W7 D+ b4 Q. K; L$ W5 ^" I
# }7 l- v3 l) |' q& I5 C
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿! i) T0 \, y7 r. C$ `' [5 w. [
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
. @! p6 E( a' D1 v  |  G# O. V4 J2 K. G, n# D4 o: Y

3 N+ T4 G0 H8 p- i似,兩個吹的波波,在心口。; v/ t4 O+ m. i" g" l9 |, {" y: W1 C

# V' e6 `6 d# x, a) e(o^^o)
男友話我似三頭怪物 % d/ ]3 G9 q$ H1 u& i, b

& Z3 ^' w$ k- [! t2 M* x# r' {1 F! n: b3 X! O" `; z4 l7 s
* Z( E- f8 K" w, `: w- P

. ^- K3 O- K3 ?8 n
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
( T' n! B4 \7 M4 G+ \夏天會唔會好熱?
; o5 a0 |$ N9 |- o" I8 e9 E; d# R+ D3 K
熱,好熱,真係好熱1 q. U5 M" t7 a
冬天我都要開冷氣玩呀
' N: z1 Z, l; o( x  \+ g
$ Q$ ~4 N# D" E; E7 h0 [
) G. \) V  D4 Z1 s% ]/ ]
4 i2 U5 Y& Y7 S" |' m9 s# d: m
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
: N# ?+ \) p. [3 P: \, Y好貴呀
5 i6 N- E2 f7 ~% X  i  S, z/ S

- I. w6 M) b1 f) F7 d/ K但係值得
/ r5 M) O. [. o! m5 p
6 O1 ]7 c/ `) e+ M# B: K  F& |% p9 J+ C  Q' z
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   2 ?6 o3 h; ]( T$ l
應該好重
* n9 m# i) O; I5 c( a
戴左重左 5-6 KG2 ?  e# M& i0 W( V
, `  l7 g/ {. i- [+ J

# S. a7 m) @# Q0 M
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
1 ?0 l' @! n& w3 m# j至喜歡看你腿
& n8 ]. g" o& m: _如果我腿似你更妙
' ]5 x9 `  [4 ~5 I* g
* o9 I" X" q# C. S9 |4 a$ D我以後貼多D比你睇
: A$ R# m8 e! Q: [: g6 `, N( p3 e' a: E$ m

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   ) u1 F1 ?& F8 l
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
$ ?& h$ \/ a2 q$ b/ Y3 A3 U有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
4 m; S0 u" S  }5 N* b' g用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 ; \, y9 i% ~: J9 x# O0 O
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
3 H% C+ Z% H3 }# z" v4 j% _' m
6 S4 C8 s/ v, i有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
! g1 T6 B; p3 }- l3 H用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
- r1 _. r- w! [8 d+ j( D/ ^( w" Z" Q
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
# I! U; F" p. H! J男友話我
% [1 a. D6 u+ S4 X- h1 }- T
. ^1 w0 B) r# m: P. r仲有一個頭,未計,
7 X4 {+ l7 S! M( {. ^+ T
. d4 J3 d0 q2 W. M. Z3 Y2 B6 e5 q0 j除非,已經⋯⋯; m5 u0 B3 {+ b: O
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
, x3 b; v. [" A: T( m) X3 |0 z上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
& i2 y% F) ~6 u% t
! f  [# N4 v& S上身又要,
4 k7 E- N9 B) p8 T下身又加臀。7 q5 S! z9 J0 p3 d

d" E) R) c& n, p7 ]會不會,好熱,好焗
5 u% z; o$ {: A8 c& L
8 _& w# c5 S, u& m7 H2 v. ^(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   - s- S. M0 C. s/ ~( q6 n

& e1 A/ c* L% `( {有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假% R5 E* ]2 f9 N* D0 S
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
4 [, F5 O$ y, a+ r, V: a# _6 _) i& w

4 G) I; S# v  W, F4 q$ B% j( m1 E% @好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
( p; h: y' M8 _9 l3 C( M) rNice