嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。
' ]6 ^5 q# n1 ?$ N/ {- H2 s, c+ F手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
' P8 T' O1 Q- q4 r: ]5 ?6 A- W, B2 f8 I: z+ F8 u
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做
- n/ o: ?% Z! Q+ h& o2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
3 g3 h7 E/ r$ k# ^0 a( ^2 |0 N  Z, _) i( R; ]
激光同彩光我都做過
# J2 n8 ^' S9 X7 X  K% v激光做左上下唇
4 @% c9 O& r3 Q彩光做左小腿# s: d+ t9 _/ G' B7 c) A- @
效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   : ^8 r* O" n$ _" I$ T1 r1 U9 g( X
我本身有做激光脫鬚和手毛。
' v/ A3 ?& b3 s$ x- b  J手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
8 }. m1 ~6 Y  \% S  {$ D, f* m" c: s6 J/ T
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
- S( k7 G: p; t  b
4 }" i! i7 |% X/ }1 d

) }0 k* z& [$ T% U我都做左就快1年
# M/ A  t0 M3 Z1 ~  }8 w9 j但冇乜效果  h; s0 e: F" ]3 e4 v( Q6 ]
係808激光% Q3 ]# N' Q0 W9 s6 Q

6 x9 q) }6 ]8 J1 U# T+ s下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
% V3 }, C* `2 @- h5 z
8 ]  d, X0 D" \  W7 B% o; B1 G9 F- Y) R# k; }- G( {1 Z

; @/ V% `! Z: a7 w3 C0 N. z8 N. T我都做左就快1年
/ T. q8 v6 [9 F9 F( r但冇乜效果
9 i$ d: y% I9 o% M& c係808激光) X5 i! m& u" Z: L3 k0 K& P6 L" t) ~
6 ^- X- J9 ]: u( Y. d' s0 A# [
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
* R4 g  u- H- K9 n9 Z
* z& x( q! @3 p+ ^
下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   " J$ Z# A1 ]6 ]
! A* P1 e# r- ~+ `% Y. P

6 A* n8 r4 L" o! [: P" c下面可以冇晒毛?
: [+ a" v9 U8 t. R6 \
+ ?) ]4 Y. ~; [, w
接近; C4 X( }6 p; \; H2 z1 k. [
仲要打多幾次  {* P' b% ~8 D6 P
得番小小生出黎
: K0 s0 q: n/ {; T( s. O極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.1 b% t0 t2 i' L
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   2 }# x. e! u8 ^/ b# F6 Z

% F4 u& N* C8 e! z8 h5 Q# Q; _. \0 c9 |  y
接近
% c/ W9 }- L0 Q9 i2 I1 @/ V仲要打多幾次
# n7 u& C" |% L) k. Q得番小小生出黎3 @, {0 p2 w. }0 |6 U% Z9 A4 R
極幼既

1. 我在3間做過.
) x) ]6 w& d, C" X5 Z! V2 G, |+ m2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.5 D( K  x3 ^: q+ k3 t0 z: I/ g5 J+ k

7 l- q7 l. |; a( o8 u
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   
1 q; x$ ~6 w- W  K0 v+ M7 W1. 你響邊間做
8 S4 o8 m8 S, ]; V8 q2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
/ E0 l2 s2 \$ ]: V
' |4 ^; D, L: K9 Z激光同彩光我都做過
7 F+ ]0 v9 `8 c. M& I& P1 H激光做左上下唇
7 |. n' L. u* o( y3 J4 T彩光做左小腿' U7 x! G8 F" L# C
效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
3 k& ~  Z* U8 {
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
) G$ o$ ?# p  t% k1 ^$ P( u+ [" J- |3 I& ?) \1 E
" t& t* a' Y" k; {4 p- l
$ @. D' W# C+ E1 W; p5 D
我都做左就快1年
: f* N8 \5 c! W' E: S( \但冇乜效果9 m. F, a6 X% u, d3 L
係808激光
* J% e  T* ]4 U. C7 t
* w" h0 O0 X4 S  n) \8 f# Z3 j下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   " w) s$ Z1 F( K. v
請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
# {! t0 F2 o( e! m" U/ O
4 Z$ _9 i2 M1 V  S; s! C' x$ _5 M三角位前面同後面
& M6 X, q. n$ Z% T: F真係好痛
! y2 _5 Y4 u; s+ G# }' Q1 z8 {只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   
+ X% K9 L' E* E# h% ?4 n7 j我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.7 K4 l7 x( c+ x$ O; K/ x; B: X. m
2 e3 l+ U+ H0 [
755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?