嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
4 t* F+ C5 {  Q; o5 c8 p有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩
& [# y4 A" |( H2 @6 Z- ]cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,' l% p" R* M2 {9 ^+ j
應承你,我當睇唔倒 5 O( U" i# o6 e) z; j( z
  c- [5 N& W+ f1 w" c" [" H- w
7 _% d/ ^8 s* I" O  R6 S
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   ) @8 y+ N$ f% N# |( A% e
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考
; y1 y( W$ g8 B, @" ~% K' T+ ~咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
3 M, D, P& k  \% ]0 D有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
! I# y5 x: P# {2 {- _1 b
照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考0 y7 Z7 W8 T1 ]* N
封信都無相,得個名" M, M. Y% ?  R! C1 n) }  F
不過有同事一齊考囉 XD"# |8 X* p, [( U) w( E  r6 w- j

4 P0 `1 i& k  I" O[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-4-19 09:19 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,9 X& D4 ]9 d; j/ ]/ [
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
3 u3 t: }( V3 R$ e# M9 Y8 f個人會特別精神同清醒!

我係今年考生
) @+ k! y4 H3 g8 c8 c咁做只係浪費自己考試時間
4 |2 p  H& ^! A0 g, W! Y; b" V& S又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格7 F$ u) H2 W. N# i7 A

& T, C6 c* u) r3 D[ 本帖最後由 wky 於 2020-4-19 21:15 編輯 ]

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   * [& v4 x2 a/ N$ K* J
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,& R5 R2 \/ R% B3 |) l5 L: O
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
* f9 g8 j9 X9 B  h7 E個人會特別精神同清醒!
* m5 h5 j- p- C

: n0 O' k( Q6 L( a3 j! J, Othen all pass ? " B3 e; d, k3 d' Q7 @
) @% n9 F  r' h+ Z5 t, ^: V8 j9 W
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   
5 l! L2 X* Z% J4 D: ?4 K% n+ l1 C

: v" k: P8 I5 u% w) tthen all pass ?
5 s- U+ l2 X$ `0 e0 X5 D" l  t& K2 i3 s* ]
(o^^o)
5 ]7 L, g- b$ r' F% X$ v
4 M0 w% `3 |  _0 e8 N
講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。
+ t7 w: i6 j5 |; P; c. B) _
; R& K1 D9 T" Q. T/ b: m) W0 E; z高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。
2 w8 |& m# W+ V  N會考果陣真係熱,只可以著女底: j6 D# |4 V2 m, r7 I9 M

# a2 _. ?1 b( T: B+ X至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,( K7 S4 ?+ n( f- s6 k7 [* R
可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   * X, M9 w  m- w6 `; c& A
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
( o6 \" f+ E5 j無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
% s4 e! b  t' g個人會特別精神同清醒!
% x; f; ]7 C% K# U7 v) _你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩
6 F3 t, q* x# g特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣