嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
. p- M2 L/ D' I5 S% l" v在youtube上有不少的介紹跟試穿,
& |* E! l# J- w- e一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,; H! i2 D% t' M1 N  I
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,$ T( |3 E! i$ d; q2 s2 n  j  S3 u
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,/ {, p& a9 F% \& y& |: \+ ?
之後有什麼新的感想再上來說說…
7 n+ v/ I0 k3 @, l
8 Q- d# ^) @" K/ x& K) a
$ b& u3 U9 ~' ^
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
3 K, D+ L/ K, n$ o( A7 V6 Z/ {$ Z: {期待妹妹穿上

是 T 檔的?3 m4 X: j# O+ M* e

{4 v3 l" @) B8 C% a8 \  j1 Y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   
9 u" o3 n  d5 y. R是 T 檔的?
9 |( B( {/ x2 G3 d  K: b% y
/ M: H% c- n1 Y(o^^o)
' u* O6 _: c  }, X1 e
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   
4 S. Z9 m+ a  v4 r: D6 E2 `! e/ ~我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
; |$ Y6 ~) }: I/ n/ A' u* _' g
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,; O8 }! ?" H1 ~
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,* Q8 e# e! b- ?) R% i$ b
這種光澤真的很漂亮,
1 c: }! @7 g$ T但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
" \( U9 g6 |+ f7 g" |沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
% |* e. O9 T0 F" Z* a即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,, n* _  d0 C/ M7 B9 m3 N1 c
日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
3 e8 w0 J8 ^$ P  U9 g謝謝。
" E- E- M: ~& u
# O, H) i& [* v
0 P5 D' w3 e/ c$ F+ O
. b1 s; U5 W3 x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   8 U: v3 X1 t+ M' ~4 p' \

D& R2 f4 z0 W1 U世界各地的價格都不同,人民幣約250元
  S- J. }' N( v- v

1 H8 `  x8 Z  |: ~) J0 Z3 Z這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   - J2 y2 B0 \* m( P% B0 o
今天在室內穿了一天,
0 q2 z6 G( V- B: Q. [在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,  u- g  g3 H0 v3 J5 N+ D
這種光澤真的很漂亮,  ]6 ?0 ^' P( g+ l8 v" s; |5 S& C
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
, R! A2 x8 i) [1 U沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
& f" S3 e9 B, K# G* T3 H即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,6 A) Q/ ?6 E# l" P7 j9 ~  b; I& y
日後還會再買Wolford其他 ...
, C( m$ A$ |+ X/ W太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!$ H  K) n  U4 N8 Q7 m. @* p
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
4 ~2 H6 U* S$ v4 E9 A9 s' @
4 e* G! Y' Q( ~' `/ k! b! W太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!2 d4 F( D$ W2 }+ x# g
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
: T# N, B9 P, z/ l& P5 y+ _( S的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
+ G: B5 T& p# C0 h0 t
4 h1 l, A) s: z% n[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   , R0 Z8 |% o0 v+ {6 j; c! l& l

+ q7 R/ X! B" C, N2 w$ h2 N2 c5 E4 U太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!, z% C% E* n1 ?3 q$ @% \
2 r3 u9 O5 D4 J* Z+ r0 s8 Y
7 m3 Z! K2 P& u  `' |) W
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.' g! R9 B" U, \5 j# d5 y

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃! @9 T' \& u" }/ s) G0 l

2 i% a3 o8 {5 t0 q2 A6 q! Q, P同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子( e  p- l" ^1 {6 S% M
" P( n! F* y# ~/ ]' g: F
你意思係街頭定屋企?! @* M2 N8 z1 c& G' ~6 X' C
1 C$ [$ r0 u* u% u$ }

最近訪問的版塊